De Helsemessige Fordelene av Goji Juice Forklart

 De Helsemessige Fordelene av Goji Juice Forklart

Goji, som er kjent som Lycium Barbarum i Latin, er en berry funnet i Himalaya og har vært holdt i høy aktelse gjennom tidene for sin ernæringsmessige fordeler og helse gir egenskaper. Dette alkaliske berry har blitt konsumert i Kina og Himalaya-regioner for nær 3000 år.

De ernæringsmessige fordelene av Goji juice blir bekreftet og bekreftet av forskning og kliniske studier. Studier med eldre mennesker og de som lider av generell svakhet har vist at inntak av Goji juice kan føre til en tre-ganger økning i T-celle transformasjon funksjoner og hvit celle interleukin-2 kan telle dobbelt. Dette åpner opp muligheter for å trekke ut enda større fordeler fra denne bær, spesielt for å bekjempe tretthet, forbedre driften av immunforsvaret, for å hindre vekst av frie radikaler, etc.

De viktige næringsstoffene i Goji juice er glyconutrients som gir åtte essensielle sukker kreves av kroppen for vekst. 22 phytonutrient forbindelser til stede i Goji juice rette for intercellulær kommunikasjon.

De helsemessige fordelene av Goji juice er nevnt nedenfor:

З Goji juice er en kraftig antioksidant som motvirker for tidlig aldring
З Øker motstand mot sykdom
З Bidrar til å regulere blodtrykk
З Minimerer risikoen for kreft ved å forhindre at DNA-mutasjon, hemme vekst av svulster, og ved å kontrollere peroxidation av lipider
З Regulerer blod-sukker i tidlige stadier av diabetes
З Har en positiv effekt på, synet, hjertet, lindrer hodepine og søvnløshet
З Regulerer vekt
З Fremmer seksuell helse og forbedrer fruktbarheten
З Hjelper fordøyelsen og minne funksjoner
З Lindrer tørr hoste

Den enorme helsebringende egenskaper av Goji juice kan tilskrives dens sammensetning Goji berry

З er rik på karotenoider som beta-karoten og vitamin C
З inneholder germanium, ingen annen frukt er kjent for å inneholde denne mineral
З har fire viktige polysakkarider, LBP1, LBP2, LBP3, og LBP4, som tilbyr betydelige helsefordeler
З gir nitten aminosyrer inkludert de åtte essensielle aminosyrer, samt opp til 21 sporstoffer, inkludert sink, kobber, selen, fosfor, etc.
З har et proteininnhold som er høyere enn hvete
З inneholder zeaxanthin, noe som er bra for øynene
З har B-kompleks vitaminer samt fettsyrer
З gir Vitamin E, som ikke finnes i mange frukter, det er begrenset til nøtter og frø
З inneholder Cyperone, Beta-Sitosterol, Solavetivone, Physalin, linolsyre, og Betain Beta-Sitosterol har anti-inflammatorisk egenskaper, linolsyre hjelpemidler vekttap, betain forbedrer helsen til hjerte-og karsystemet
З har 11 mg jern per 100 gm av frukt

Goji juice er tilgjengelig med flere helse butikker, og mange av disse har online butikker. Anbefalt dosering er 2-4 gram per dag, men det er ingen kjente bivirkninger av å overskride dosering. De fleste mennesker er i stand til å se og føle den positive virkninger av Goji juice i løpet av en måned av vanlig forbruk. Flaskevann, juice som selges av helse-butikkene bør ikke inneholde kunstige farger eller søtningsstoffer agenter. En én-liters flaske Goji juice kan inneholde ernæringsmessige tilsvarende to pounds av fersk Goji bær.

http://en.wikipedia.com/wiki/Genus