Den Nyeste Cellulitt Behandling og Mulig Kur: Cryotherapy – 3 Minutter Kan Gjøre en Stor Forskjell

 Den Siste Cellulitt Behandling og Mulig Kur: Cryotherapy - 3 Minutter Kan Gjøre en Stor Forskjell

Det kan være en ny og innovativ cellulitt behandling som er tilgjengelig nå: cryotherapy. Det er noe som profesjonelle idrettsutøvere opprinnelig startet ved hjelp av et par år siden til å forbedre muskel utvinning etter en treningsøkt eller en hendelse, og i nyere tid dens helbredende egenskaper har blitt brukt av kjendiser til å behandle ulike hud problemer, og det har vist seg å være spesielt effektiv i å fullstendig eliminere cellulitt: og hva er bedre er at en enkelt behandling bare tar ca 3-5 minutter om gangen, og kan vare i uker!

Cryotherapy er en spesiell behandling som er utformet for å bidra til å gjenopprette skadet vev mange ganger raskere enn det normalt ville være i stand til ved hjelp av ultra-lave temperaturer for å sjokkere kroppen til upping sirkulasjon og gjør immunforsvaret jobbe overtid, slik at skadet vev er reparert mye raskere enn det normalt ville være. Temperaturene som er involvert er forbløffende, og så lavt som -200 grader Fahrenheit, noe som er lavere enn hva du ville finne i Antarktis der det handler bare om-130. Det er trygt fordi luften er helt tørr med ingen fuktighet, du er bare utsatt for det i 3 minutter, og overvåkes meget nøye hele tiden.

Hva Legen Sier

Dr. Michael Curtin, medisinsk direktør i den eksklusive Champneys spa i Hertfordshire i STORBRITANNIA hvor de har sett bestillinger double i år, sier:

"Som du skriver cryo-kammer plutselig fall i varmen stimulerer temperatur-reseptorer, som ber hjernen til å overføre meldinger i hele kroppen. Dette trekker blod fra kroppens kjerne for å prøve å regulere temperaturen. Når du går ut av kammeret, pumpes blodet kraftig rundt kroppen, som i sin tur forbedrer oksygenopptaket og fjerning av giftstoffer. Den kalde utløser også nervesystemet til å slippe feel-good-endorfiner, pluss kroppens naturlige anti-inflammatorisk reaksjon til ekstrem kulde resultater i en smerte reduksjon."

Hva Det er Som

Du må fylle ut et kort medisinsk spørreskjema før de går i, og du bør vite at uregelmessig blodtrykk er den mest vanlige ting, som utelukker mennesker.

du vil Også være nødvendig å endre til spesielle klær som ikke umiddelbart kan fryse når du kommer inne, inkludert små bomull shorts og topp, hansker, og noen merkelig utseende skinn tresko. Vil du først starter ut i 30 sekunder i et kammer som bare er blitt kjølt til -70 å hjelpe kroppen med å akklimatisere til ekstrem kulde under som du vil bli bedt om å gå rundt med armene over hodet for å holde blodsirkulasjonen i gang, etter som du går inn i -200 grad kammer for 3 minutter. Så er du ferdig! Det er en veldig rask og smertefri behandling som du bør se nesten umiddelbare resultater (innen få timer).

for Å forsterke effekten av økt sirkulasjon, kan du gjøre en lett trening på en tredemølle etterpå hvis du ønsker.