Dating og Forhold – Kunst eller Vitenskap? av Sophie Rinaldi

 Dating og Forhold - Kunst eller Vitenskap? av Sophie Rinaldi

Stevnemøter. Vakker, utfordrende og komplisert spill. Du ønsker å være på toppen av det, ikke sant? Du ønsker å ri på bølgen, og avslutte den første og ta den prisen de beste partner der ute! Du ønsker å være en vinner ved parring spillet og leve livet av søt lover at hele verden konspirerte for å beruse hjernen din siden du var liten.

Hvor er den lykkelige avslutninger, der er morsom, lett-leken måte å få jenta eller gutten? Der er det lovede land av ekstatisk følelser, lidenskapelig kjærlighet gjør og guddommelig alkymi du skal bli når du er i kjærlighet?

Vel, de er alle der, men det ser ut til at ingen fortalte deg at det tar både kunst og vitenskap for å komme deg dit du er ment å være, i henhold til ditt liv scenario. Sannheten er at det kan være så mye moro, glede og en voksende opplevelse som det kan være smertefullt, ydmykende og full av usikkerhet.

De gode nyhetene er at dette spillet har noen uforanderlige regler, fastsatt av biologi, samfunn, kulturelle normer. Den dårlige nyheten er at noen av reglene er å endre på en kontinuerlig basis, avhengig av personlighet behandler som hver og en har dem. Tidligere erfaringer vil oversetter i engrammer, frykt, traumer eller visse forventninger som vil tynge den skjøre enhet at det er en frisk forhold.

Sjelden et par er dannet bare av 2 personer, vanligvis sengen din vil bli delt med minst 2 andre folk: hver andre projeksjoner av den andre. Og som gjør det trangt og svett, fra alle de gale grunnene.

Derfor, hver og en av dere vil ha for å lære kunsten av dating og vitenskapen om å ha et sunt forhold. Selv om du kan vokse opp å tro at du vet alt, før eller senere nåde og svikt vil være den suverene mestere som vil få deg tilbake til skolen og få deg ta på en mer teknisk tilnærming.

Og du skal ikke frykte: selv om du bruker litt disiplin til det, romantikk og magi vil fortsatt være der, denne gangen med en solid base.

å Svare på noen spørsmål vil hjelpe deg å se lyset. f.eks.
* Hva ønsker du fra et forhold?
* Hva som må forventes å bli oppfylt ved partneren din?
* Hvilke personlighetstyper som virkelig gnister brann-uten å brenne deg til bakken?
* Hvor mye er du villig til å inngå kompromisser og hvilke ting du ikke kan forhandle med?

Svar og strategier kommer ikke lett, selvfølgelig, men uansett, som sa at det skulle være lett?!

sannheten er at dating og forhold kan være så komplisert som mange ganger du føler for å gi opp. Da vil du være blasert som gikk gjennom alt dette, kom inn og fikk ut siden "ingen er virkelig verdt det", og smart måte er å vise en olympian avløsning til teenagerish følelsesmessig spill.

Men du vil være tilbake, ydmyket av ensomhet, sulten for fellesskap og utålmodig til å danse trekk av kjærlighet. Bare denne gangen du vil godta latterlig tanke at et sterkt kjærlighetsforhold det er ikke bare det som skjedde, det kommer ikke naturlig (ja, de løy til oss), at det tar krefter og tid til å bygge det, det er verken billig eller enkelt, men det vil være verdt alle priser.

resept for et vakkert forhold vil utfordre deg til å finne balansen mellom hva du gir og hva du får, til å beholde noen selv grenser mens du fortsatt la deg selv bli ett med din partner, å være uavhengig mens du fremdeles vil være co-avhengige i et par, for å forhandle frem en konflikt i en leken måte å lære språket av kjærligheten til den andre, og forene ulike rytmer, visjoner og livets verdier, å gifte seg rasjon med følelser.

Høres ut som martian snakker for mange av dere, men skjønnheten kommer fra å gå gjennom prosessen i seg selv som kan være en livslang reise og ritual av selv-oppdagelse.

Noen av dere kan selv finne Gud ved å elske, andre vil oppdage nyanser av din personlighet som du aldri visste du hadde, og noen relasjoner vil få deg til å bli en bedre versjon av deg selv i slutten. Validering, myndiggjøring, selv veksten er bare noen av de tegn på et godt forhold.

Likevel, skyer og stormer vil bli, og noen av dem kan være svært utfordrende. Noen ganger vil du kanskje oppdage at du og din partner ikke fulgt samme ascendant banen og tok av, mens den andre ikke.

Enda mer, mange mennesker kommer sammen, ikke fordi de ønsket å dele skjønnheten av seg selv og livet, men fordi de hadde komplementære traumene og de matet hver andre problemer. Selv da, noen av dem kan bli kurert og styrket av den i forhold til seg selv og flytte på, mens den andre forblir fast i gamle mønstre.

Dilemmaer kan være på hvert trinn i begynnelsen av et forhold: kanskje du må velge mellom 2 mulige partnere, eller du er usikker på om du er med er den rette hvis du bør la gå av et forhold eller holde investere i det, overvinne løgner og bedrag, tilgi eller å være trofast til prinsippene, alt dette kan dukke opp når som helst og skygge skjønnheten av et forhold.

Et forhold har nesten magiske krefter: du lærer så mye om deg selv som du gjør om livet, menneskeheten og mulig guddommelige. Relasjoner kan overvelde deg med både ecstasy og smerte, kan vise deg skjønnheten av himmelens hagen eller tomhet i helvete. Jeg er sikker på at du har vært der og lurte på hvordan noe som pleide å være slik en oppløftende opplevelse forvandlet i en bitter og irritert situasjon.

det er Disse øyeblikkene når en objektiv og kvalifisert uttalelse kan gi innsikt og objektivisere situasjoner som ellers er komplisert, og det kan ta lang tid å komme oppløsning. Løftet mitt er at min erfaring, ikke bare med klienter, men både som spiller dette spillet, gir meg til å tilby deg den nødvendige hjelp i vanskelige tider.

Søker etter en erfaren terapeut når urolige tider banke på din dør: du kan være så fanget i spenningen og mistet i å prøve å forstå, at en rasjonell og objektiv mening kan være akkurat den hjelpen du trenger. Relasjoner kan være vakkert, det er bare det at vi alle trenger å bli håndverkere med en Doktorgrad i kunst og vitenskap relasjoner!

Lær mer om Sophie Rinaldi eller få en økt av online rådgivning gjennom livet chat eller e-post råd på http://www.therapy-counseling.net

http://www.worstpills.org/results.cfm?drug_id=0&drugfamily_id=0&disease_id=0&druginduced_id=0&keyword_id=42&print=1