Den Psykologiske Virkningen av Sæd Donasjon – Familie – Graviditet

 Den Psykologiske Virkningen av Sæd Donasjon - Familie - Graviditet

du Bestemmer deg på sæd donasjon er en emosjonell prosess, og bør ikke tas lett på. Som en sæd donor du gir håp til mennesker som ikke er i stand til å få barn. Du bestemmer deg for å gi liv til muligens et dusin eller flere barn, uten personlig å kjenne familier som vil bli opprettet. Før du går inn i sæden banken, tilbringe litt tid vurderer den psykologiske virkningen av avgjørelsen.

å Bli en sæd donor trenger ikke å være noe du deler med hver person i ditt liv, men du vil trenge for å diskutere det med din familie. Screening prosessen krever en grundig analyse av familiens medisinske historie, og muligens et intervju. Din partner kan føle sjokkert, selv sint på tanken av din donasjon. Vil du og din familie bli i stand til å arbeide gjennom alt og nå et sted for forståelse og aksept? Vurdere følelsesmessig, økonomisk og seksuell påvirkning av din beslutning. Faglig støtte vil hjelpe, så vil ærlig kommunikasjon.

Før du gjør det endelige vedtaket, kan du undersøke hvilke psykologiske vurderinger som vil bli utført ved klinikken. Både givere og mottakere er grundig evaluert av mental helse fagfolk før donasjon finner sted. Søkere blir vurdert for sine holdninger til sæd donasjon, så vel som deres evne til foreldre. Det er ingen klare kartet for å finne en god forelder, men det er klare tegn for å identifisere de som ikke ville være egnet. Den vanligste bekymring for sperm givere er om mottakeren vil være i stand til å ta imot et barn som de vet ikke er genetisk i slekt med dem. Spedbarn er søt og søt og lett å bli forelsket, men vil foreldrene fortsatt vil barnet hvis det er uforutsette atferdsmessige eller medisinske problemer? Det er et komplisert spørsmål, og en veldig gyldig bekymring, spesielt for voksne som ikke er foreldrene selv. Når en voksen blir en forelder, de aksepterer deres barn, uansett hvem de er eller hvor de kom fra. Foreldre-barn forholdet ikke trenger å være genetisk basert, det er hengslet på kjærlighet og støtte.

For de sperm givere som allerede har sine egne barn, kan det være vanskelig å gjøre følelse av det faktum at deres barn er biologisk knyttet til barn unnfanget gjennom donert sæd. Det logiske innholdet av konsept kan bli sett på som positiv eller negativ, avhengig av ens individuelle oppfatninger. Beslutningen om å fortelle dine egne barn om din beslutning om å donere sperm er veldig personlig, og bør selvsagt bare skje når barn er i en alder da de kan riktig forstå de biologiske mekanismene i den situasjonen.

å Bli en sæd donor er en livslang beslutning. Sikkert er det sperm banker som støtter anonymitet blant giverne, som er anlegget vet hvem givere er, men vil ikke mottakeren. Imidlertid, som kan endre seg. Gjennom livet kan det bli mulig for barn av kunstig inseminasjon for å finne den personen som fungerte som en sæd donor. Hvordan ville du føle hvis det skjedde? Noen givere foretrekker å få sin informasjon tilgjengelig for barnet å bruke hvis de ønsker det. Avgjørelsen er rent individuelle.

Det er noen sosiale bekymring for at en donor kan ende opp som den genetiske foreldre til mange donor barn innenfor et enkelt land, og å lage et genetisk problem hvis donor barna lage sine egne avkom sammen. Selvfølgelig, å gifte seg med nærstående familiemedlemmer som søskenbarn er en praksis som fortsatt finner sted i tradisjonelle samfunn rundt om i verden, og hva som var tilfelle for mye av den vestlige verden frem til det 20. århundre. De fleste ble født, vokste opp familier og døde i de samme landsbyene i århundrer. Ekteskap blant nærstående personer er grunnen til at Italienerne ser italiensk, Svenskene ser svensk, Tyskerne ser tysk. Bevegelsen mot " OpenID’ givere er å redusere denne eksterne muligheten. Videre, mange land har vedtatt forskrifter for å begrense antall barn født via en enkelt donor, og i noen land, for eksempel i Staten New South Wales i Australia, de har begrenset antall av en donor ‘ s avkom over hele verden til å bare 5.

Den psykologiske effekten av å bli en sæd donor er signifikant, og bør ikke tas lett på. Beslutningen om å donere er en edel en som er verdsatt av familier som er opprettet, men vil ha en livslang innvirkning på deg og din betydelige andre, og din egen familie. Det er best å kommunisere åpent denne avgjørelsen til folk som kjenner deg best, slik at de kan være en del av denne beslutning, og omfavne endringen som vil komme til deres liv på grunn av det.

Om Forfatteren

opean Sperm Bank har høyeste kvalitet sæd donor bankene i verden, bare på grunn av våre svært omfattende screening prosessen. I tillegg til alder, utdanning, kriminelle bakgrunnen sjekker, personlighet analyse, kan vi også sjekke 4 generasjoner av medisinske historie. Se vår nettside for eksempel givere og mer informasjon.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://forums.webmd.com/3/mens-sexual-issues/forum/545/1