De 5 Vanligste Årsakene til Skjoldbrusk Problem – Helse – Sykdommer og Betingelser

 De 5 Vanligste Årsakene til Skjoldbrusk Problem - Helse - Sykdommer og Betingelser

Det er alltid viktig å ta vare på kroppen vår for å hindre noen form for problemer eller sykdom som skjer. Men for å virkelig forebygge sykdommer oppstår, er det også viktig å vite hva som forårsaker disse sykdommene for at vi skal ta vare på kroppen vår. Uten å vite årsaken, vil det være vanskelig for oss å forstå hvordan disse problemene starter og hvordan vi best mulig kan unngå dem.

En av de mest vanskelige medisinske problemer for å oppdage og forstå er skjoldbrusk problemer. Dette er fordi skjoldbruskkjertel sykdommer og lidelser har overlappende årsaker og symptomer. Noen sykdom, selv fører til at enkelte av skjoldbrusk forhold som folk opplever. Legene har ennå til å virkelig å finne roten årsaken til disse forholdene, men det er flere faktorer som forårsaker dem. Vi vil diskutere de fem (5) vanligste årsakene til skjoldbrusk problemer.

1. Mangel på jod – Den vanligste årsaken som er forbundet med skjoldbruskkjertel sykdommer er mangel på jod. Dette er fordi jod spiller en viktig rolle i produksjonen av thyroid hormon. En mangel eller overskudd av jod i kroppen kan føre til problemer med skjoldbruskkjertelen.

2. Autoimmun Sykdom – en Annen vanlig årsak til skjoldbrusk problemer er autoimmun sykdom. Dette er en sykdom hvor våre antistoffer angrep skjoldbrusk-kjertel. Dette fører til at skjoldbruskkjertelen til å enten produsere mer skjoldbrusk hormoner eller mindre av det. Hashimotos Sykdom og Graves’ Sykdom er en autoimmun sykdom som forårsaker skjoldbrusk problemer.

3. Medisiner – Det er flere medikamenter som har negativ effekt i vår skjoldbrusk-kjertel. Noen medisiner fører til at kjertelen produserer mer hormoner, mens andre fører det til permanent slutte å produsere hormoner.

4. Graviditet (for kvinner) – Graviditet er en annen vanlig årsak til skjoldbrusk problemer. Hormon som produseres av kroppen i ulike stadier av svangerskapet kan føre til flere skjoldbrusk problemer.

5. Hypofysen Lidelse – Vår skjoldbrusk-kjertel er kontrollert av hypofysen, en lidelse eller problem med denne kjertelen vil i stor grad påvirke måten våre skjoldbruskkjertelen produserer hormoner.

Det er fortsatt flere andre faktorer å vurdere når det kommer til årsakene til skjoldbrusk problemer, men disse er de vanligste årsakene. Det er viktig å vite og forstå disse årsakene som dette vil hjelpe oss i å ta vare på kroppen vår og bidra til å hindre problemer i vår skjoldbrusk. Det er også viktig å ha et regelmessig sjekke opp med fastlegen din, spesielt hvis du føler noe merkelig.

Som de alltid si, er forebygging bedre enn kur.

Om Forfatteren

Mitt navn Null er jeg er en internett markedsfører som har å gjøre undersøkelser på nettet.

du finner artikkelen nyttig? Klikk her for mer informasjon om skjoldbruskkjertelen http://enhancingyourthyroidgland.blogspot.com/

Hvis koblingen ikke ta deg til nettstedet, kopiere og lime det inn i din nettleser

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.