Den Vanligste Årsaken til Erektil Dysfunksjon

 Den Vanligste Årsaken til Erektil Dysfunksjon

jeg trodde jeg var i ferd med å bli impotent to år inn i mitt andre ekteskap, sier Alan, 42. Jeg fikk panikk. Fire år etter min skilsmisse, jeg er gift Dee. I begynnelsen av forholdet vårt, jeg hadde ereksjon og nøt elskov enormt. Noen ganger kan jeg ikke ville være i stand til å få ereksjon eller opprettholde det gjennom samleie. Dee var veldig forståelse. Hun sa jeg var å presse meg selv til å være en god kjæreste for henne, og jeg skal slappe av. Hyggelig, men det gjorde ikke berolige meg. Det er som å gå til legen og blodtrykket er litt høy. Slappe av, sier han. Lett å si, men mye vanskeligere å gjøre. Faktisk var jeg jævlig ut om ikke å få den opp. Jeg ville ikke fortelle henne hvor skremt jeg var i ferd med å bli impotent, men jeg gjorde en avtale med en terapeut.

Den første terapeut foreslått medisiner etter bare et par minutter. Ikke for meg. Jeg ønsker ikke å være avhengig av piller! I tillegg, disse pillene er dyrt, og når du leser om mulige bivirkninger, jeg er den typen fyr som ender opp med dem alle! Med neste terapeut vi snakket gjennom mine problemer med ytelsen. Han sa jeg var å anvende svært strenge krav til måling min erections. Sant, jeg var ikke å få mange spontane ereksjoner, men som han sa, var ikke det virkelige problemet, problemet sa han var trykket jeg skulle sette på meg selv, og fokuserer for mye på å få ereksjon. Han sa bekymringsfull om sex ikke var helt vekke. Jeg var kaste av adrenalin med min angst og re-ruting blod fra min penis. Når trykket og glede konkurrere, sa han, press vinner!

Det tok meg en stund, men når jeg forsto hva som skjedde, sluttet jeg å bekymre deg. Jeg spør Dee for å få meg hardt, og hun er veldig begeistret for å gjøre det. Hvis jeg ikke hadde plukket opp noen tips og mottatt noen forsikring, kanskje jeg har bekymret meg selv til å bli permanent impotent.

Av den tiden de er 40 år gamle, de fleste mennesker har opplevd minst en av erektil feil. Det kan være forårsaket av tretthet, stress, ikke er i humør (ja, det skjer!) eller for mye å drikke. Dette er en normal forekomst, men mange menn panikk ved første tegn til ereksjonsproblemer. Nå er de sannsynligvis til å kjøre til en urolog og be for en av de svært omtalte erektil dysfunksjon (ED) – piller, som de sannsynligvis ikke trenger, og kan ikke finne effektive. Å være i et nytt ekteskap kan ha intensivert Alan ‘ s svar til hans oppfattet erotiske feil. For andre menn, det kan være en ny partner, stress, tretthet eller en distraksjon som kaster dem av deres spill. De fleste menn er følsomme for ytelse press og når de opplever en fiasko de opprettholder den ved å bekymre deg om en annen feil. De har også prøve for hardt og jo vanskeligere de prøver jo verre blir det.

Disse omstendigheter og et sterkt ønske om å tilfredsstille sin partner, kombinert med hans mangel på kunnskap om hvordan man skal håndtere ytelse press satt Alan opp for svikt. Det er et klassisk eksempel på hva som skjer med de aller fleste menn som sliter med erektil feil. Og når det skjer de fleste menn besette om sviktende, noe som gjør feil mer sannsynlig. I Alan er tilfelle, hans erektil problemer kan ha ført til hans kone til å klandre seg selv for sin mangel på interesse i å elske og fikk henne til å trekke seg fra forsøk på å initiere sex. Hvis han ikke hadde fått gode råd fra en terapeut han stolte på og som ledet ham til en wellness program han kunne bruke på sine egne for å gjenvinne sin erektil kapasitet, Alan kanskje har faktisk bekymret seg til langsiktige erektil dysfunksjon.

http://forums.webmd.com/3/sex-and-relationships-exchange/forum/10388/2