Dating Suksess – Få Fyr – ikke La Sin Søte Tale Lure Deg! av Lucy OBrien

 Dating Suksess - Få Fyr - ikke La Sin Søte Tale Lure Deg! av Lucy OBrien

En av de problemer med dating, noe som fører til en mangel på suksess for mange kvinner tidlig i relasjoner, er at det skjer noe som fører henne til å slappe av hennes vakt. Det er vanligvis forårsaket av noe han sier eller gjør som får henne til å tenke på at hun er "i det", og hun er umiddelbart lullet inn i en falsk følelse av sikkerhet av å være i et forhold. Hun så justerer sin atferd deretter som er generelt ikke bra hvis du ønsker å få den fyren. Mange kvinner er ute etter den raskeste veien fra dateres til et forhold, men dette er ikke så mange menn som føler seg lykkeligere dating. Hvis en kvinne begynner å handle som om hun er i et forhold da hun knapt kjenner mannen, og han er ikke klar for dette forholdet vil nesten sikkert feile.

Etter første date eller noen datoer et menneske kan være på et høyt, etter å ha møtt denne flotte nye kvinne (du!) som virker veldig inn på ham. Hun stryke hans ego og han er veldig smigret. Han nyter hvert minutt av det… men ikke la deg lure av at dette betyr at du er "the one". Han er rett og slett å leve i nuet, nyte kjøreturen.

Når jeg var dating og regelmessig sviktende, jeg var dronningen for å falle i denne fellen med raskt å tro at jeg var i et forhold fordi man ble jeg ser virket veldig inn i meg tidlig. I ett eksempel en enkel tekstmelding fra en mann jeg hadde sett et par ganger, som sa : "Er vi OK?", ("vi" blir det viktig ord som åpenbart ment at vi nå var et par) klikket at forholdet slå i hodet mitt, og i et annet var det da han så inn i øynene på første date, og sa : "jeg er så glad for at jeg møtte deg". Dette er bare toppen av isfjellet, det er mange andre slike eksempler i min dating feil dagbok. Så, hva det er som han sier, som gjør at du tror du har fått ham hekta, selv om det er "jeg elsker deg", ikke bite. Hvis du ønsker å få det fyr, ikke la den søte snakke lure deg til å tro at han er i et forhold med deg.

Hvis du ønsker å lykkes på dating du har til å bevege seg sakte, og ta deg tid til å bli kjent med en mann og finner ut om han er virkelig i deg. Ikke la noe han gjør eller sier noensinne lure deg til å ha sex tidlig på eller føle at du er i et forhold. En av de verste tingene som en kvinne kan gjøre under dating er å opptre som om hun er i et forhold med ham, da han knapt kjenner henne. Dette er en stor turn-off for en mann. Bli din egen beste venn og ikke gjør denne feilen. Alltid holde et lite ut av sin nå, slik at han jager deg og må gjøre en innsats for å fange deg. Hvis han ikke er forberedt på å gjøre dette, han er ikke den rette for deg. Det er først og fremst din holdning om deg selv, som vil avgjøre din dating suksess og om du vil få fyren.

http://www.mayoclinic.com/health/hemochromatosis/ds00455