De Helsemessige Konsekvensene av å Ta Ulovlige Steroider – Helse

 De Helsemessige Konsekvensene av å Ta Ulovlige Steroider - Helse

Det er ingen hemmelighet at steroider har uheldige bivirkninger for mange mennesker. Selv når de får medisinsk, pasienten kan oppleve problemer på grunn av genetikk. For ikke å nevne at ikke alle leger er kompetent når det gjelder å steroid behandling.

virkninger av en overdose er ikke sett umiddelbart. Noen ganger kan de ta en stund å manifestere. De har en tendens til å være mer merkbar i kvinner enn i menn. Steroider kan være spesielt farlig når det tas av barn. Et økende antall av high school idrettsutøvere er å få tak i stoffet ulovlig og bruk dem uten tillatelse fra en lege.

Steroider har vært kjent for å fusjonere de epiphyseal plater (vekst sentre) i ungdom’ bones. Når de er smeltet sammen, de kan ikke åpne, så tenåringer som misbruk av dette stoffet kan ende opp med kortere enn forventet genic høyde.

Stunt veksten er en av mange potensielle bivirkninger for tenåringer. De kan også føre til atferdsendringer. Det har vært et par ungdoms selvmord tilfeller hvor teen ble funnet å ha blitt misbruke steroider.

Hvorfor har høy schoolers ta steroider, likevel? De er ofte presset av sine andre utøvere eller trenere! Mange voksne er skyldig i å skyve unge idrettsutøvere uten å måtte stoppe for å vurdere deres helse. Det er en tendens i vår kultur til å forherlige utøvere og for å "vinne for enhver pris". Noen ganger at kostnadene kommer til en svært høy risiko.

Et stort antall voksne tar steroider også. Noen gjør det så nøye under tilsyn av en lege, mens andre får tak i stoffet er ulovlig. Nesten hver eneste organ i kroppen kan potensielt bli skadet av steroid misbruk. Menn og kvinner både oppleve negative bivirkninger, alt fra fysisk å psykisk.

til Tross for økningen av testosteron, menn som tar mye av steroider kan ende opp med å oppleve en "feminisering" bivirkning, noe som resulterer i utvikling av bryster og mykere hud. De kan også oppleve bivirkninger som impotens, redusert sædkvalitet, problemer med vannlating, og erektil dysfunksjon. Dette er fordi for mye testosteron i den mannlige kroppen kan føre til en økning av østrogen.

På den annen side, kvinner som misbruker disse stoffene kan utvikle maskuline trekk, for eksempel ansikts hår, hårvekst, dypere stemme, og brystreduksjon. Noen kvinner opplever en uregelmessig menstruasjonssyklus, hvis de selv får en i det hele tatt. Du ville ikke tro at kvinner ville misbruke steroider, men noen virkelig gjøre. De tar steroider for en rekke grunner, for det meste i håp om å miste fett og utvikle en fastere kropp. Det er også en del av voldtektsofre som tar steroider fordi de føler at de psykologiske behov for å gjøre seg sterkere.
Alle som tar steroider i høye doser er i faresonen for følgende:

. Blodpropp
. Vann oppbevaring
. Leverproblemer
. Akne
. Sene skade
. Forhøyet kolesterol
. Høyt blodtrykk
. Nyreskader
. Psykiske helseproblemer

Anekdotisk informasjon og forskning både tyder på at steroider kan føre til psykiske forstyrrelser, slik som schizofreni og manisk depressiv sykdom. Noen brukere opplever sterke humørsvingninger, alt fra eufori når under påvirkning av stoffet til depresjon i løpet av uttak. Andre psykologiske manifestasjoner inkluderer søvnløshet, paranoide vrangforestillinger, paranoia, hallusinasjoner, og aggresjon. I ekstreme tilfeller, et steroid misbruk kan selv bli voldelig mot andre.

Om Forfatteren

Det er både medisinske og ikke-medisinske steroider effekter. Menn, kvinner og ungdom oppleve virkningene annerledes. Finn ut mer om bruk og risiko forbundet med dette stoffet. Utdanne deg selv om de potensielle farene ved steroider i http://steroids-effects.com/articles/examples-steroids-effects/.

Use og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://www.m.webmd.com/sexual-conditions/news/20100518/female-viagra-may-treat-low-sexual-desire