Den Ultimate Orgasmen Blåkopi av Josh Daniels

 Den Ultimate Orgasmen Blåkopi av Josh Daniels

Trinn til en ultimate orgasme

La oss si at du nå alene med en kvinne, du har ført henne et sted rolig, og hun er nå er klar til å ha sex med deg. Her er en eksakt oppskrift du kan bruke for å få henne til å oppnå det ultimate orgasme…

Forspill første

Først og fremst begynne med forspill. Kjærtegn kvinners kropp med lange, milde strøk med hendene over kroppen hennes, opp og ned, sakte og avslappet. Unngå seksuell områder i dette øyeblikket i tid, slik som bum, bryster og kjønnsorganer.

Som du vil gjøre dette, bruker tid på å lukte og forsiktig kysse kvinners nakken og bak ørene. Ikke dekke hennes i spytt, bare lukt og napper henne mykt med dine lepper som du fortelle henne hvor god hun lukter og hvor begeistret hun gjør du føler.

Bære langs disse linjene i minst ti til tjue minutter. Lenger hvis nødvendig. Du kan foreta en vurdering med hensyn til hvordan slått på, hun får av kroppsspråk hun gir og stønner hun kan begynne å gi.

Hun kan oppfordre deg til å glede henne mer. Holde litt tilbake. Gå ikke gi henne nøyaktig hva hun vil med en gang. Øke forventning.

for å Få naken…

Når det gjelder å fjerne henne klærne, fortsett mye som du var før. Tilbringe tid på hver kroppsdel at du fjerner klærne fra. Først må du fjerne din topp – dette vil gjøre henne føle seg mer avslappet. Deretter, fjerne henne topp – la henne bh på. Forsiktig strøk og kjærtegne hennes armer som du skyver den øverste av. Begynner å lukte henne halsen igjen, og sakte glir nesen nedover kroppen hennes, over navlen hennes, til du kommer til hennes bukser eller skjørt osv.

Nå gå ned til føttene. Arbeide deg opp hver etappe individuelt, kjærtegnet og mykt å stryke med tips av fingrene.

Fjerne dine egne nedre halvdel av klær – ikke rush inn i dette – men ikke tilbringe så mye tid på dette som du gjør for kvinner. Ta sokkene dine, men la din under bære på.

Nå, løse henne på nedre halvdel av klær og trekker dem nedover som du strøk forbi hvert av bena hennes. Ta av seg sokkene og følg med et minutt eller så av fotmassasje være skånsom til alle tider uten kiling.

Du er nå begge bare i undertøy. Hodet på opp til ansiktet hennes, og kysset henne dypt og inderlig – ikke en slobbery. Kliner med henne for et minutt eller så, og jobb deg vei ned under haken og halsen, lukter og kyssing.

Hva du skal si under sex…

Hviske i øret hennes på hva du skal gjøre nå…jeg bare elsker måten du lukte…(pause), og hvor myk huden din er….(pause), er jeg nå kommer til å jobbe meg nedover kroppen din, kjærtegnet ditt glatt, sexy hud…(pause), kan jeg da kommer til å ta din bh og forsiktig glede dine bryster…’

du helt ned til brystet og ta henne bra. Forsiktig cup og strøk henne bryster og kysse dem. Forsiktig gli tennene over henne brystvortene…Forsiktig!

kan jobbe din vei ned til undertøyet. Kjøre fingrene tvers over toppen av trusen hvor de møter huden. Dette gir en god følelse!

På denne scenen, fjerne undertøy. Du skal nå være helt naken.

skyv ned hennes undertøy og fjerne dem av hennes ben.

Du er nå begge helt nakne.

Handle som om du er nesten for komfortabel i denne situasjonen. Fortell deg selv i hodet… " jeg vet hva jeg gjør, og jeg vet hvordan å ta dette kvinner.’

På samme tid som du ønsker å gjøre henne føler meg veldig mye på brukervennlighet. Tilbyr komplimenter som er sant og ikke altfor opplagt f.eks. "Jeg bare elsker bunnen av ryggen…(pause), det er bare så sexy og glatt…’

Ikke: ‘håret ditt ser flott ut’, dette er en hun hører hver dag og det er en god sjanse for at det ikke ser ut som flotte akkurat nå uansett!

Du kanskje ønsker å fortsette med å lukte og kysset henne i nakken som du gjorde da du startet. Gjøre en vurdering av hvor klar hun er.

jeg nå ønsker du å skyve nesen ned foran henne igjen, fra halsen hennes, over brystene, over navlen hennes og inn i hennes kjønnsorganer.

jeg har ikke tenkt til å fokusere på oral sex her, jeg skal spare det til en annen dag. I stedet, du bør ha henne så jobbet opp at hun er våt i underlivet.

Hvis hun synes ikke slått på nok, det er OK. Bare fortsett med lange, langsomme, myke strøk over kroppen hennes, og den lukter og lys kysset i nakken noen ganger krydres med en dyp, lidenskapelig kyss.

Når hun viser alle tegn på at hun er klar, kan du begynne penetrasjon.

å Komme inni henne…

jeg er forutsatt at du er fullt oppreist nå. Hvis du trenger å bruke kondom, må du gjøre det nå.

jeg nå ønsker du å begynne å stryke henne vaginal området med tuppen av penis. Ikke fullt sett det ennå. Husk, øke forventning.

Kontroller sirkulære bevegelser med din penis rundt skjeden lepper, sakte og forsiktig.

Du kan ønske å stimulere hennes klitoris (bud-som kjertel på toppen av skjeden) med tips av fingrene. Gjør dette med sirkulære bevegelser.

Nå konsentrere seg om å skrive inn din penis dypere inn i henne. Det er mest sannsynlig at utfallet av trinnene så langt, vil det si at du er på toppen av henne. Så senk deg ned i henne etter hvert.

Gå i et par centimeter trekk opp igjen. Så gå ned igjen, men et par centimeter dypere. Gjenta dette går opp og ned gradvis til du er helt inne i henne.

Tilby henne støtte hvis hun trenger det som… " It’s OK, jeg skal være forsiktig…bare slappe av og la meg glede deg intenst…’

Fortsett med standard penetrasjon. Ikke plutselig miste din milde umiddelbart og begynne humping som en kåt kanin! Begynn sakte og gradvis øke hastigheten.

ta hensyn til tilbakemeldingene hun gir deg…hvis hun sier " hardere’ gradvis trenge dypere. Hvis hun sier " raskere’, gjør du det.

Hvis du er på toppen av henne, la din bekken muskelen (kjønnshår området) stimulere hennes klitoris som du slipe mot henne.

Lukten hennes hals og kropp igjen hver nå og da, og kysset henne lett på munnen, etterfulgt av en dyp, lidenskapelig kyss.

Hvis du finner dere å endre posisjon, dvs. Hennes ender opp på toppen…flott, holde det interessant. Gå med strømmen og ta hensyn til hva hun vil…om hun sier det er tillatt, eller gjør det åpenbart gjennom kroppen hennes språk.

Hold i dette, og hold din utløsning. Hvis du føler at du kommer til å ejakulere før henne, letthet av penetrasjon. Slappe av. Holde henne stimulert med fingrene. Deretter kan du gå videre.

Fortsett med dette, og på kort tid vil hun være skrikende med glede.

Det trenger ikke å stoppe der…

jeg håper du fant denne informasjonen nyttig. Bare i tankene at dette er bare en rutine for sex. Med det mener jeg du bør ikke gjenta den samme rutinen på samme kvinnene hver kveld. Spice den opp litt. Bland det hele. Finn ut hva som slår på dine spesifikke kvinner.

Hvis du ønsker mer informasjon som dette, samt hvordan man skal tiltrekke seg kvinner og holde dem interessert, kan du besøke: http://www.ThePlayersSecrets.com.

Gå gjennom denne rutinen igjen til deg selv, så når det kommer til å sette det ut i praksis…vil du ha en kveld stilte opp perfekt!

Hold din elsker livet livlig!

Din venn,

Josh Daniels
http://www.ThePlayersSecrets.com

http://en.wikipedia.com/wiki/Niagara%20Falls