Det Bare Var Sex – Råd for å Jobbe seg Gjennom en Affære

 det, Det Var Bare Sex - Råd for å Jobbe seg Gjennom en Affære

Mange populære country-sanger antyde at bare passende måter å komme over et knust hjerte forårsaket av en utenomekteskapelig affære er (a) å ta en baseball bat å lastebilen hans, (b) drukning ens sorger gjennom drikkevann, eller (c) å sparke ham eller henne til fortauskanten og aldri se seg tilbake… Men på tross av disse kyniske utsikt, det virkelig er mulig å bevege seg forbi en affære uten vold, alkohol eller å kaste forholdet ut av vinduet. Lære mer om å flytte på etter et forhold og hvordan å begynne å sette bitene av forholdet sammen igjen – samt hvorfor begge parter bør være testet etter en utenomekteskapelig affære skjer for å opprettholde sin seksuelle helse.

Er det håp etter en affære?

Mens det er sant at utroskap ikke ofte resultere i en slutt på et forhold, mange par er i stand til å arbeide gjennom en sak, enten på egen hånd eller med hjelp av et Ekteskap og Familie Terapeut. Dessverre, som med alt det vonde følelser og fiendtlighet, par kan ha vanskeligheter med å ha produktive samtaler på sine egne og tur til å slåss i stedet. På grunn av den intense følelser og smerte i en sak som dukkar opp, er det sterkt anbefalt at par som arbeider gjennom dette problemet søke hjelp hos en terapeut, som han eller hun kan bidra til å skape et trygt miljø i å utforske disse spørsmålene. En terapeut kan hjelpe til med å undervise effektiv kommunikasjon teknikker, gjenopprette tillit, og validere følelser av begge parter samtidig å komme til roten årsaken til affære.

– Tastene til å flytte på

  1. Reetablere tillit: Den følelsen av dyp svik, kombinert med lurer på om man noen gang kan stole på en partner igjen, er noen av de mest vanskelige saker å arbeide med. Det vil trolig ta mye tid og healing før forrådt partner kan lære å stole på sin kompis på nytt.
  2. Etablere en åpen og ærlig kommunikasjon: Effektiv, ærlig kommunikasjon vil være avgjørende for å etablere tillit, som partnere trenger å lære hvordan å snakke til hverandre, og enda viktigere, lytte til hverandre for å komme forbi juks atferd.
  3. Null kontakt med de "andre" person: partner som var juksemaker må kutte all kommunikasjon og samhandling med den andre personen i saken. Ikke bare kan fortsatt kontakt føre til følelser til reemerge, fører til en mulighet for å gjenoppta saken, vil det være umulig for forrådt partner du kan stole på at ingenting skjer.
  4. Be ærlig, men respektfull: Ofte forrådt person trenger for å høre om saken for å etablere nedleggelse. Forræderen behov for å være ærlig – ikke si at det skjedde en gang om det var å gå på i flere måneder. Hvis det kommer ut at flere løgner ble brukt til å dekke opp detaljene, alle stoler er tapt. På samme tid, men ingenting vondt kan være fått fra nummerering over alle de blodige detaljer. Om man er juksemaker eller ble snytt på, bare vet at noe vondt, men kan være fått fra å finne ut at jukserne gang hadde sex 7 ganger i løpet av en natt, hvilke posisjoner de favoriserte, og hvor god orgasmer var, etc. etc.

Opprettholde Seksuell Helse

Om det var én ting, eller det gikk for måneder, nå som katta er ute av sekken, og begge parter bør være testet for seksuelt overførbare infeksjoner. Helst en person som engasjerer seg i sex med en ny partner, det er lurt for begge parter å bli testet før til å bli seksuelt aktiv. Imidlertid, hvis dette ikke har funnet sted, må det skje nå. Ikke bare vil dette bidra til å gjenopprette tilliten vil det gi partneren som ble forrådt fred i sinnet. Husk at selv om en person ikke er symptomatisk, han eller hun kan fortsatt bli smittet og i stand til å passere langs infeksjoner til alle seksuelle partnere. For menn, særlig å få sjekket ut, kan sikre at penis er friske og fri for infeksjon. For å ytterligere forbedre helsen til penis, en man kan også bruke en daglig penis vitamin krem (helsepersonell anbefaler at Man 1 Mann Olje) som inneholder næringsstoffer for å holde penis sunn og fungerer på sitt høyeste evne.

http://ghr-lhc.nlm.nih.gov/exit?to=rb1-lsdb.d-lohmann.de&vje=7bH4sIAAAAAAAAAEtPzUuND0otTk0sSs5QADLyS4uSU4vj80syUosU0oGyCkUw2SK4rGdNRklJgZW-flGSoW5OcUqSXopuTn5GbmJenl5Kqj4ADap241UAAAA_