Depresjon Kan Sap Fysisk Energi ved Zinn Jeremia

 Depresjon Kan Sap Fysisk Energi ved Zinn Jeremia

Depresjon er den vanligste psykiske problem i USA. Anslagene varierer, men det er generelt antatt at tjue prosent av OSS voksne som er deprimert. Selv om det kanskje ikke høres ut som mye, når uttrykt som en prosentandel, som en faktisk antall tjue prosent av OSS voksne befolkningen utgjør flere titalls av millioner av mennesker. Med tall som høy, det ville ikke være en stor strekke seg for å se til depresjon som en epidemi.

En av de problemer med depresjon behandling. Realiteten av situasjonen er at depresjon vanligvis svarer ganske godt til behandling, og at depresjon er ofte overvinne så snart behandling er igangsatt. Mens det er sant at noen mennesker ikke reagerer på visse typer depresjon behandlinger, oddsen er at minst en eller annen form for depresjon behandling vil arbeide for person som har behov for det. Dette er meningsfylt som det er mange depresjon behandlinger for å være hadde, blant dem snakke rådgivning og behandling med medisiner.

problemet med depresjon behandling er at de fleste personer med depresjon ikke får noen form for behandling i det hele tatt. Det er sikkert en rekke ulike potensielle årsaker til dette, blant annet stigma som fortsatt eksisterer om å innrømme for å bli deprimert. En annen årsak til manglende behandling for depresjon er imidlertid sannsynlig på grunn av mangel på motivasjon. Folk har en tendens til å tenke på depresjon som fullstendig psykologisk art, men sannheten i saken er at depresjon også har fysiske egenskaper. Folk som blir deprimerte kan bli så sløv at fysisk aktivitet kan virke nesten overveldende.

Det kan være en tendens til å merke den deprimerte personen som å være i noen form for funk eller selv å være midlertidig lat, men hyppigheten av apati innen deprimerte mennesker etterlater liten tvil om at fysisk inertia er faktisk en ekte symptom på depresjon i seg selv, og ikke noe separat. Erkjennelsen av at en mangel på motivasjon og vilje er et symptom på depresjon er en ting, men å gjøre med realiteten i en slik tilstand er noe helt annet. Den personen som er deprimert og mangler vilje og energi kan frustrere folk som bryr seg om dem, og kan frustrere seg selv som godt. Tankegangen ser ut til å gå som den personen som er deprimert, bør du bare vil ham eller henne selv til handling, og igjen, selv deprimert person kan dele på denne form for kritisk tenkning.

Frustrerende om det kan være, er det viktig å huske på at mangel på energi og fysiske handlingen er en legitim symptom på depresjon. Mens det er sant at apati i en deprimert person kan være tøft for alle involverte parter til å takle den positive nyheten er at energien kommer ofte tilbake i en person med depresjon når de har startet behandling for sin depresjon.