Dating Tips: Tiltrekke seg Kvinner Og Lage Dine Datoer Effektiv Og Uforglemmelig

 Dating Tips: Tiltrekke seg Kvinner Og Lage Dine Datoer Effektiv Og Uforglemmelig

Du er på første date med en jente du har en crush på. Håndflatene er svetting, du prøver jævla vanskelig å komme opp med noe morsomt å si, bare for å ha en lang stillhet i samtalen. Hun reiser seg etter en time og sier: "Beklager, men det begynner å bli sent. Jeg må gå hjem for å mate hunden min." Før du kan si noe, hun har venstre allerede.

jeg er sikker på at den ovennevnte situasjon har kommet opp i dine verste mareritt. Den mest avgjørende del av din vekselsvirkningene, og nøkkelen til å suksess med kvinner er den første datoen. Hvis du gjør det bra, vil det være lett å komme ned og skitne raskt.

de Fleste gutta gjøre noe kjedelig på første date. Skal på kino sammen, sitter på en cafe, å ha en dyr middag på en restaurant – listen er endeløs. Det er enkelt å bruke dette til din fordel: ved å sette i en liten bit av fantasy, vil du være langt foran den folkemengde.

Her er hvordan:

Når jeg går ut med en kvinne, kan jeg ta henne med på et "eventyr dato". Dette ordet har flere betydninger, som du vil se. Vi gjør noe spennende og romantisk på samme tid. Noe som bringer deg så nær som det er mulig på en første date.

La oss se på et eksempel:

En venn av meg tar sin jenter på en spennende utflukt. De besøke en av de lokale sightseeing steder, og ende opp på en forlatt ruinene av et slott. Da er det vanligvis blir mørkt – ikke bekymre deg, min venn, er det for å gi en klem og gi sikkerhet for våre kun-en-litt-litt skremt jente 🙂

et Annet eksempel:

Vi har en høyde i byen min med et slott og noen monumenter på toppen. Det er en tunnel som krysser hill. En tunnel, som ender i en bro. Broen er opplyst om natten og gir et fantastisk skue.

Vanligvis, jeg tar av meg oppdatert på en kort spasertur blant monumenter. Så det blir mørkt, går vi på en liten vei ned bakken. En vei som fører oss til et sted som bare noen få mennesker vet: toppen av tunnelen. Og under oss er det hele byen og gir en fantastisk og romantisk syn. Dette er punktet der jeg går i første kyss med jenta.

tror ikke at du trenger spesielle steder og monumenter å dra på eventyr datoer. Du kan til og med gjøre dem innendørs:

Når været tillater ikke å gå utenfor, bringer jeg dere min jenter til det lokale kjøpesenteret. Vi sitter på kafé og snakke litt. Da står jeg opp og invitere dem med på en spasertur rundt. Vi besøker et par butikker, mens shopping noen klær for meg. Da skal vi spille bowling eller gå til den lokale bokhandelen. Det er morsomt å le på de ulike kjærlighet og sex bøker sammen med jenta.

dette er bare eksempler, og det er lett å komme opp med egne ideer. Alt du trenger er litt fantasi og kjenner byen litt. Sjekk ut en lokal city guide-papir for eksempler eller be en venn som vet.

på-tasten på eventyr datoer er ikke i eventyr i seg selv, men i deling aktiviteter med jenta. Hvis du sitter på kafé og bo der i 4 timer, det vil være noe mer enn en vanlig dato. Men hvis du sitter på en kafé, og deretter besøke andre steder, så vel som samtidig er sammen, hun vil miste sin følelse av tid og føler du har kjent hverandre en stund. I den tilstanden, det er mye lettere å gå inn for første kyss og komme videre.