De Vanligste Tegnene på Depresjon – Helse

 De Mest Vanlige Tegn på Depresjon - Helse

Det er ingen sikker måte å fastslå årsakene til depresjon, men det er symptomer som kan gi en idé om omfanget av problemet. I tillegg indikatorer variere fra person til person. Her er noen av de mest vanlige tegn som kan være lett å oppdage:

-En vedvarende følelse av apati og tomhet

-Angst i mange situasjoner

-Mangel på interesse i noe som ble en morsom opplevelse før

-Synkende sex-stasjonen

-Følelse av skyld på grunn av en feil (forholdet, abort, økonomi, etc)

-Pessimisme

-Overdreven vektøkning eller vekttap

-Suicidale tendenser og konstant snakke om forestående eller død

-søvnapné

-Manglende evne til å konsentrere

-Utsatt for sinne og uro

-Følelse av utilstrekkelighet

Fysiske reaksjoner kan også manifestere, som vedvarende hodepine, fordøyelsesproblemer sykdommer, akutte smerter, samt noen psykosomatisk lidelser. Vanligvis når en person opplever dette følelse for en betydelig lang tid, og det blir åpenbart for menneskene rundt, noe som bør gjøres for å bidra til å lindre den situasjonen. Hvis problemet vedvarer etter en god to uker eller mer, så det er et stort problem som må løses umiddelbart.

Depresjon kan angripe mennesker på forskjellige stadier i livet, for eksempel i skolens dager. Hvis barnet er et offer for mobbing, kan hun/han ikke ønsker å gå tilbake til skolen. Barnet kan ikke informere hans/hennes foreldre, som nastiness kan bli verre som følge av dette. Alltid han/hun synker inn i et nett av forvirring med ingen vei ut. Post partum depresjon streiker noen kvinner etter fødsel av et barn. Den nye mor kan ikke være i stand til å binde seg med barnet, og kan selv misliker barn, for ingen fornuftig grunn egentlig, bare en følelse av likegyldighet eller tretthet. Når et forhold går konkurs, kan det signalisere slutten av livet og alt den bringer til bordet. Hvis personen er utsatt for overgrep i en ekteskapelig union eller har blitt lurt på vedvarende, kan hun/han ikke vet hvordan de skal håndtere det, og kan følgelig synke inn enorme depresjon.

Dette er grunnleggende tegn som er utstilt på ulike stadier av livet, og om en person er utsatt for lider av slike følelser, det kan signalisere en angstlidelse. Når ting blir for vanskelig å håndtere, det er på tide å komme ut med noen til å hjelpe deg ut av mørket. Problemet her er at mens offeret kan vite at noe er galt, kan hun/han ikke har lyst eller vilje til å strekke seg for å få hjelp. Hvis en av dine kjære eller en nær venn innser at det er et problem, det er viktig å hjelpe den deprimerte enkelte slik at han/hun ikke delta i dumt eller skadelige handlinger. Noen ganger kan symptomene er subtile, og kan ikke være lett å merke, men hvis noe lukter fishy, vet du hva du har å gjøre for å hjelpe en venn. Hvis personen viser suicidale tendenser, det må være til stede for å umiddelbart ved å snakke ting over med en kvalifisert rådgiver eller når et selvmord hotline nummer.

Om Forfatteren

Orlando Abort Klinikken. Dr. James S. Pendergraft åpnet Orlando Kvinner ‘ s Center i Mars 1996 til å tilby et komplett spekter av helsetjenester for kvinner, inkludert aborter, fysiske undersøkelser, familie planlegging og rådgivning. Orlando Abort Pille.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.