De Helsemessige Fordeler av Sex

 De Helsemessige Fordeler av Sex

Rask quiz: Ville du heller kjøre 75 miles eller har sex tre ganger per uke for året? Forskning viser at både aktiviteter brenne samme antall kalorier. (7500 i, for å være nøyaktig.)

– Vi tenker ofte at det er noe som føles godt kan umulig være bra for oss. Nå er det på tide å tenke nytt.

Sex i en kjærlig, intime forholdet har mange helsemessige fordeler. I kvinner, for eksempel, seksuell handling utløser utgivelsen av oxytocin. Oxytocin fremmer følelser av hengivenhet og utløser at pleie instinkt. I menn, sex stimulerer flyten av testosteron, som styrker skjelett og muskler og hjelper transport DHEA, et hormon som kan være viktig i funksjon av kroppens immunforsvar.

Paul Pearsall, Ph.D., forfatter av Superimmunity, hevder også at sex i et kjærlig forhold hjelper immunsystemet ved å øke strømmen av visse kjemikalier i kroppen.

Hugh O ‘ Neill, redaktør av men ‘ s Health magazine, nylig oppført noen helsemessige fordeler av sex, så vel. Regelmessig sex er regelmessig mosjon og har lignende fordeler, blant annet bedre kolesterol nivåer og økt sirkulasjon. Menn ‘ s Helse har også rapportert om at menn som har sex minst tre ganger hver uke kan ha en redusert risiko for utvikling av prostata problemer.

Sex, som trening, frigjør endorfiner. Endorfiner bidra til runner ‘ s high og reduserer smerte nivåer.

Et aktivt sex liv kan hjelpe oss til å leve lenger, også. Dr. David Uker, en klinisk nopsychologist ved Scotland ‘ s Royal Edinburgh Sykehus, gjennomført en studie av 3500 mennesker som varierer i alder fra 18 til 102. Uker konkluderte med at sex faktisk bremser aldringsprosessen.

Seksuelle terapeuter minne oss på at hyppig sex er en form for trening. Og følelsen sitter i et forhold fører til følelsen lykkeligere, noe som kan føre til bedre helse–og et yngre utseende.

faktisk, disse studiene tyder på at nærhet spiller en viktig rolle i helse fordeler av sex. En promiskuøs seksuell relasjon kan faktisk produsere en motsatt effekt ved å innføre en følelse av angst og frykt.

til tross for alle disse helsemessige fordeler, og den rene gleden av loven, Amerikanere kan fortsatt trenger et løft. Minst en tredjedel av Amerikanske par rapporten "hemmet seksuell lyst," I henhold til Masters og Johnson Institutt.

Sex terapeuter si seksuelle handlinger på de viktigste av "bruk det eller miste det." Så, for ditt hjerte, sinn og sjel, de beste råd kan være å "Bare gjøre det!"

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/23422165/