DHEA Fordeler Både Menn Og Kvinner slik at En Full Sunt Liv – Helse – Kosttilskudd og Vitaminer

 DHEA Fordeler Både Menn Og Kvinner slik at En Full Sunt Liv - Helse - Kosttilskudd og Vitaminer

DHEA (dehydroepiandrosteron) er et hormon som produseres i binyrene faller betydelig etter at en person krysser 30 år. DHEA tilskudd er tatt for å forebygge sykdommer og bedre helse. Det er flere DHEA fordeler som gjør det så mye-anbefalt helse supplement. Det er egnet for både menn og kvinner som det inneholder ingen potensielt farlige utdrag som kan føre til helseskader. De som ønsker å beskytte seg mot sykdommer forårsaket på grunn av aldring som arteriolosclerosis (coronary arterien sykdom) kreft og osteoporose anbefales sterkt å ta dette tillegget.

DHEA er også kjent for å bremse ned aldrende prosessen og forbedre immunforsvaret. En rekke sykdommer forbundet med aldring og andre, som for eksempel anoreksi, diabetes og HIV kan behandles med denne fantastiske medisin. Mennesker med depresjon, binyreinsuffisiens, fedme og lupus er kjent for å være vitne til positive helsemessige resultater når de tar disse kosttilskudd. Undersøkelser har vist at DHEA fordeler eldre menn og kvinner i betydelig grad, for å hjelpe dem i behandling av vaginal atrofi, erektil dysfunksjon og visse psykologiske forhold. Forbedret huden også blir mulig med inntak av disse kapslene.

Noen mennesker tror at å ta DHEA kan øke kognitiv funksjon og hjelpe en person i å få muskel styrke. Det er imidlertid ingen studier å støtte disse overbevisningene. Men, Folk er villige til å bygge muskelmasse og miste overdreven kroppen fett er anbefalt av ernæringseksperter og kosthold konsulenter for å ta disse svært gunstig kosttilskudd. Mange folk ta disse kapslene til å hjelpe dem i vekttap og konvertere den flab i muskelmasse. DHEA fordeler mennesker med høyt kolesterol og unormale blod sukker nivåer. Leverfunksjon kan bli betydelig bedre og blod sukker nivåer kan stabiliseres ved hjelp av disse kosttilskudd.

Hukommelse og læring problemer så vel som herpes kan behandles med DHEA. De som lider av AIDS, Alzheimers sykdom, lupus og kronisk tretthet syndrom anbefales regelmessig bruk av denne medisinsk nyttig supplement for å kontrollere disse sykdommene. Menopausal kvinner er anbefalt inntak av dette tillegget som det øker estrogen produksjon. Kvinner som lider av menopause-relaterte depresjon også finne lindring med bruk av disse tablettene. En av de store DHEA fordelene er at det bidrar til lengre levetid og øker libido hos både menn og kvinner.

til Tross for alle fordelene, DHEA kan forårsake mulige bivirkninger som mild hodepine, tretthet, søvnløshet, og lunger. Sørg for at du tar riktig dose for å unngå eventuelle helsemessige risikoer.

For mer informasjon, vennligst besøk her. DHEA fordeler

Om Forfatteren

Chris Bassett går nettstedet http://www.sound-nutritional-plan.com Chris gir sine lesere med informasjon om kosttilskudd og ingredienser som finnes på innsiden. Dette lar sine lesere til å ta de riktige beslutningene når det gjelder å velge den beste kosttilskudd for dem. Chris tilbyr også et gratis 5 del helse rapport som informerer deg om hvordan du kan reversere den naturlige effekten av aldring.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://worstpills.org/results.cfm?disease_id=0&drug_id=1169&drugfamily_id=0&druginduced_id=177&keyword_id=0