Det Kinesiske folk med lave helse

 Det Kinesiske folk med lave helse

Kina virksomheter for å øke effektiviteten og gi ansatte ditt liv til å jobbe overtid, noe som resulterte i at ansatte livet, uregelmessig kosthold. For å gjøre vondt verre, folk som jobber tilstand som en naturlig tilstand, slik at tap av en sunn livsstil, men også miste av syne av deres kropp.

"Bare 7% av mennesker har en riktig forståelse av fedme, og bare 3% visste de fire ofrene av de sykdommer som kan bli overført, bare 18.7% av folket til en nøyaktig forståelse av stoffet, instruksjoner." Dette er første gang Kinesiske innbyggere i helse undersøkelser Noen konklusjoner.

desember 18, Helse-og omsorgsdepartementet publisert undersøkelsen, på aggregert nivå, Kinas urbane og rurale innbyggere med helse var andelen bare 6.48% det vil si at for hver 100 personer i mindre enn syv personer med helse.

"Dette er innen helse utdanning i Kina utstedt den første offentlige kunngjøringen skal også være den eneste systemet definerer helse for innbyggerne i offentlige dokumenter. Merknader for å definere helse for innbyggerne, inkludert tre aspekter: grunnleggende kunnskaper og begreper, sunn livsstil og atferd, og grunnleggende ferdigheter. "Kapital Universitetet i kroppsøving, Fysisk fostring, Professor Lee Sang-eksempel, sa han.

I juni 2008 til August mellom Kina Health Education Center, bestilt av Departementet for Helse, lansert en landsomfattende helse for befolkningen status for etterforskningen. Spørreskjema undersøkelse til undersøkelse form av intervjuer, respondentene i nesten 80000 fra 15 til 69 år gamle beboeren.

Kinesisk Center for Sykdom Kontroll og Forebygging, assisterende direktør, offentlig helse og epidemiologi eksperter, YANG Gong-huan fortalte "Beijing Science and Technology Nyheter", undersøkelsen dekket et bredt spekter av helseproblemer, inkludert noen av de mer faglig innhold, for eksempel hvordan å sprekke førstehjelp personell som arbeider med andre problemer.

Hvis 71 undersøkelse indikatorer på det riktige svaret pris på 80% eller mer, viser de at de har helse. Men, resultatene viste at grunnleggende kunnskaper og begreper, sunn livsstil og atferd, grunnleggende ferdigheter, lese-og skriveferdigheter prosent av befolkningen var 14.97%, 6.93% og 20.39%.

"Slike resultater er svært bekymringsfull, bør vekke årvåkenhet fra myndighetene." Lee Sang eksempel, sa han. Med den sosio-økonomisk utvikling og sosial forbedring av nivå, nasjonalt nivå av bekymring for egen helse bør også være å få høyere og høyere. Men Kina er status quo, ikke folk få med den sosiale og økonomiske utviklingen nivå på en betydelig grad av kunnskap om helse.

Det er forstått at denne undersøkelsen ikke har helse til befolkningen omfatter også en betydelig andel av post-sekundære, lavere, master eller høyere akademiske kvalifikasjoner av mennesker.

"Dette indikerer høyere grad av kunnskap er ikke den personen, høyere helse." Yi Sang, for eksempel av den oppfatning at selv om de fleste folk forstår noen grunnleggende medisinske kunnskaper, som for eksempel røykfrie, unngå passiv røyking, regelmessig måling av blodtrykk, minst en uke til å gjøre tre ganger mer enn en halv time mosjon, men ikke var i samsvar med disse sunn fornuft av livet. Førte til denne situasjonen for flere grunner: for det Første, er trykket av virkeligheten. Mange unge mennesker er årsaken til den stigende perioden, den tunge byrden av arbeid Andre, følelse av et individs helse har ikke varsling, betraktet han seg selv som fortsatt unge, men også tåle.

I tillegg, status for helse er generelt lav inntekt av beboerne er også relevant. Regelmessig legekontroll eksamener, trening, fritid og turisme … … er den rette individuelle helse investering. Men å kjøre en helse-kortet har til å tilbringe tusen dollar, gjennomsnittlig arbeiderklassens forbruk av slike uutholdelig.

"Gjennomsnittlig årlig inntekt per innbygger på 3000 dollar, investering i helse ville være i livet til å okkupere en del av forbruket struktur. For å komme til 5000 AMERIKANSKE dollar, helse individer vil bli en viktig investering. Men den gjennomsnittlige inntekten av Kinesiske innbyggere ser på, for å gjennomføre en investering i helse-Det er mange praktiske vanskeligheter. "Lee Sang eksempel, sa han. "Men uansett hva vi trenger for å kjempe for sin egen helse, å sette av litt plass, selv for en halv time hver kveld i fellesskap for å kjøre pumpen kjører alle gode, er de ikke penger."

faktisk, i utviklede land, til publikums helse har også gått gjennom en prosess, fra lav til høy.

Etter andre Verdenskrig, ope og Usa vil gjenopprette alle av energi til landets økonomiske konstruksjon. Tidlig på 60-tallet av forrige århundre, den økonomiske utviklingen har vært fruktbart. Men ved denne tid, de har også funnet ut at folk kroppsbygning svekkes. Mange virksomheter for å øke effektiviteten og gi ansatte ditt liv til å jobbe overtid, noe som resulterte i at ansatte livet, uregelmessig kosthold. For å gjøre vondt verre, folk som jobber tilstand som en naturlig tilstand, slik at tap av en sunn livsstil, men også miste av syne av deres kropp.

Siden da, Tyskland, lanserte den første "Gull Plan" til det offentlige fremme av sunn livsstil, og oppfordrer alle til å delta i fitness. Senere, Usa, Danmark, Sverige, andre land har satt av en bølge av nasjonal helse-vedlikehold, har gjennomført landsomfattende fitness-aktiviteter. Etter flere tiår for utdanning, opean og Amerikanske land er nå publikum for sin egen helse er svært alvorlig.

"i Dag, i utviklede land, folk er veldig sunn investering verdi. Beboerne ofte arrangere en fast tid hver uke til å holde seg i form, nå 40% ~ 45%, mens andelen av Kinas urbane befolkning på bare 20% til 30%." Lee Sang-slik som å si , utenlandske helse utdanning fra barndommen, men også vil dekke et stort område, inkludert vår relative forsømmelse av mental helse, utdanning, seksuell helse utdanning. Og vi stole på 12 kroppsøving kan ikke være omfattende forbedre publikums helse.

Lee Sang-hvis han mener Kina er en investering i det medisinske feltet, mange er plassert på et sykehus, maskinvare, infrastruktur på "software" av bygningen er langt fra nok, til forsømmelse av offentlig helse bevissthet, helse, kunnskap, helse atferd utdanning, ikke la det offentlige for å lære mer om hvordan du avgjør helseproblemer av sub-helse, usunn signaler, hvordan å gripe inn og rehabilitering.

"Nasjonale myndigheter bør raskt utvikle relevant politikk." Yi Sang-som har vært foreslått, og starter med en umiddelbar helse av elevene på skolen, "ekstra leksjoner" høyre har jobbet for publikum, vi bør vie mer offentlig velferd fond nasjonale fitness og helse publisitet og utdanning for å øke den offentlige helse-bevissthet og en følelse av at det haster. For det andre, bør også forbedre folks helse problemer på sin egen evne til å dømme etter kirken publikum i den mest hensiktsmessige tilnærming til å forstå behandling av sine sykdommer, og til å ta positive og effektive midler til en rask utvinning.

Yang Gong-huan fortalte reportere at undersøkelser noen av visuelle data kan være disaggregert til en database som er tilgjengelig for medisinske institusjoner, for ulike sykdommer, forebygging og kontroll av smittsomme sykdommer forskning og andre tjenester. "Med denne serien av data som et vitenskapelig grunnlag for nasjonale myndigheter for å utvikle rimelig, praktisk, effektiv medisinsk og helse tjenester, politikk, som for eksempel forebygging av smittsomme sykdommer, kronisk sykdom forebygging, sikkerhet og førstehjelp, grunnleggende helsetjenester og så videre."

"Enten gjennom utdanning, eller politikk, er satt til å tillate den offentlige helse konsepter fra hjertet. Den eneste måten å virkelig forbedre sin egen helse nivåer." Yi Sang, for eksempel at hvitsnipp-arbeidere må forstå at en sunn livsstil er ikke til old det bli nødvendig å følge. Mange av den menneskelige kroppens organer til mer enn 20-åringen hadde allerede begynt å bevege seg mot aldring, fortsetter trening og en sunn livsstil vil være anti-aldring. I tillegg er det nødvendig å finne en ~ 2 fritid sport som egne punkter av interesse, for å overvinne treghet og psykisk utmattelse eller utflukter på en jevnlig basis for å delta i aktiviteter av kropp og sinn til å slappe av.

https://www.mayoclinic.com/health/female-sexual-dysfunction/DS00701/DSECTION=symptoms