De Vanligste Årsakene til Stress

 De Mest Vanlige Årsaker til Stress

Last ned – Stock Photo
fra © Http :
Copyright (c) 2008 Konstantin Koss

Alle kan oppleve stress. Den menneskelige kroppen er designet for å føle stress og svare på det. Stress holder oss våken og forberedt til å hindre fare. Å være kunnskapsrik på prime årsakene til stress er viktig og bruke din kunnskap til å kontrollere stress er avgjørende.

årsaken til stress endringer som vi alder. En stresset barn i ung alder kan kastet raserianfall, men når han blir en student, han kan bli stresset av skolen fungerer. Når han blir tenåring, han er stresset av dating og forhold. Og årsakene til stress forskjellige etter hvert som han blir eldre derpå.

Så hva er det som virkelig forårsaker stress? Noe som kan føre til stress hvis det gir deg mulighet til å tilpasse seg endringer i miljøet. Kroppen er nødt til å reagere på endringer med mentale, emosjonelle og fysiske reaksjoner. Alle mennesker har sine egne måter for å tilpasse seg endringer, og dermed stress årsaker kan variere for hver enkelt.

*Generelle Årsaker til Stress*

Generelt, årsakene til stress er:

1.Threat. En tilsynelatende trusselen kan være den ledende årsak for en person å være stresset. Ulike trusler omfatter fysiske, sosiale, økonomiske og andre. Det vil bli verre hvis personen opplever stress føler at han ikke kan gjøre noe for å minske trusselen.

2.Fear. Trusselen kan føre til frykt som videre fører til stress. Frykt fremskritt å forestilt utfall og disse resultatene er de virkelige årsakene til stress.

3.Uncertainty. Når folk er usikre, de kan ikke forutse og dermed de føler de har ikke kontroll over en situasjon. Dette kan føre til en følelse av frykt og av trussel.

4.Cognitive dissonans. Vi opplever kognitiv dissonans hvis det er et gap mellom tenkning og handling. Dette dissonans kan også skje når vi ikke kan oppfylle våre forpliktelser. Dette dissonans kan derfor føre til stress.

Andre enn den generelle årsaker til stress, det er liv årsaker til stress. Slike årsaker er:

-Helse: sykdom, graviditet, skader

-Kriminalitet: innbrudd, ran, seksuelle overgrep, pick-sikret

-Argumentet: med venner, familie, sjefen, ektefelle, boss, co-arbeidere

-Død: venn, ektefelle, familie

-Penger: investere det, mangel på det eier

-Seksuelle problemer: med partner, får partner

-Fysisk endring: nye arbeidstid, mangel på søvn

-Familien endring: ekteskap, skilsmisse, ny baby, separasjon

-Selv misbruk: alkoholisme, narkotikamisbruk, selvskading

-Miljøet endring: i huset, på skolen, på jobben, i fengsel, by

-Ansvar øke: ny jobb, ny avhengige

-Nytt sted: flytting, ferie

*Årsaker til Stress på Arbeidsplassen*

Det er også stress-relatert til arbeid. Storbritannias Health and Safety Executive gir 6-tasten for stress relaterte faktorer:

1.Demands av jobben.

2.Relationship med kolleger

3.Control ansatte om hvordan de kan gjøre sitt arbeid

4.Workplace endringer

5.Receiving støtte fra overordnede og kolleger

6.Understanding sitt ansvar og roller.

Den andre indikatorer på stress på jobben er:

-Høy turnover

-sykefravær

-Mobbing

-Dårlig team kommunikasjon

-Bidrag og verdi

-Mangel på ytelse tilbakemelding

-Teknologisk endring

-Arbeider for lange timer

-Mangel på klare roller og ansvar

-Misnøye med ikke-monetære ytelser

-Hverdagslig og kjedelig arbeid

-Ubehagelig arbeidsplassen

-One-off hendelser

Vi kan ikke innrømme det, men livene til elevene er også møtt med en rekke påkjenninger. Det er mange krav som blir stilt av studentene på skolen. Dette presset representere en mye stress. Noen av skole påkjenninger er tester og undersøkelser, rapporter, skolen mobber, vanskelig tema, strenge lærere, osv.

Fra de årsaker som er nevnt ovenfor, kan du spørre deg selv som blant dem er de viktigste årsakene til stress. I 1967, Richard Rahe og Thomas Holmes, begge fra University of Washington, gjennomført en studie på sammenhengen mellom sykdommer og viktige hendelser i livet. De samlet de viktigste årsakene til stress og opprettet et diagram som en del av sitt studium. Diagrammet som hadde 43 stress fører i 1967 ble oppdatert i 2006 med 55 flere årsaker til stress. Dette beviser at vårt samfunn finner flere årsaker til stress år etter år.

Studier komme opp med rangeringen for de viktigste årsakene til stress. Den elektroniske målingen LifeCare Inc. gjennomført en undersøkelse i 2005 på topp mest stress årsaker til at tid. Flertallet av respondentene vurdert økonomi til å være den ledende årsak til stress. Neste er arbeidsrelatert stress som jobbsikkerhet. Tredje i rang er familie stress etterfulgt av personlige bekymringer for eksempel shopping og husarbeid. Den femte årsak til stress er personlig helse og sikkerhet sjette er personlige forhold og den siste i rang er død.

Det er tilsynelatende endeløs årsakene til stress og vi kan finne noen nye årsaker så lenge vi lever. Alle må være klar over disse årsakene for å ta kontroll over situasjoner som kan føre til stress. Lære om disse årsakene kan bevæpne oss med forsvaret når stress angrep oss.

——

Konstantin Koss går det populære nettstedet Real Relaxation.net. Ønsker å lære mer om stress årsaker og hvordan å håndtere stress? Oppdag Topp 10 Måter å Slappe av og mer verdifull informasjon på sin nettside.

Video Kilde: Youtube –