Den Skjulte Delen av Urte Behandling av Erektil Dysfunksjon

 Den Skjulte Delen av Urte Behandling av Erektil Dysfunksjon

til Tross for de betydelige forestillinger i erektil dysfunksjon (ED) medikamentell behandling, er det fortsatt en raskt økende etterspørsel og interesse for urte-behandlinger. Denne situasjonen kan knyttes til det faktum at internett har veldig lett og konfidensiell kjøp av reseptfrie produkter. På den annen side, folk blir forført av den lavere kostnader av urte-behandlinger i forhold til noen reseptbelagte legemidler.

problemet er effekt og sikkerhet av disse behandlingene er ikke etablert på en riktig måte. I stedet for nøyaktige vitenskapelige data og informasjon gitt av medisinsk utdannet personell, de fleste av nettsteder viser tredjepart uttalelser fra folk som "Paul G. av Texas".

Du bør vite at de fleste av den tiden får du bare halvparten av den sanne, den er positiv. Resten av sant inkludert bivirkninger, kontraindikasjoner og alvorlige komplikasjoner er fortsatt unexposed.

La oss se på noen eksempler.

Gingko biloba har vist seg å slappe av vaskulær glatt muskulatur. Denne måten handlingen anses å bidra til en forbedring i ED. Dette er den positive halvdelen. Den negative ene inneholder en rekke bivirkninger som diaré, oppkast, hodepine og allergiske hudreaksjoner er rapportert etter inntak sin. Det er også om at dette produktet kan forårsake blødninger lidelser ved å øke virkningen av antikoagulantia som aspirin eller warfarin. Ved å følge Gingko biloba er sterkt kontraindisert hos pasienter med hjerte-og cerebrovaskulær lidelser mottar antikoagulantia som behandling.

Gingseng effektivt i å forbedre parametere av erektil funksjon, for eksempel varighet og stivhet av ereksjon har blitt vist i mange kliniske studier. Det er godt dokumentert ugunstig virkninger av ginseng inkluderer dermatitt og gastrointestinale forstyrrelser. Gingseng produkter er derfor kontraindisert hos pasienter med akutt bronkitt og inflammatorisk sykdom.

Yohimbin har blitt funnet å forbedre mannlige ereksjon. På den annen side fører det til at flere bivirkninger inkluderer svetting, hodepine og høyt blodtrykk, sannsynlighet for å ha alvorlige komplikasjoner hos menn med hjerte-og karsykdommer.

I konklusjonen, kjøpe urte-behandlinger fra internett er enkelt og praktisk. Mest vanskelig, er å anskaffe all medisinsk informasjon.