Dating Råd Fra David Deangelo – Hva er «Ewww Effekt?» av Maureen Arnold – ArticleCity.com

 Dating Råd Fra David Deangelo - Hva er

Det er denne grusomme lite fire brev ord i dating spillet som vil umiddelbart DREPE noen attraksjon med en kvinne kan ha følt mot deg. Vet du det ordet? Jeg innsats du gjør. Det er "Ewww!" "Ewww Effect", som David Deangelo har så veltalende heter det, er en total attraksjon killer, og må unngås på alle kostnader ved hver mann der ute, enten han er bare rundt vannet for en dato, eller har finpusset på et mål, og er klar til å flytte inn for å drepe!

Men vent! Før du går videre, la meg relé en historie til deg som David Deangelo forteller i en av sine nyhetsbrev (sitert på slutten av artikkelen), fordi dette er noe som du må VITE før du går videre, og i dag – i dette øyeblikket! Så ta 5 og lese på… (Og hvis dette høres kjent ut, ikke bekymre deg, jeg har ikke kalt deg!)

"Once upon a time, det var en mann som ble veldig tiltrukket til en spesiell kvinne. Ved første, hun var bare en annen attraktiv kvinne… men jo mer han ble kjent med henne, jo mer han begynte å føle seg tiltrukket til henne… og mer tid tilbrakte han med henne, mer som attraksjon vokste inn i en dyp følelsesmessig tilknytning og kjærlighet for henne.

Men det var ett problem. Som sin følelsesmessige tilknytning vokste sterkere og sterkere, han også vokste mer og mer usikker. Hvorfor? Fordi han kunne ikke si hvorvidt hun følte det på samme måte mot ham. Noen ganger ville hun si ting som "Du er så viktig for meg" og "jeg er glad for at du er i mitt liv"… men ingenting har kommet forbi "vennskap" – scenen. Det var en og annen klem, en tilfeldig kyss på kinnet fra henne… og når hun selv holdt hans hånd for en lang tid mens han snakket om et følelsesmessig problem.

Men det var noe galt med bildet. Hun var rett og slett ikke opptre som en kvinne som ble "falling in love". Hun ble liggende som en venn. Den usikkerhet som han følte ble en spiral som forsterket seg selv… og mer usikre han ble, jo mer redd han vokste av "å skru ting opp" ved å kysse henne eller spørre henne for å være kjæresten hans. Plus, jo mer usikre han ble, jo mindre tid hun syntes å ønske å tilbringe med ham.

Etter å ha tilbrakt mange dager og netter obsessing over denne jenta, mannen endelig kom til den konklusjon at hvis hun bare visste hvordan HAN FØLTE, at hun ville føle det på samme måte. Så han gjorde en dristig trekk. Han FORTALTE HENNE hvordan han hadde.

Han innrømmet at han var i kjærlighet, og at han ville gjøre noe for å være sammen med henne. Hun så på ham med medlidenhet i øynene og sa "tusen Takk… jeg mener det… men jeg ønsker ikke å rote opp våre vennskap… du er også viktig for meg…"

Dette bare forvirret mann mer. Han visste ikke hvordan å ta det… betydde det at hun virkelig elsket ham for, men at hun var redd for noe? Betydde det at hun ikke var klar for et langsiktig forhold? Betydde det at hun ikke elsker ham, men at hun prøvde å gi ham et tips? Betydde det at han ikke hadde prøvd hardt nok? Betydde det at han trengte å sette alt på linjen og VIRKELIG la henne vite hvordan han følte?

Han til slutt bestemte seg for at han ikke kunne gå på sånn lenger… han måtte være med henne. Han hadde for å sørge for at hun visste akkurat hvor mye han ønsket å være sammen med henne… så han tok et stort steg, kjøpte henne en symbolsk gave, og skrev henne en lang, lang brev… igjen bekjenne sine følelser.

Og da det utenkelige skjedde. Hun ville ikke svare. Han kalte henne tre ganger om dagen for nesten en uke før de nådde henne. Hun laget en unnskyldning om å være veldig travelt, og sa : "jeg skal prøve å gi dere et kall snart, jeg må gå"… og hengt opp…men han fikk aldri en samtale tilbake. I løpet av de neste månedene, mannen prøvde desperat å forstå hva som gikk galt… og hva som skjedde."

Hva en fin, hjertevarmende historie, ikke sant? Høres det kjent ut? Jeg vet, la meg gjette, du er ikke desperat. Men på en eller annen måte, vi har ALLE vært der. En eller annen gang, "Ewww! – effekten" har fått oss, og vi ble sittende fast i friend zone, og deretter presset ut av venn sone selv fordi vi ville ha mer.

Hvorfor skjer dette skje? Det er ALLE om tiltrekning, min venn, er alle om TILTREKNING. Som David Deangelo sier, "Ewww effekten er som hamring en jernbane spiker i kisten for forholdet ditt!" Hvorfor gjør menn fortsetter å gjøre de tingene som forårsaker "Ewww effekt" igjen og igjen? Fordi de ikke FÅR DET!

ønsker du å få det? Jeg mener, virkelig, ØNSKER du Å BLI DET? (Jeg skal gi deg et hint – HUN ønsker at du skal få det, det er sikkert!)

Det som de fleste kvinner vet, men de fleste menn ikke er at det er visse trekk som kvinner ser etter i en mann. Den overraskende ting er at disse trekkene ikke har noe å gjøre med hvorvidt eller ikke du ser ut som Brad Pitt eller drive en Hoggorm. Det handler om tiltrekning og David Deangelo sier det best når han sier at "Attraksjonen Er ikke et Valg!" Det er ting en fyr kan gjøre opp sin attraksjon nivået til kvinner med et STORT beløp, og David D forteller deg nøyaktig hva disse trinnene er én etter én.

Prøv dette på for størrelse – "hvis du tenker på det fra HENNES perspektiv, vil du innse at det øyeblikket du gjøre noe for å "bekjenne", har du skapt et VENDEPUNKT i forholdet. Opp til det punktet, du var ufarlig. Jeg mener, kvinner alltid vet hvordan menn føler. Hun har allerede visste du ville ha henne. Hun visste det fra begynnelsen.

Men nå som du har begynt å forfølge henne og snakker om hvordan du føler deg, har du opprettet en NEGATIV SPENNING som er SVÆRT ubehagelig. Du har utløst en følelse som er frastøtende til kvinner. Og det gjør avvise dem. Du kan ikke "gjøre en kvinne som deg" eller "endre hvordan hun føler om deg" ved å gjøre fine ting for henne å Gjøre…"nice" ting for en kvinne som ikke er tiltrukket av deg gjør deg VONDT. Det backfires. Verre er det at det skaper "Instant Ewww" følelsen som gjør det så vil hun ALDRI som deg.

Menn gjør denne feilen om og om igjen i livet fordi de gjør hva som er FORNUFTIG for dem. De gjør det fordi de ikke har en forståelse av ATTRAKSJONEN. Jeg mener, hvis du har en venn, og du liker dem, og du ønsker å gjøre dem liker du mer…og du gjør noen fine ting for dem, vil de sannsynligvis liker du mer.

På den annen side…hvis du har en kvinne at du "liker" på en romantisk måte, og at hun ikke "føler at det" for deg, og du vil gjøre noe fint for henne fordi du vil ha HENNE til å like deg mer, vil det slå tilbake… og hun vil ikke bare IKKE liker deg mer, vil hun mest sannsynlig avstand seg fra deg. Gutta tror at de trenger å kommunisere når de liker en kvinne… som om det er en del av den nødvendige prosessen for å få en jente.

I deres sinn, det går som dette:

Som henne -> Fortell henne at du liker henne -> Hun liker du

husker Godt… hvis du følger dette mønsteret selv med kvinner som ikke er TILTRUKKET av deg, så det kommer til å slå tilbake. Hvis hun ikke er i deg, så det går som DETTE:

Hun tenker på deg som en venn -> Du fortelle henne at du liker henne -> Hun får "Instant Ewwws" og aldri ønsker å være rundt deg igjen…

SVAR

Det er egentlig TO svar på dette problemet. Det første svaret er hva du skal gjøre hvis du er i en situasjon hvor du liker en bestemt jente, men du vet ikke om hun liker deg tilbake.

IKKE BLI TUNGT MED HENNE.

ikke kjøpe henne en stor gave og skrive et kjærlighetsbrev…ikke sende henne ti dusin roser til hennes arbeid med et notat som sier, "Fra hemmelig beundrer". Ikke kall henne tre ganger om dagen.

Og IKKE BEKJENNER DIN KJÆRLIGHET for henne.

Hvis du ønsker å vite hvordan hun føler om deg, KYSSE HENNE (og bruk "Kiss-Test" som du kan lære på David D ‘ s nettsted eller i sin e-bok). Som en tommelfingerregel, ikke bli tyngre enn HENNE. Bruk SIGNALER fra henne for å finne ut hvordan hun mener…og hvis du ikke vet hvordan du skal lese og opprette disse signalene, og finn deretter ut.

Spør en kvinne om hun er interessert i deg på en romantisk måte, eller hvis du er "hennes type", vil faktisk ØDELEGGE sjansene for at hun kommer til å like deg. Egentlig.

Det ANDRE svaret er: ikke komme inn i denne spesielle situasjonen i FØRSTE OMGANG. Unngå det helt. Og hvordan gjør man det?

Man gjør det ved å skape TILTREKNING fra begynnelsen.

du gjør det, ved å forstå dynamikken i hvordan og hvorfor kvinner har den fysiske og følelsesmessige respons av ATTRAKSJONEN er utløst. Man gjør det ved å vite hva du skal gjøre FRA STARTEN AV." Og DET, min venn, er noe som ikke kan læres på kort span over en artikkel på dating råd.

Hvis du ønsker å lære mer, og virkelig kan øke dine spill, sjekk ut min hjemmeside. Jeg har mer av David Deangelo er gratis nyhetsbrev her, og det er massevis flere råd, dating tips og absolutt "må haves" her. David D forteller deg hvordan du skal i utgangspunktet få en kvinne som en ørret på et fly – og så kan du holde henne eller kaste henne tilbake på DITT skjønn!

http://www.YouCanGetTheGirl.com

Nyhetsbrev utdrag holderen for David Deangelo.

Siterte Verk:
Deangelo, David. "Hemmeligheter Kvinner Vet At Menn ikke". Hentet fra Aug 22, 2006.