Diabetes, Høyt Blodtrykk og Depresjon – Vanligste Årsakene til Erektil Dysfunksjon – Health – Fitness

 Diabetes, Høyt Blodtrykk og Depresjon - Vanligste Årsakene til Erektil Dysfunksjon - Health - Fitness

Diabetes og ED (Erektil Dysfunksjon) to separate forhold. Men undersøkelser har funn som diabetes kan føre til ED blant mange enkeltpersoner. Så er tilfellet for høyt blodtrykk og depresjon. De som har diabetes er to eller tre ganger mer sannsynlig å utvikle erektil dysfunksjon, ifølge National Institute of Diabetes og Fordøyelses-og nyresykdommer.

Problemer med å oppnå eller opprettholde en ereksjon kan være et tidlig tegn på at en person kan være diabetiker. Denne tilstanden er vanligvis utbredt blant menn som er 45 og under. Dårlig kontrollert blod sukker nivåer forbundet med diabetes kan skade på små blodkar og nerver. Slike skader kontroller seksuell stimulering og svar som kan hindre en mann er muligheten til å ha en fast ereksjon til å ha samleie. Det er også reduserer blodstrømmen fra skadede blodkar som også bidra til erektil dysfunksjon.

de Fleste menn er villige til å ta opp temaet erektil dysfunksjon med sin lege. Imidlertid, forlegenhet er ikke løsningen for lidelse. Det er behov for å bli tatt vare på av de tidligste som det kan være en reell utfordring å forlate par frustrert og motløs. Det er ulike forebyggende tiltak og behandlinger tilgjengelig for å hamle opp med utstedelse av erektil dysfunksjon.

Tilstrekkelig flyt av blod og sunn blodkar er avgjørende for å få ereksjon som er skadet blodkar reduserer sin elastisitet og blokkerer den raske strømmen av blod inn i orgelet. Den medisiner som brukes for behandling av blodtrykk øker også risikoen for erektil lidelse. Men dette betyr ikke impliserte at man bør slutte med sine medisiner uten kunnskap om sine leger. Å bringe en endring i din livsstil, sunt kosthold og regelmessige øvelser kan hjelpe deg å redusere blodtrykket til et betydelig omfang.

Som per forskning, om lag 61 prosent av befolkningen kan lide seksuelle lidelser på grunn av alvorlig depresjon. Det kan bemerkes at depresjon ikke bare reduserer din interesse for sex, men gjør mye mer skade på fysiologiske og mentale selv. Det er en biokjemisk komponent som stimulerer hjernen for rask blod strømmer til penis. Depresjon kan føre til en teller stimulering som kan gjøre det vanskelig for deg å få ereksjon og beholde den. Som et resultat, du kan være i stand til å delta aktivt i å ha sex, og denne manglende evnen kan svikte deg fra den glede som kan til slutt føre til alvorlighetsgraden av symptomer på depresjon. I tillegg til dette, noen av medisinen er foreskrevet for behandling av depresjon kan føre til tap av libido og forsinket ejaculation og erektil dysfunksjon.

Derfor, du rådes til å konsultere en helse-ekspert, slik som å være i stand til å unngå slike problemer. Å jobbe tett med din helse rådgiver, endring av medisiner og andre midler for å lette depresjon kan vise seg å være nyttig i å korrigere forstyrrelsen.

Om Forfatteren

Jishna Krishnan er et godt erfarne helse-konsulent og en blogger som deler sine tanker og konklusjoner om seksuell helse og relaterte sykdommer gjennom sin svært informative og pålitelig artikler.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.