Den Mest Bemerkelsesverdige Fire måter Å Se På Utroskap

 er Den Mest Bemerkelsesverdige Fire måter Å Se På Utroskap

I det engelske språket, en vantro er noen som er ganske bokstavelig talt "uten tro." Det har sin base i religion og går tilbake til det 15. århundre opprinnelig. Mens i hovedsak dette betyr at noen som ikke kommer til å tro på religiøs tro, og mange av oss er altfor opptatt av bruken av en spin-av dette uttrykket, utroskap. I det moderne samfunnet, ser det ut til at forekomsten av utroskap er hemningsløs, dessverre. Flere si at du har en 50% mulighet til å oppleve det i løpet av et ekteskapelig forhold eller enda et langvarig forhold av noen type. Absolutt, Sigmund Freud insisterte på at det var naturlig og menneskelig å ha et utvalg av seksuelle ønsker og vann på en utfyllende om forekomsten av juks.

1. På Nettet.

Unødvendig å si, med gang, slik at individer oppfører seg så vel som å blande i en sosial situasjon har utviklet seg, og med det kommer en endring i mønsteret for utroskap, så vel. Flere oppgir at våre stadige bruken av internett har bidratt vesentlig til å øke utroskap nylig. Mange mennesker kan rasjonalisere utroskap i sammenheng med de tingene de gjør inne i chat-rom og sikkert kan ikke se på disse typer internett-kontakter til å være uvanlig, overhodet. Det kan være mulig å rettferdiggjøre opptreden, i deres øyne, i det minste, men denne typen aktivitet kan være en forløper til noe større som skjer i den virkelige verden.

2. Konsekvensene.

Hvis du trenger å utføre i det minste en del av din utro affære på nettet, kan du åpne alle typer sannsynlig problemer i fremtiden. Husk at en domstol kan ofte bestemmer, med betydelige skader, i favør av den skadelidende part i henhold til faktiske data. On-line atferd kan være lett spores ved hjelp av riktig utstyr og metoder, og du må ta hensyn til om det er alt verdt det eller på annen måte, alt tatt i betraktning.

3. Læring.

å Skylde på Internett for alle i denne aktiviteten ikke er virkelig rimelig, i den enden. Det er også riktig å si at nettet er et leksikon av data som kan bli gjort tilgjengelig for å hjelpe seg krenket person, som prøver å finne hjelp og informasjon på dette tidspunktet. Det er mange gode løsninger på nettet som kan hjelpe til å konsentrere seg om årsakene til problemene, presentere en rute videre og gir i det minste en bit av begrunnelse.

4. Varianter.

Er du klar over at det finnes en rekke forskjellige varianter av utroskap? Disse spenner fra opportunistiske utroskap på den ene siden, som jeg antar du kan kalle det "one night stand" – tilnærming til problemet, for å minnemynter utroskap på den andre siden. Dette er når forholdet er faktisk ugjenkallelig ødelagt uansett.

Uansett hvordan du merker det, er det viktig å erkjenne at utroskap er ikke bare "en av disse tingene" som har til å påvirke deg, i din situasjon. Mens du egentlig ikke burde være altfor paranoid, du bør alltid være oppmerksom på de vanskelighetene som kan konfrontere deg når du nærmer deg din daglige liv, og alltid være på jakt etter noen tidlige indikatorer. Rask handling kan bety at det er ikke nødvendig å lete etter den sanne ordlisten betydningen av utroskap.

——

ønsker du å finne ut hvordan å håndtere utroskap? Du kan gjøre bruk av en velprøvd teknikk som har jobbet med hensyn til tusenvis av par. Ta en titt på min hjemmeside som ligger på http://www.cheatedspouses.com/after-the-affair/ nå! Venkata Krishnan Rajagopalan har vært å utforske ekteskap-lagre løsninger som faktisk fungerer.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/12093504/