Det Svakere Kjønn Kan Pakke en Mener alvor Punch Også!

 Det Svakere Kjønn Kan Pakke en Mener alvor Punch Også!

Dømme fra tittelen i seg selv, du er sannsynligvis forventer en mann-bashing artikkel om hva slags urettferdighet at menn forårsake kvinner og om hvordan kvinner bør lære å holde sine kan pepper spray i hånden (mot riktig retning, selvfølgelig, med mindre kvinner som planlegger å blinde seg selv) i det øyeblikket de kjenner en eim av en MANN.

Vel … eh, nei. Egentlig ikke.

jeg er her for å forklare og gi noen gode eksempler på hvorfor og hvordan kvinner kan gjøre hva de vil gjøre i business og få fullt utbytte av den struktur som de har valgt å vedta. Jeg ønsker å oppmuntre dem og fortelle dem at kvinner kan gjøre god business eiere.

Kvinner i næringslivet er bedre i arbeidet med mennesker, dvs, bedrift vil bli bedre bare på grunn av det faktum at kvinner har høyere nivåer av emosjonell intelligens (EI eller EQ). Hva gjør emosjonell intelligens har å gjøre med virksomheten? En hel masse, hvis du spør meg. La oss først definere emosjonell intelligens i business-sammenheng, skal vi? EQ er ganske løst definerte som ‘sosiale ferdigheter og ambisjoner eller selvstendig/personlig styrke’. Hvis en person har høy EQ, han eller hun bor trygt på gjerdet nå, til konklusjon) er bedre i stand til å håndtere problemer på jobben, bedre til å finne løsninger, er bedre i stand til å kontrollere følelser og å gjenvinne krefter etter en falle ned. De kan kommunisere bedre med andre, for å vinne dem brownie poeng lett, i form av å bringe i virksomheten.

Det virker som en person med høy EQ (mann eller kvinne) er 67% mer sannsynlig å være vellykket i virksomheten. Og tatt i betraktning det faktum at kvinner generelt har høyere EQs, kan vi trygt si at de er bedre som forretningsfolk.

for å være vellykket i virksomheten, må du ha 1/3 av IQ, 1/3 av sosiale ferdigheter og 1/3 av pågangsmot og ambisjoner.

Og her er en annen grunn til at jeg tror at kvinner er bedre forretningsfolk. I henhold til Millionær Sinn, ‘å være ærlig med folk’ og ‘å komme sammen med folk " er rangert som #1 og #3 som nødvendige ingredienser for å bli millionær. Og ikke er det en tilfeldighet at kvinner har begge disse ferdighetene er like naturlig som de kommer.

tror du ikke på meg? Tenk på det.

å Være ærlig med folk. "At klienten er slik en tispe. Jeg ikke ønsker å gjøre forretning med henne" og "Kjæreste, slutte å rote med mitt kjøkken".

å Komme overens med folk: "Visste du at Sarah hadde bare en abort, og da hun ble dumpet av at godawful mann som har en tatovering på hans bak? Tenk deg at…og visste du at……blah blah blah". Nå, det er det som kalles å komme overens med folk.

Ok, det er noe annet som du kanskje ønsker å se på hvis du fremdeles ikke er overbevist. Hva med denne? SQ står for sosiale ferdigheter og siden sosiale ferdigheter, gjøre opp for 1/3 av ingrediensen av å være vellykket i virksomheten, får dette. Kvinner skårer i gjennomsnitt 103 for SQ sammenlignet med menn som fikk i gjennomsnitt 96.

Så, kvinner er bedre på sosiale ferdigheter og emosjonelle intelligens og viola! Vi har allerede vunnet 2/3 av kampen.

Konklusjon

La meg reparere noe av skaden som jeg kan ha gjort med denne artikkelen nå. Menn har bedre IQs.

Denne artikkelen ble bedt om det i en e-post fra en venn som startet en kake-baking business fra hjemmet. Hun avslutte sin jobb på 8 år etter at hun fikk sitt første barn, og bestemte seg for å starte virksomheten fra hjem, i håp om at det kunne få henne i form av inntekten hun hadde da hun var i næringslivet. Innen 3 måneder etter oppstart av virksomhet, var hun fortsatt gjør taper. Og til tross for de utallige e-poster fra meg (selvfølgelig, jeg overtalte henne til å feste med det), bestemte hun seg for å avslutte sin virksomhet og bli med i arbeidsstyrken fordi det var stabilitet.

I hennes e-post, hun nevnte også at hun (og kvinner, generelt) er bare ikke laget for næringslivet. Hun sa at hun vil heller få den månedlige kontroller i stedet for å lurer på om det er noen bedrifter i morgen, neste dag, neste uke, neste måned!

Og fordi hun følte meg så motløs, bestemte jeg meg for å skrive denne artikkelen for å bevise for henne at kvinner kan virkelig pakke business punch – men bare hvis du holder deg med det, og vedvarer. Grunnen til at hun ga opp sin virksomhet – hun manglet ambisjoner.

http://www.mayoclinic.com/health/drug-information/DR601541/DSECTION=before-using