Danner en Jazz Gitar Samfunnet [i nabolaget av verden] av Michael Biller

 Form Jazz-Gitar Samfunnet [i nabolaget av verden] av Michael Biller

å Være en Jazz-gitarist kan være en ensom forslag på mange deler av verden. Klubbene har en tendens til å bestille andre mer tradisjonelle instrumenter. Horn ofte skyr oss gitarister i favør av en Piano-Bass-Trommer rytmeseksjon. Samme historien med sangere. Gitar del i et stort band er vanligvis en ettertanke. Telefoner ikke ring av kroken med konsert tilbyr som en sidemann. Vi drar tilbake til Jazz vedskjulet…alene.

Hva er Jazz-gitarist til å gjøre?

Vel, vi kan lett ta tak i våre respektive gitarer, peker våre føtter til en annen vennlig gitarist sted og jamme sammen for et par timer. Finn en lokal kaffebar for en uformell pass–hat type konsert, og noen i rommet er bundet til å introdusere seg selv som et skap Jazz gitarist. Plutselig er det tre og så "Jazz gitar geografi" vokser.

Opprette en Jazz gitar vennlig "scene" i våre respektive bydelene er vårt eget ansvar. Hvis vi som Jazz gitarister ikke gjør det, så hvem andre vil? Jazz gitarister of the world unite!

Det er virkelig styrke i tall.

I min adopterte hjemby Seattle, WA, USA, Seattle Jazz Gitar Samfunnet [SJGS] begynte bare som en offhand ideen under en stue Jam session. Tal Farlow var å komme til byen, og noen skapte en kommentar om kanskje å organisere en klinikk. En kort telefonsamtale senere og vennlig Tal var åpen til å arrangere en uformell samling. Et annet anrop og en lokal Community College seg et rom. Jungeltelegrafen sprer seg. 28 deltakere møtte opp for å donere hva deres lommebøker kunne ha råd til. Den SJGS hadde begynt.

Seattle Jazz Gitar Samfunnet.

Snart SJGS hadde en månedlig Jam session på en lokal pub, et nyhetsbrev og flere klinikker stilt opp. Varige gjennom ulike fjære og flyt av aktivitet, SJGS er nå offisielt en Non-Profit-Selskap dedikert til årsaken. Og det er en grunn: siden starten i SJGS har operert helt med en alt-frivillig mannskap.

Gjennom de årene vi har hatt den ære av å hosting mange verdensklasse gitarist/klinikere, inkludert John Pizzarelli, John Pisano, John Stowell, Larry Coryell, Brette Andress, Jamie Findlay, Kevin Eubanks, Paul Meyers, Tim Lerch, Ron Peters med Greg Glassman, Bruce Forman, Mimi Fox, New West Gitar Trio, Frank Vignola, Frank Potenza, Ron Eschete, Dan Faehnle, Dan Balmer, Howard Alden, Fred Hamilton, Greg Ruby, Marco de Carvalho, Ricardo Peixoto Ryan Hoffman, Jimmy Bruno, Wayne Johnson blant kjende.

i Tillegg SJGS har inngått samarbeid med andre lokale Non-Profit Arts organisasjoner for å bringe Genet Bertoncini og Jack Wilkins for helgen mini-festivaler i studiet og konserter på en lokal samfunnet Concert Hall. Vi ser frem til å organisere flere hendelser av denne typen fremover.

Kanskje mer enn noe annet, Seattle Jazz Gitar Samfunnet har samlet over 300 området gitarister interessert i denne improvisert musikk vi kaller Jazz. Vi er ikke alene lenger.

Danne din egen Jazz-Gitar Samfunnet.

Vi alle vet så altfor mange verdens-klasse Jazz gitarister som ikke har mulighet til å bli hørt nok på grunn av økonomiske realitetene i musikkbransjen. Du vil lytte og lære. Så gjør vi. Jeg oppfordrer deg til å danne en Jazz Gitar Samfunn i samfunnet. Liten eller stor formell eller uformell det spiller egentlig ingen rolle, så lenge det er i live.

Her i Seattle vi bestemte oss for å søke juridisk status som Non-Profit foretak. Dette har hjulpet oss med å skaffe midler gjennom fradragsberettigede bidrag og corporate matchende programmer, samt tilgang på varer og tjenester til reduserte priser. Imidlertid, det er ikke nødvendig. Jeg foreslår rett og slett å få noe i gang i det formatet som passer best for dine medlemmer og samfunnet.

Coda.

Sist, men ikke minst med å holde kontakten med andre lignende Jazz gitar organisasjoner, spesielt rundt ditt geografiske område. Å jobbe sammen kan vi alle bidra til å skape et lappeteppe av aktiv nav for Jazz gitarister til tour…og bidra til å gjøre alle våre liv musikalsk rikere i prosessen.

http://www.rxlist.com/eryc-side-effects-drug-center.htm