Den Beste Måten å Kurere Genital Herpes – Helse – Sykdommer og Betingelser

 Den Beste Måten å Kurere Genital Herpes - Helse - Sykdommer og Betingelser

Genital herpes er en vanlig sykdom som er seksuelt overførbare. Det er forårsaket av virus som kalles herpes simplex. Denne infeksjonen påvirker både menn og kvinner og overføres gjennom seksuell samleie eller kontakt (anal, vaginal eller muntlig). Denne infeksjonen kan også føre til komplikasjoner i svangerskapet, og kan være mer alvorlig avhengig av hvor lenge pasienten har fått det. Genital Herpes kan forårsake alvorlig kløe, sår og blemmer på genital regionen. Det er fortsatt ingen nøyaktig kur for denne infeksjonen, men det finnes medisiner for å lette symptomer og forebyggende tiltak for å redusere risiko for spredning av viruset.
Seksuell helse klinikker foreskrive antiviral tabletter (for eksempel famciclovir acyclovir) som pasientene kunne ta fem ganger om dagen. Disse antiviral tabletter arbeid ved å hindre herpes simplex virus (HSV) fra multiplisere. Imidlertid, disse antiviral tabletter vil bare redusere antallet av virus og ikke klart å eliminere alle av den.

Det finnes også medisiner som kan brukes for å lette milde symptomer. Nedenfor er noen av disse hjem medisiner som pasienter kan følge:

€ Vanlig eller salt vann må brukes på å holde de berørte områdene ren. Denne medisinen vil hindre blemme utbrudd fra å bli for infiserte og fører dem til å gro raskere. Dette vil også hindre at berørte regioner kleber seg sammen.
€ Søker ispose eller våt, kald kaffe poser på blemmer allerede lindrer smerte og hastigheter opp den helbredende prosessen. Imidlertid, må du ikke sette isen direkte til den infiserte huden.
€ Pasienter kan også bruke vaselin eller bedøvelse krem til blemmer eller sår til å redusere smerten ved vannlatning.
€ Når urin er konsentrert, urinering er smertefullt, så det er alltid bedre å drikke rikelig med vann for å fortynne urinen. Sitter i et badekar eller helle vann over kjønnsorganene mens du tisser vil også redusere smerter.
€ Iført trange klær vil irritere sår og blemmer så dette bør unngås. Pasienter kan ha luftige klær for å holde den rammede regionen komfortabel.

Valtrex

Valtrex er en antiviral nettbrett som bremser spredning og vekst av herpes simplex virus. Dette stoffet kan være skadelig for nyrene, så det er viktig for pasienter å informere leger dersom de lider av nyresykdom eller tar noen medisiner for en bestemt sykdom. Legen kan justere dosen eller gjøre spesielle tester for å sjekke immunsystemet hvis pasienten bør få lov til å ta Valtrex.

Valtrex må tas så snart de første symptomene på herpes infeksjon vises som kløe og blemmer. Det er imidlertid viktig å slutte å ta dette stoffet dersom det er tegn på alvorlige bivirkninger som kan skade røde blodceller. Dette kan inkludere tegn som feber, røde flekker på huden, lett blåmerker eller blødninger, oppkast, diaré blod, blek eller gulaktig hud, besvimelse, tap av appetitt, svakhet, og smertefulle eller mindre vannlating. Valtrex er ikke forventet å være skadelig for en ufødte baby, så gravide kvinner kan ta dette stoffet. Men Valtrex bør ikke gis til barn med mindre foreskrevet av lege.

Om Forfatteren

Hvis du ønsker mer informasjon genital herpes-kur vennligst besøk
Kur genital herpes med valtrex

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.