Den Emosjonelle Virkningen av Bakteriell Vaginosis

 Den Emosjonelle Virkningen av Bakteriell Vaginosis

Bakteriell vaginosis infeksjon er en av de vanligste vaginale infeksjoner oppleves av kvinner av barn som bærer alder. Faktisk, av alle vaginale infeksjoner kvinner er mest sannsynlig å lider av BV på enkelte punkt i sitt liv. Så mange som én av tre kvinner vil ha en BV-infeksjon i løpet av livet, og likevel er det en tendens til å være en soppinfeksjon som er mest diskutert og forstått vaginal infeksjon, mens bakteriell vaginosis er venstre ignorert.

En av grunnene til dette er kanskje at mange kvinner ikke vet at de har en BV-infeksjon. Så mange som halvparten av alle pasienter vil ha noen symptomer overhodet, og de som gjør det kan vel ikke være klar over hvordan å identifisere bakteriell vaginosis symptomer. Symptomene kan være vanskelig å oppdage – det viktigste symptomet på BV rett og slett blir en tynn, grå – hvitaktig utflod, som generelt har en ubehagelig lukt, som kan forverres under eller etter sex. Noen kvinner også oppleve svie og kløe opplevelser rundt vagina, men disse er mindre vanlige symptomer på lidelse.

Så, mens vaginosis symptomer kan være vanskelig å få øye på, eller ikke-eksisterende i første omgang hvis du opplever de vanligste symptomene kan det være svært psykologisk skadelig for din selvfølelse. Lagt til denne, for mange kvinner er det ikke uvanlig å oppleve tilbakevendende bakteriell vaginosis infeksjoner, noe som kan ha en massiv emosjonell betydning.

En av grunnene til at BV kan ha en ødeleggende effekt er at det er en misforståelse at bakteriell vaginosis er en seksuell overførbar sykdom. Dette er fullstendig usant, mens en av de faktorer som kan føre til infeksjon som oppstår er seksuell aktivitet, med risikoen øker hvis du har hatt mer enn en seksuell partner, infeksjonen ikke kan overføres fra person til person. I virkeligheten, er grunnen til at seksuell aktivitet kan utløse dette vaginal infeksjon er rett og slett fordi samleie kan introdusere fremmede bakterier i skjeden. Men, forvirring rundt denne infeksjonen kan føre pasienten til å føle seg skamfull og flau. Å ha noen form for vaginal infeksjon kan føle seg pinlig og trenger å besøke lege for en vaginal eksamen er ubehagelig i de beste tider, men den misforståelse rundt årsakene til BV kan gjøre dette enda vanskeligere.

øyeblikket ordet "bakterier" er nevnt at det er en pre-unnfanget ideen om at det må innebære å være "skitten" på noen måte. Men en sunn vagina vil ha en balanse av både gode og dårlige bakterier, men når en BV-infeksjon oppstår dette sunn balanse blir forstyrret, noe som fører til en over-vekst av dårlige bakterier. Årsakene til bakteriell vaginosis er alle koblet til introduksjon av fremmede bakterier i skjeden, men det er mange måter at dette kan skje, og det er på ingen måte en refleksjon på livsstil eller personlig hygiene av den lidende. Imidlertid, fordi dette vaginal infeksjon er mindre kjent enn noen andre, som soppinfeksjon, mange lider fortsatt synes det er dypt pinlig.

for Å sammensatte mangel på forståelse av den sanne årsakene til BV symptomene i seg selv kan være ekstremt pinlig. Det vanligste symptomet blir tyngre enn normal utflod, med et hvitt eller grått utseende og en ubehagelig lukt. Dette kan gjøre kvinner føler seg svært selvbevisst og bekymret for at andre mennesker vil være i stand til å oppdage lukt – selv om dette er, selvfølgelig, er svært usannsynlig. Den lidende er igjen følelsen urene og skitne på noen måte, til tross for å være på ingen måte ansvarlig for deres tilstand.

Hva er det som gjør dette enda verre er det at lukten kan bli sterkere under, eller like etter samleie. Så, når BV lidende er allerede føler selv-bevisst og ubehagelig om de har symptomer de forverres under intime øyeblikk. Dette kan føre til den lidende å bli trukket tilbake fra sin partner, og dermed det som starter som en enkel vaginal infeksjon kan ha en innvirkning på mange aspekter av en kvinnes liv og selvtillit.

Tilbakevendende bakteriell vaginosis kan ha en enda mer alvorlige psykiske konsekvenser. Under utbrudd av infeksjonen, den lidende kan vel føle den samme følelsen av forlegenhet og motvilje mot å være intim, men like, selv når infeksjonen har blitt behandlet frykt for å forårsake en annen BV infeksjonen forblir og slik kan også den motvilje mot å være intim med en partner, risikerer en annen infeksjon. Den potensielle skade dette kan føre til relasjoner og en kvinnes selvtillit bør ikke undervurderes. Over en lengre periode en stor påkjenning vil bli lagt vekt på både BV lidende og hennes partner.

for å redusere den potensielle følelsesmessig skade av tilbakevendende bakteriell vaginosis infeksjoner er det viktig å komme til roten årsaken til infeksjonen – mer enn bare behandle symptomene når de oppstår, er det nødvendig å finne en løsning som vil stoppe infeksjonen oppstår på nytt i fremtiden.

http://www.rxlist.com/script/main/rxlist_view_comments.asp?drug=viagra&questionid=fdb297_pid