Den Enkle Hemmeligheten Som Gjør Kvinner Seksuelt Tiltrukket av Menn – Bli en Seksuell Magnet

 Den Enkle Hemmeligheten Som Gjør Kvinner Seksuelt Tiltrukket av Menn - Bli en Seksuell Magnet

En av great explorations i livet er jakten på det magiske og fantastiske partner som vi alle ønsker. Den perfekte "girl next door" som hver mann drømmer om.

Siden vi ikke er født med en manual som forteller hver mann hvordan akkurat du gå om å finne jenta i hans drømmer, mange menn bruker mye tid på ting som ikke gjør dem attraktive for det motsatte kjønn, eller de ende opp med å skremme seg selv (av frykt) så mye at de blir vettskremt av kvinner på grunn av sjenanse eller en mangel på selvtillit.

En måte å hjelpe menn å overvinne skyhet med kvinner og bygger opp selvtillit med kvinner er å ha kvinner kommer til dem. Det er riktig, en mann som har kvinner som er interessert i ham vil sikkert hjelpe ham utvikle mer tillit med bare om noen kvinne.

En måte å bygge tillit og å lære hvordan å tiltrekke seg seksuelt kvinner er å utnytte den naturlige gave som Naturen gir alle mennesker. Ikke noen pheromone i en flaske, ikke noe magisk duft laget av kjemikalier, ikke et kurs om hvordan å være en "player" eller noe annet som er avledet fra utsiden av kroppen. Hemmeligheten til å bli en seksuell magnet for kvinner ligger helt inne i mannen.

Denne fantastiske gaven er en del av alle menn, og dette er hvordan det fungerer:

En enkel vitenskapelig eksperiment ble utført i Spania. En rekke kvinner ble det vist en rekke menn. Mennene kunne ikke se kvinner, men kvinner kunne se menn. Kvinnene visste ingenting om menn. De hadde aldri møtt menn og hadde aldri hørt deres stemmer.

kvinnene ble bedt om å velge som menn var den mest attraktive. Kvinner tok sin tid og samlet en liste over de mest attraktive menn til de minst attraktive menn. Oh, ja, mennene var alle iført klær, også.

Når de var ferdig, menn ble bedt om å produsere et banebrytende eksempel. Disse prøvene ble tatt med til laboratoriet og forskere undersøkt antall friske sædceller i hver prøve.

resultatene var forbløffende. De menn som hadde det høyeste antallet av sunne sædceller var de samme menn som kvinner funnet å være DEN MEST ATTRAKTIVE.

Du ser, det er slik Naturen fungerer – Survival of the Fittest. Kvinner ubevisst har tiltrukket til menn som vil være bedre i stand til far og barn. Derfor, en mann med høy kvalitet/kvantitet av sperm vil bli valgt over en mann som ikke.

Denne faktoren er så viktig at det også steder menneskets fysiske utseende i sin skygge. Vi bør ikke bli overrasket over det, men fordi dette er hvordan Naturen fungerer, og, tross alt, er mennesket en del av Naturen.

Her er hvordan å gjøre deg mer attraktiv gjennom din sæd. Slutte å røyke og å slutte å drikke alkoholholdige drikkevarer. Øke ditt inntak av sink. Slutte å spise behandlet, hermetisert, og mat lastet med ingredienser (kjemikalier) du kan ikke engang kan uttale. Øke inntaket av vann. Få av din bak og begynne å trene. Disse vil øke kvaliteten og mengden sæd.

Det er enkel.

Georg von Neumann

Menn som er interessert i supercharging deres banebrytende utgang til voksen-film-stjerners potensielle oppfordres til å lese en bok om emnet av å skape en Iron Man-Seksuell System – At boken er Iron Man Penis.