De Viktigste To Myter Om Erektil Dysfunksjon

 De Viktigste To Myter Om Erektil Dysfunksjon

Mange menn opplever impotens eller erektil dysfunksjon i løpet av livet, og hver eneste symptom er husket med frykt for at det kan komme tilbake igjen. De siste statistikken kommer fra det medisinske instituttet i Usa er det ca 34 millioner menn i ulike aldre på Amerikansk jord, og over 160 millioner menn verden over som lider av erektil dysfunksjon. Den primære årsaken til erektil dysfunksjon er ansett av de fleste spesialister for å være den psykologiske faktorer. Selv om nye og spennende medisinske data viste at erektil dysfunksjon hos voksne menn er ikke i hovedsak skyldes psykologiske faktorer, men av fysiske seg.

Det ser ut til at de to koordinatene kombinert føre E.D for å vare lenger samt for å forlenge de første symptomene til en høyere grad. I medisinske termer definisjonen for erektil dysfunksjon representerer manglende evne til en mann å oppnå en ereksjon eller opprettholde en lenge nok for å seksuelt tilfredsstille sin partner. Dette er spesielt mangel på kapasitet induserer i nokon en tilstand av usikkerhet og sakte skaper en daglig stressende press. E.D er også dårlig fremmet for folk å ha til rådighet levedyktig slutten effektiv informasjon. Mangel på et godt strukturert seksualundervisning har forårsaket spredning av mange "sex myter" som fører mange mennesker til å tro at de lider av ED når de ikke gjør det. Du må forstå før vi går gjennom de primære seksuelle myter som E.D er ikke vurdert av legene en sykdom, men tidlig stadium av impotens, som symptom.

Myte #1. E.D er uhelbredelig
En svimlende 67% av menn i Usa tror at erektil dysfunksjon har ingen kur, og at det er ingen medisinsk behandling for det. Til tross for det faktum at en del av dette utsagnet er sant fordi E.D ikke har en varig medisinsk kur gjeldende rettsmidler forbedre din seksuelle funksjoner for å bringe dem til normalt etter en langvarig bruk. Det er mange naturlige behandlinger som viste imponerende resultater med ingen bivirkninger.

Myte #2. E.D kommer når du alder
– Mange menn tror at erektil dysfunksjon er forårsaket ved å skrive inn nye stadier av livet, og gradvis mister kontroll av deres penis. Selv om det er sant at denne seksuelle lidelse skjer oftere i eldre menn som dette automatisk betyr ikke at det bare skjer avanserte aldre fordi E.D har rapportert også hos unge og middelaldrende menn. I eldre hovedsakelig understreket årsaker som diabetes, blodtrykk og hjerteproblemer kan opprettholde denne dysfunksjon hos eldre menn.

Disse to myter som er mest populære, og du trenger å lese dem i rekkefølge for å danne en objektiv og riktig mening om E.D for å behandle det.

http://forums.webmd.com/3/erectile-dysfunction-exchange/forum/3537/0