Den Ultimate Flørting Verktøy av Sandra Før

 Den Ultimate Flørting Verktøy av Sandra Før

Et kyss reddet livet mitt en gang. Vel, min selvtillit uansett. Det var første gang jeg skulle tilbake til London etter mine foreldre emigrerte til Australia og en venn av meg hadde satt meg i kontakt med en venn av ham, som hadde sjenerøst tilbud om å la meg bo.

Christopher bodde i Wimbledon, og viste seg å være utrolig flott. Han var også morsom, sexy, sjenerøs, og alle runde fanciable. Som noe selv gjort det verre, da han insisterte på meg å bli med ham på en aldri slutter virvel av sosiale funksjoner. En 21 år gammel student, kofferten min var ikke akkurat fullstappet med Versace originaler, så jeg ble tvunget til å slå opp kledd i bisart upassende ting. Jeg husket at jeg hadde stående klønete i en gruppe på Ascot-løpene, overbevist om at jeg var med å begå alle slags sosiale synder (og jeg var tydeligvis), følelse gauche, usofistikert, sjenert, og smertelig ut av sted. Du prøver seg Doc Martens og en mini skjørt, omgitt av et hav av designer kjoler. Den eneste gangen jeg så opp var å stjele et raskt blikk på Christopher, for å se om han var så flau på meg blir det som jeg følte meg.

Snarere enn å bli ydmyket, ga han et sexy lite smil og en stor betryggende kyss. I blinking av øye, han vil si : ‘jeg vet hvordan du føler deg, men du gjør det bra. Jeg er her med deg, slappe av. At wink var ødeleggende. Det fikk meg til å føle seg akseptert, sexy, beundret, beroliget, og rett og slett blodig fantastisk. Det fikk meg til å løfte hodet opp, square mine skuldre, møte øynene til personen som står ved siden av meg og slå opp samtalen. I det øyeblikket jeg gikk fra å ha den verste tiden i mitt liv til å ha den beste tiden.

I en spent situasjon som en liten bevegelse av øyet hadde en dramatisk effekt, og når du tenker på 80 prosent av vår informasjon om verden utenfor kommer gjennom våre øyne, er det neppe overraskende nesten alle dating eksperter pris øyekontakt som den ultimate flørting verktøyet. Det er nesten umulig å koble til og kommunisere med andre uten øyekontakt – la alene for å flørte eller falle i kjærlighet. Den virkelige grunnen til at superstjerner ha solbriller på natt er ikke å se kul, det er å skjule sine følelser.

Atten ganger mer følsom enn våre ører, våre øyne er i stand til å svare på en og en halv millioner samtidige meldinger. Så finstemt, vil de ubevisst sted når noen begynner å se på oss og begynne å ta mentale notater. Hvis denne personen er å sjekke alle ut, de vil slutte å registrere informasjon om det bare er oss at de er interessert i, vil de signal hjernen til å gi oss en dytt at noen ser på. (Glem moder jord bilde. Naturen er en fullstendig og absolutt sexpot.)

Fokus: Trekke oppmerksomhet til øynene dine ved hjelp av noe som skal peke til dem. Våre øyne følg automatisk bevegelse, så ved å trykke på håret vekk fra øynene, eller ved å trykke i nærheten av dem med en penn, vil du tvinge noen snakker til deg å slå opp og i ansiktet. En annen rask trikset er å sette tommelen under side av haken og hvile først og pekefingeren på den siden av ansiktet peker mot øynene. (En ekstra bonus: ikke bare vil det trekke oppmerksomhet til øynene dine, det umerkelig gjør at folk tror du er smart fordi du peker på hjernen din som godt.)

fire-og-et-halvt sekund skanne: En normal face skanne varer i tre sekunder, søke etter fire og en halv, og det er tydelig at de har ‘fanget øyet’. Øyekontakt av mer enn ti sekunder mellom to mennesker betyr en av to ting: du er i ferd med å (eller i det minste ønsker å) kjempe eller ha sex.

Langvarig kontakt med øynene produserer intense emosjonelle reaksjoner uavhengig av om det er en knyttneve eller et par lepper overskriften din vei. Den aktiverer nervesystemet, hever våre puls og blodsirkulasjonen, og stimulerer produksjon av visse hormoner. Bare om alle vet blir overvåket er et tegn på at noen er interessert, så de fire-og-et-halvt sekund scan er en flott måte å subtilt gjøre dine intensjoner kjent.

lysbilde-og bosette: La dine øyne å bosette seg på noen, slik at de er klar over at du har lagt merke til dem, og som de er fortsatt ser på deg, og skyv øynene rundt i rommet før han bosatte seg tilbake på dem igjen. Dette effektivt sier, ‘Du umiddelbart tiltrukket meg, og du er fortsatt plukke på rommet, selv etter at jeg har sjekket ut konkurransen.’ Et annet poeng mens vi er på temaet i eye – lysbilder hvis du er interessert, er det best å bryte den aller første øyekontakt gjort ved å slippe øynene rett ned, deretter rett opp igjen for å låse øyne etter et par sekunder. Hvis noens øyne i stedet skyver bort fra deg til siden eller oppover, og ikke komme tilbake etter et minutt eller to, de er nesten definitivt ikke interessert. Lysbildet, og regn er en rask bevegelse – det hele er over i 10-15 sekunder, men det er imponerende nøyaktig.

flørting trekanten: Eye movement studier viser vi ser på ulike deler av andre menneskers ansikter, avhengig av situasjonen og grad av attraktivitet. Når du ser på fremmede eller i forretningssammenheng, gjør vi en liten trekant ved å flytte øynene fra øye til øye, dyppe dem som flytter vi over neseryggen. Med venner, eller i mer miljøvennlig sosiale situasjoner, trekanten vider seg ut som våre øyne faller under øyehøyde å inkludere nesen og munnen. Med elskere og folk vi har lyst på, trekanten utvider enda mer, å slippe nedenfor munnen for å inkludere brystene: og andre gode biter som kjønnsorganene. Jo mer intens flørting, jo mer konsentrert eye kontakt blir på visse deler av trekanten. Når vi er i en full flørting modus, øye til øye kontakt blir fort, rasende og konstant, utlånt av lange perioder brukt stirrer på munnen. Våre øyne tilbringe resten av tiden gjør små side reiser til biter i bunnen av trekanten.

Blinker hvis du har lyst til dem: Det er lett å se hvor begrepet " vatt øyevippene’ stammer fra: hvis noen ser på oss og liker det de ser, de har en tendens til å blinke mer. Fordi hjernen assosierer rask blinking med å finne noen som seksuelt attraktiv, jo mer du blink på noen, jo mer du føler deg tiltrukket til dem. Dette, selvfølgelig, kan manipuleres for din nytte. Du kan øke blink pris på den personen du snakker med, ved ganske enkelt å blinke mer selv. Hvis personen liker deg, vil de ubevisst prøver å matche sine blink pris for å holde synkronisert med deg, noe som i sin tur gjør du både føle seg mer tiltrukket av hverandre. Ikke anta sakte blinking betyr at norgesautomaten bonus imidlertid. Hvis vi er helt oppslukt i en oppgave eller addictively underholdt, vi blink svært lite. Forvirret? Ikke bli. Sunn fornuft og annet kroppsspråk signaler vil fortelle deg hvilken fortolkning som gjelder din situasjon.

..og kyss hvis du vil ha mer: Som gjenspeiles av min lille historie, en rolig wink matchet med et sexy smil kan være utrolig bonding og slett fordi det er hemmelig, og innebærer to av dere er nærmere enn andre til stede.

https://www.mayoclinic.com/health/hyperparathyroidism/DS00396