Dental Implantater for Tap av tenner og Tannråte Problemer :: Drevet av Subrion 3.1

 Dental Implantater for Tap av tenner og Tannråte Problemer :: Drevet av Subrion 3.1

tannråte er en vanlig tannlege sykdom som til slutt resulterer i et hulrom. Dette tann lidelse oppstår når bakterier i munnen produserer syrer som spiser bort på en tann. Plakk, et klart klebrig stoff som inneholder bakterier dannes på tennene og tannkjøttet. Disse bakteriene, som beiter på sukker som finnes i maten, og gjør syrer. De ødelegge tannemaljen som fører til tannråte. Med mindre behandlet på riktig måte, kan det utløse smerte, infeksjon og tap av tenner.

Implant dentistry for tannråte og tap av tenner

Tann tap gjør bite uregelmessigheter som kan føre til en negativ effekt på matvaner og resultat i andre sekundære helse problemer som underernæring. I tillegg, folk mister sine selv-bevisst å smile og snakke. Dental implantater gir et enkelt middel med dokumenterte resultater til tap av tenner.

Implantater gir en permanent utbedring til tap av tenner. I tillegg, implantater kan brukes sammen med andre restorative prosedyrer for å oppnå maksimale resultater. Det kan også brukes til å støtte en dental bro for å erstatte flere manglende tenner. Dental implantater kan øke stabiliteten og reduserer tannkjøtt vev irritasjon ved å bruke med proteser.

Dental implantater prosedyre

i Dag, dental implantater er nesten umulig å skille fra andre tenner. Implantater kan plasseres i en enkelt sitter, men trenger en periode på osseointegrasjon. Osseointegrasjon er en prosess der et tannimplantat er direkte ankere bein i kjeven. Det er den mest brukte og vellykket typer av tannimplantat. En Osseointegrated implantat tar alt fra tre til seks måneder for å forankre og helbrede. Innenfor denne perioden, tannlege kan fullføre prosedyren med å plassere en krone. Prosessen er fullført når implantatet er forankret med kjevebenet og kunstig protese er festet. Hvis osseointegrasjon ikke skjer, vil implantatet vil mislykkes.

implantatbehandling kan utføres bare under visse betingelser. Ved første, den naturlige tenner og støtte vev, i nærheten av der den kunstige tenner skal plasseres må være i god helse. Pasienten bør ha nok bein i kjeven, og de bør være sterk nok til å holde og støtte implantatet. Hvis det ikke er tilstrekkelig bein, mer kan trenge å bli lagt med et bein pode prosedyre som kalles bein silikonpupper.

Hvis du ønsker å vite mer om dental implantater er riktig for deg, bør du møte en tannlege, oral kirurg eller en periodontist eller prosthodontist. De vil nøye undersøke tennene og tannkjøttet og evaluere bentetthet og kvantitet ved hjelp av avanserte teknikker som røntgen-og CT-skanner. tannlegen kan gi deg den mest hensiktsmessige implantatbehandling plan.

http://www.m.webmd.com/women/news/20131209/viagra-for-menstrual-cramps