Den Bitre Sannheten Om IVF

 Den Bitre Sannheten Om IVF

utviklingen av moderne medisin i løpet av de siste 100 årene har vært fenomenal. Kikkhullskirurgi, og noen av de diagnostiske verktøy tilgjengelig i dag har gjort det mulig å identifisere og håndtere noen av de helsemessige problemer på en rask og enkel måte.

Etter ulykken og traumer behandlinger er uten sidestykke samt utskifting av slitte ledd. Takket være moderne teknologi og prosedyrer kan vi nå har kunstige ledd, omgår, donor organer, tempo beslutningstakere og utsette døden for lenger. Men til hvilken pris? Og hva livskvalitet kan vi forvente hvis vi er avhengig av to fistfuls av reseptbelagte legemidler, én for vår tilstand og den andre for å motvirke bivirkninger av den første neve? Og hvorfor gjorde vi lar vår helse å svikte, så langt?

Teknologi kan ikke forebygge sykdom eller styrke de velvære og generell helse. Teknologi kan ikke fjerne årsaken til en sykdom eller en tilstand. Bare du kan gjøre det.

et eller annet Sted i de siste 100 årene har vi begynte å tro at disse fantastiske fremskritt i medisin vil ta vare på alt som går galt i løpet av våre liv, og at vi ikke trenger å gjøre noe på vår del for å holde seg sunt og godt.

Noen 20 år siden tabellene har snudd da vi fikk en sunn dose av reality check. Narkotika bringe på slep en rekke bivirkninger og kontraindikasjoner, hvorav noen kan være ganske ødeleggende og kan redusere kvaliteten av livet.

Ufruktbarhet behandlinger er ikke annerledes

Det er et sted for assistert befruktning teknologi og noen ganger det er det eneste levedyktige alternativet. Etter å ha sagt at selv om du velger det alternativet uten å prøve den naturlige metoder først, bare husk at du kan faktisk gjøre begge deler for å doble dine sjanser til å lykkes med KUNST.

En studie av Fremsynthet, Foreningen for Pre-konseptuelle helsevesenet i Storbritannia viser at par som går gjennom IVF er opp til 47% mer vellykket hvis de brukes pre-konseptuelle health care program først.

Den samme studien viste en utrolig suksess rate 81% av oppfatninger blant par tidligere diagnostisert som infertile. Blant de som oppfattet det var ingen spontanaborter, ingen perinatal deaths, ingen misdannelser og ingen nyfødt innleggelser til intensiv pleie. Kvinner som deltok i undersøkelsen var mellom 25 og 45 år gammel, og Menn mellom 25 og 59 år gamle. (Pract. Jordmor)

Disse tallene taler for seg selv, for ikke å nevne de følgende figurer som illustrerer de økonomiske konsekvensene.

finanskostnader på ART

I OSS en gjennomsnittlig IVF syklus koster mellom $10 000 og $15,000. Analytikere har rapportert kostnader på ca $35,000 per levering hos yngre kvinner, mens medisinske kostnader per levering er over $132,000 for kvinner over 40. (Marc Perloe, Din Totale Helse)

Ekstra avgifter gjelder hvis du velger en donor, kunstig befruktning og frysing, ICSI (intracytoplasmatisk spermieinjeksjon) og PGD (Pre-Implantation Genetic Diagnosis). Du sunnhet dekker kanskje ikke engang dekker den nye prosedyrer som de har kun eksistert i kort tid og risikofaktorer, samt generasjonsskifte virkninger har ennå ikke blitt etablert. I tillegg til kvinner over 40 IVF er opp til 4 ganger mindre kostnadseffektivt. (Medical Journal of Australia)

En Australsk studie på kalkulasjon av KUNST funnet at den gjennomsnittlige helse kostnad per ikke-donor ART live birth var $ 32, 903 ($24,809 hvis du under 30 og $97,884 hvis du er under 40). Den svimlende kostnader of live birth for kvinner i alderen 42 og over var $182,794! (Medical Journal of Australia)

Nå at det er mye penger, spesielt hvis du tar følgende funn i betraktning:

helserisiko av KUNST

Studier har vist at IVF narkotika er farlig for helsen til mødre så vel som babyer og det er ingen klare bevis de øker en kvinnes sjanse for å bli gravid. Flere studier har dokumentert høy risiko for fødsel misdannelser og alvorlige helsemessige problemer forbundet med IVF fødsler. En studie fra Finland i 2005 viste at 43 babyer ut av hver tusen unnfanget ved hjelp av IVF-teknikker led fra et utvalg av misdannelser blant annet genetiske misdannelser, hjernen lidelser, utviklingsmessige forsinkelser og genitale misdannelser.(Dr. Geeta Nargund).

Dr. Alastair Sutcliffe av Institute of Child Health ved University College London og Dr. Michael Ludwid av Senter for Reproductive Medicine og Gynaecologic Endokrinologi i Hamburg, gjennomført en studie hvor de undersøkte 3,980 artikler i medisinske og vitenskapelige tidsskrifter utgitt mellom 1980 og 2005. Undersøkelsen viste at det er betydelig høyere risiko for langsiktige medisinske problemer for barn unnfanget via kunstige midler som IVF og ICSI. Legene har anbefalt at barn bør overvåkes for langt inn i voksen alder, så det er ingen langsiktig tilgjengelige data om deres helse som voksne.

studien viste at det er:

З 20%-34% høyere risiko for spontanabort

З 55% – økt risiko for pre-eclampsia (høyt blodtrykk i svangerskapet)

З 155% – økt risiko for dødfødte

З 170%-200% – økt risiko for svært lave fødsel pris

en Annen studie utført i 2007 viste at barn unnfanget gjennom IVF besøke sykehus vesentlig mer tid enn hva som er naturlig unnfanget barn.

Dr. Marjo – Riita Jarvelin, professor ved Imperial College London rapportert at enkelte sykdom grupper som for eksempel infeksjoner, respiratoriske og inflammatoriske sykdommer, og nological lidelser var mer vanlig blant de som er født etter IVF.

I tillegg bekymringer har vært reist om virkningen av IVF på mental helse av kvinner som gjennomgår prosedyrene. Slike høye unaturlig doser av kunstige hormoner spille ødeleggelse med en kvinnes kropp og sinn som er bare forverring allerede fortvilet og deprimert tilstand mange kvinner finner seg i når de finner ut at de er infertile.

Forskere har advart om at kvinner som søker behandling for infertilitet har en økt grad av depressive symptomer og muligens store depresjoner. (Hum. Reprod.)

I lys av de mange bekymringer som har blitt diskutert blant forskere om økt risiko for alvorlige uønskede bivirkninger F. Comhaire og A. Mahmoud fra Senter for Medisinsk og Urologisk Andrologi Ghent University Hospital i Belgia konkluderte med at:

"IVF og ICIS behandlinger må være reservert som det ultimate alternativet etter bevis-basert og føre-rettet behandling av mannlig pasient med mangelfull sæd har blitt oppbrukt".(F. Comhaire og A. Mahmoud fra Senter for Medisinsk og Urologisk Andrologi Ghent University Hospital i Belgia)

Videre Dr. Geeta Nargund, head of reproductive medicine i St. George ‘ s Hospital i London, advarte om konsekvensene for kvinnens reproduktive organer senere i livet, spesielt livmor kreft. Dr. Nargund påpekt at IVF legemidler som brukes ved fruktbarhet klinikker er uregulert, og siden de eksisterende retningslinjene er ikke bindende fruktbarhet klinikker er gratis å foreskrive farlig høye doser av medisiner, selv om det er INGEN VITENSKAPELIGE BEVIS for å vise at det vil hjelpe kvinner bli gravid, eller hva de langsiktige konsekvensene are.The poenget er at mer forskning er nødvendig.

Par er følelsesmessig, fysisk og økonomisk brøt etter gjentatte sykluser av IVF. Det siste de trenger hvis de blir gravide, er en spontanabort eller en fortsatt født barnet, for ikke å nevne den hjertesorg og kontinuerlig økonomisk belastning i tilfellet av et barn med misdannelser og hyppige besøk til et sykehus eller en langvarig bekymre deg for kvinne sunnhet som hun nærmer seg eldre alder, hvor en naturlig tendens til fallende helse allerede eksisterer.

du Tar alt dette i betraktning (og det er ikke alle som det er!) det er bare rettferdig å si at IVF ER EN DÅRLIG FØRSTE VALG. La den være som den siste utvei, etter at du har brukt den naturlige valg som bare vil gjøre deg sunnere i det lange løp. Og siden du kan bruke preconception helsevern med IVF, med alle midler å gjøre bruk av det valg til virkelig å minimere all risiko til din og dine barns helse (og din partners indirekte) bør du fortsatt melde deg på IVF i slutten.

Og husk at hvis du ønsker en komplett guide med trinn-for-trinn-instruksjoner på hvordan du øker dine sjanser for å bli gravid naturlig og å lære om hvorfor KUNST er kanskje ikke den beste løsningen for deg, kan du se mine "Hvorfor Populære Metodene er Ikke en Langsiktig Løsning" som er en del av min "Naturlige Fruktbarhet Behandling Program", er bare tilgjengelig på www.natural-fertility-cures.com

© 2008 Iva Keene og Australske Naturlig Therapeutics

ØNSKER Å BRUKE DENNE ARTIKKELEN PÅ DIN E-ZINE ELLER NETTSTED?

Du kan, så lenge du inkluderer denne fullstendige teksten med det: Ledende Sveits basert internasjonalt anerkjent naturopathic lege og naturlige fruktbarhet ekspert Iva Keene publiserer den berømte ‘Øke Deres Fruktbarhet Naturlig’ ezine med 1000 abonnenter. Hvis du ønsker å bli gravid naturlig, unngå spontanaborter, dobbel suksess rate av IVF hvis du må bruke det, og har en sunn baby ved hjelp av naturlige fruktbarhet med enestående suksess, få dine GRATIS Naturlige Fruktbarhet råd nå på www.natural-fertility-cures.com