D&C og Hysterektomi av James Pendergraft

 D&C og Hysterektomi av James Pendergraft

Det er uheldig ganger i en kvinnes liv når hun kan oppleve reproduktive problemer. Eksempler på disse er spontanabort og unormal uterin blødning. Dette kan gi depresjon, sorg og forvirring. Dette er fordi du ikke bare kunne hun være å gjøre med tapet av barnet hun bærer eller en skremmende medisinsk problem, hun vil også ha å gjøre en beslutning om mulig medisinsk prosedyre som hun trenger.

Valg for å møte Reproduktive Problemer

i Dag, kvinner som opplever dette dilemmaet vil bli bedt om å vurdere to vanlige alternativer og dette er D&C og den hysterektomi. D&C er dilatasjon og utskrapning prosedyre, som innebærer utvidelse av inngang til en kvinnes livmor, slik at et skarpt instrument kan bli satt inn i. Dette instrumentet vil bli brukt til å skrape eller sug livmoren slimhinnen slik vev prøver kan tas. I mellomtiden, hysterektomi er en i-pasient prosedyre som krever fjerning av en eller flere reproduktive organer som livmor, ovarier, livmorhalsen, eller egglederne.

i Dag, L&P er et alternativ som er gitt for den reproduktive problemer fordi det er ment å være trygg og rutine. Men det var en tid da dette alternativet ikke var tilgjengelig for reproduktive problemer. I stedet, hysterektomi og mange andre store operasjoner ble gitt som slutten på alle de fleste reproduktive problemer.

L&P prosedyre

En L&P er det ikke gjøres ofte som en enkelt operasjon. Det er vanligvis utført som en add-on prosedyre for å polypectomy eller hysteroscopy. Dette gjøres vanligvis for følgende forhold:

* Alvorlig blødning. Dette er vanligvis blødning opplevde etter overgangsalder eller blødning som kommer med tunge og lange perioder.

* Uregelmessige blødninger. Dette refererer til uregelmessige blødninger opplevd fra tid til tid, som inkluderer vaginal spotting i mellom menstrual perioder

Imidlertid, din lege kan unngå å gjøre en D&C, hvis nødvendig, for følgende forhold:

* blodpropp lidelser

* Bekken infeksjoner

* Alvorlige medisinske problemer som lunge og hjerte sykdommer som kan gjøre administrasjonen av lokal eller generell anestesi ganske risikabelt

L&P Utvinning Prosessen og Bivirkninger

Andre er må du også lære om utvinning prosessen for en D&C, som kan omfatte bivirkninger fra anestesi som kvalme. Det kan også forårsake kramper, uregelmessig menstruasjon eller blødning før neste menstruasjonssyklus. Bruk av douches og tamponger samt samleie ikke bør gjøres innen en uke etter operasjonen.

Ins og Outs av Hysterektomi

Bortsett fra å vite hvilke reproduktive organer skal fjernes og det spesielle hysterektomi prosedyren kalles, bør du også vite om du har en tilstand som er en elektiv eller livreddende grunn for inngrepet.

selvfølgelig, du må også se i tid for gjenoppretting av hysterektomi, noe som kan ta fra fire til åtte uker. Selv en laproscopic eller vaginal hysterektomi behov for en til to uker for utvinning.

Etter å lære alle disse, er den siste tingen som du må gjøre er å sammenligne både D&C og hysterektomi. Vær oppmerksom på at mens de to prosedyrene som er kjent for å adresse kvinnelige problemer, en D&C innebærer mindre mengde tid for sin utvinning perioden, og er ikke så påtrengende. Men nytten av D&C ligger bare for problemer som ikke er så alvorlig som de fleste av de sakene som bare en hysterektomi kan adresse.

http://www.worstpills.org/results.cfm?drug_id=435