Coping med Erektil Dysfunksjon – Datamaskiner

 Coping med Erektil Dysfunksjon - Datamaskiner

de Fleste medisinske tilstander resultere i mer fysisk ubehag enn erektil dysfunksjon. Men ED kan være så psykisk utfordrende som noen. Coping med alvorlige medisinske problemer er alltid en utfordring.

Det er vanskelig for noen mennesker å fullt tror at ED er unektelig effekten av en underliggende fysiske tilstand, eller at, selv så, en handling av valg alene vil ikke kurere det. De føler at de ikke har noen innflytelse. For en mann, det er vanligvis vanskelig.

Men justere til ED trenger ikke å være bare en øvelse i å holde en stiv overleppe for å kompensere for mangelen av en erigert penis leve med ED innebærer et spekter av handlinger, inkludert å få riktig diagnose, evaluering av behandlingsalternativer og fremfor alt, være ærlig om tilstanden og sannsynlig utfall.

Praktiske løsninger, er det viktigste prinsippet for å observere for å optimalisere coping med erektil dysfunksjon. Uansett bakenforliggende årsaker – de er et resultat av de siste prostata kirurgi eller diabetes, eller betydelige psykiske problemer – unngåelse aldri hjelper. Å være realistisk med hensyn til utfallet av behandlinger er like viktig. Farmasøytisk narkotika er bare ca 90% effektive, og kan også omfatte bivirkninger. Det er en svært oppløftende tall, men det innebærer at 10% kan være nødvendig å finne andre virkemidler slik en Urte Kosttilskudd.

I noen tilfeller er det rett og slett ikke noe kort sikt middel. Det er alltid tragisk, men den psykologiske effekten kan bli redusert bare av mot fakta holdent. Bare på dette nivået kan en pasient takle mulig påfølgende effekter på ens relasjoner og selvtillit.

Likevel, optimisme er ikke bare god, den er også et nyttig holdning til å hanskes med ED. Langt fra å nødvendigvis være valg å alltid lever i en kunstig verden, optimisme kan og bør være basert på fakta. Optimisme er relevant når, som vanligvis er tilfelle i disse dager, reelle alternativer er tilgjengelige som oppmuntrer til eller produsere virkelige resultater.

Optimisme er ikke det samme som stoikerne, selv om sistnevnte kan være tillatt i noen grad. Stoikerne er rett og slett å akseptere konsekvensene som uunngåelig. Optimisme overgår dette, og mener at gode resultater er mulig, til og med sannsynlig. Man har et incentiv til å søke dem, selv om de ikke er umiddelbart åpenbare eller kommende.

å Leve med ED innebærer utvikling av strategier for langsiktig behandling, noen som kan kreve betydelige forandringer i livet.

Erektil dysfunksjon er mer vanlig jo eldre man blir. Det er ikke bare på grunn av elementære endringer som reduksjon av testosteron. Det er også grunn muligheten av sykdom og andre forhold som kan resultere i ED øke med alderen. Livet er risikabelt andgets mer risikabelt jo eldre du er. Ta det faktum hensyn kan bidra til å definere de planer som krever betydelig endring.

Disse justeringene kan variere fra enkle justeringer av kosthold og trening, for å velge en annen linje av arbeid, til å omfavne noen av antall vanligvis permanent behandlinger som Urte Kosttilskudd eller en protese implantat. De kan innebære å endre en holdning mot seg selv, mot hva som er mulig i livet og mot sex. Ingen av disse er enkle justeringer.

Men å leve med ED, som mange plager, er gjort best når man takler situasjonen rett på, så samler mot til å gjøre det som er nødvendig for å oppnå det ønskede målet.

Om Forfatteren

Urte Øke fremmer en rekke sikker, Urte Kosttilskudd som er brukt som seksuelle enhancers for å forbedre libido og øke sexlysten.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://www.rxlist.com/script/main/art.asp?articlekey=114351