Den Første Seksuell Impotens Erfaring – Del To – Helse

 Den Første Seksuell Impotens Erfaring - Del To - Helse

Kort gjentagelse
Problemet med å holde god ereksjon under sex kan være avgjørende problem for en mann. En mann med dårlig ereksjon kvalitet kan ikke elske og beholde tilstrekkelig ereksjon varighet. Det er mange årsaker til denne situasjonen. Det største problemet i menn hode. Generelt man bruke til å ha svak, svak og ineffektiv reproduktive system bruke til å tåle og takle dette problemet. Årsakene kan være: ikke så aktiv nerver, svake og myke vev, hormon-sekresjon som ikke er tilstrekkelig og det viktigste: dårlig blodsirkulasjon Disse er de viktigste årsakene til den mannlige seksuelle problemer. Som nevnt tidligere, psykologiske årsaker kan gjøre en mann med god eller dårlig helse tilstand, til å løse ereksjon svært tidlig i livet.

Mekanisme, det er, hvordan det oppstår Ereksjon

penis inneholder to kamre kalt Korpusene Cavernosa. Disse kamrene er delvis skjult fordi det er uspod skambenet. Svampaktig vev fyller kamre. Korpusene Cavernosa er omgitt av en membran, og hennes navn er Albugineea Tunica.

Svampaktig vev som består av glatt muskulatur, fibrøst vev, hulrom, vener og arterier. En annen del av det mannlige kjønnsorganet er urinrøret, som er kanalen for urin og får utløsning. Denne kanalen er plassert under Korpusene Cavernosa. Start indikerer motorisk dysfunksjon og mental stimulering. Impulser fra hjernen og nervene til å slappe av musklene i regionen av Korpusene Cavernosa, og dermed gir blod til å gå inn og full av hull som er plassert i svampaktig vev. På denne måten det øker blodtrykket i Korpusene Cavernosa, noe som resulterer i en økning (dilatasjon) penis. Membran eller Tunica Albugineea bidra til å holde blodet i Korpusene Cavernosa, som dermed opprettholde en ereksjon. Ereksjon stopper når musklene begynner å redusere penis, som hindrer blodet som går inn i kroppen. Samtidig øker drenasjen av blod fra penis. Dette gir en åpen kanal for produksjon av blod fra penis.

Årsakene til Impotens

Siden ereksjon av viktige sekvens av hendelser, manglende evne til å oppnå en ereksjon kan skje når en av dem forstyrret eller eliminert. Sekvensen av hendelser inkluderer nerve stimuli (pulser) i hjernen, ryggmargen, og deler av kroppen rundt de seksuelle organer, muskler svar, balanse arbeid og fibrøst vev, vener og arterier i nærheten av Korpusene Cavernosa.

Den vanligste årsaken til impotens er skade på blodårene, glatte muskler og fibrøst vev. Dette skade er vanligvis forårsaket av sekundære sykdommer. Sykdommer som kan føre til utseendet av impotens vanligvis diabetes, nyresykdom, kronisk alkoholisme, multippel sklerose, atherosclerosis, vaskulær sykdom… Disse sykdommer er årsak til 70% av alle tilfeller av impotens. Mellom 30 og 50% av menn med diabetes har større problemer med potens. Man kan til og med si at disse menneskene er impotent, men på grunn av mangel på definerte grenser mellom full og delvis impotens, denne definisjon er mer nøyaktig.

Invasive behandlingsmetoder, for eksempel kirurgiske inngrep på prostata, kan føre til skade på nerver og arteriene i penis, forårsaker impotens. Traumer til penis, ryggmargen, prostata, blære, og bekkenet kan føre til impotens på grunn av skade på nerver, glatte muskler, blodårer, og fibrøst vev av Korpusene Cavernosa.

Et stort antall av stoffer som forårsaker farlig og varige effekter på grunn av bivirkningene som er forbundet med regelmessig bruk av medisiner. Dette er først og fremst knyttet til legemidler for å senke blodtrykket, antihistaminer, antidepressiva, beroligende midler, medikamenter for å redusere eller undertrykke appetitt og beroligende midler sår.

Eksperter har funnet at psykologiske faktorer kan være den eneste årsaken i 10-20% av alle tilfeller av impotens. Psykologiske faktorer som er mest sannsynlig å oppstå er: stress, angst, skyldfølelse, depresjon, mangel på selvfølelse og frykt for seksuell svikt. De ovennevnte faktorene, sammen med andre årsaker til impotens kan bli funnet i mer enn 80% av mulige tilfeller av erektil dysfunksjon, og vanligvis oppstå som en sekundær reaksjon som er knyttet til den primære årsaker. Andre mulige årsaker til impotens kan være røyking, som er forbundet med redusert blodstrøm i vener og arterier, og hormonelle lidelser når testosteron nivåer redusert.

Vi anbefaler at du leser artiklene i slekt å VigaPlus eller ProSolution piller. Se hvordan du kan bestille anti-impotens piller naturlig.

Om Forfatteren

for Mer informasjon om populære mannlige utvidelse piller og Neosize XL test, anti impotens piller, og andre naturlige produkter som naturlig urte piller.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.