DHEA Nivåer og ufrivillig barnløshet – Hva Menn Trenger å Vite

DHEA Nivåer og ufrivillig barnløshet – Hva Menn Trenger å Vite

 DHEA Nivåer og ufrivillig barnløshet - Hva Menn Trenger å Vite

ufrivillig barnløshet og DHEA er en medisinsk tilstand, og en kur som banet veien for en stadig bedring. DHEA er et steroid hormon som produseres i kroppen. En mangel av DHEA, kjent som Dehydroepianodrosterone i medisinske kretser, er direkte korrelert med impotens hos menn.

Dette er også referert til som erektil dysfunksjon. Ganske enkelt, jo mer DHEA det er i kroppen din – jo bedre du er. Det fungerer som en replenisher – pumpe liv i ulike prosesser som for eksempel å senke kolesterolnivået, redusere fett, og regulere sunt blodtrykk. DHEA er synonymt med allsidighet – det rett og slett grener ut i hele kroppen fungere som en renere og en regulator.

effektene av ufrivillig barnløshet kan være effektivt redusert ved hjelp av DHEA som en hormonell supplement. Produsert i binyrene, er Dehydroepianodrosterone ansvarlig for å produsere kjemikalier som påvirker veksten av testosteron i kroppen. Brukes som kosttilskudd, DHEA kan gjøre underverker for deg.

styrking av hukommelse, utholdenhet bygge opp, og økte nivåer av libido kan gjenopprette en mann tilbake til sin naturlige tilstand. Det er en fin behandling for menn med erektil dysfunksjon, en vanlig symptom på ufrivillig barnløshet, så vel.

Det har vært nok av tester ved hjelp av DHEA og placebo der libido og erektil funksjon bedret seg betydelig i de menn som bruker dette hormonet enn de som ikke gjorde det. Det har blitt sagt at lave nivåer av DHEA er koblet med en fremskyndes aldringsprosessen.

Før forskningsinnsats ble plassert i å oppdage mer om dette hormonet, var det forbundet med å hjelpe i vekttap. Tester utført på mus i laboratorier viser at DHEA kontrollerte deres nivåer av fedme. Snart etter, det var assosiert med en rekke andre helsefordeler.

Bodybuilding entusiaster bør se nøye på å gjøre DHEA del av deres ernæringsmessige supplement diett. Hormonet spiller en rolle i å hjelpe vokse muskelmasse (tilsvarende til samme pris som andre over skranke produkter som kreatin og whey protein), reversere osteoporose ved å bygge sterkere bein og styrke benvev, og regulere sex hormoner i både menn og kvinner (østrogen og testosteron.)

Det fungerer langs de samme plan som veksthormon, et annet anti-aging stoffet gitt til overgangsalder sufferers spesielt.

Som tidligere nevnt, hormoner er ikke syntetisk. Det er menneskelig avledet hormoner som er pakket i kapsler og piller, og selges til allmennheten for å øke mengden av hormonet allerede finnes i kroppen.

produksjon av DHEA i binyrene er størst i løpet av barndommen og tenårene, etterfølgende av senere i midten av livet. Menn produserer mer av dette hormonet enn kvinner, og pensjonister rundt 65 år har de laveste nivåene av alle.

Forbruker skadelige stoffer kan avspore produksjonen av DHEA, som for eksempel å drikke Sprite, Coca-Cola, eller andre koffein-pakket drikkevarer. Drikke en flaske mineralvann og holder du av på Fanta neste gang!

Andre ting som påvirker nivåer av DHEA i kroppen er mangel på mosjon og stress. I utgangspunktet enhver aktivitet som fremmer aldring vil resultere i drop off nivåer. Hoppe på at tredemølle, slipper at overflødig stress, og vedlikeholde din allerede avtagende mengder av dette viktige hormonet!

Bekjempe ufrivillig barnløshet ved forsiktig bruk av DHEA som en hormonell supplement. Hvis du tar for mye, vil kroppen slutter å produsere sin egen naturlige mengden. Et overskudd av DHEA kan skyte i været dine nivåer av testosteron, forsterke din mannlige funksjoner.