Diabetes og dens Kobling Til Kreft :: Drevet av Subrion 3.1

 Diabetes og dens Kobling Til Kreft :: Drevet av Subrion 3.1

Det er mange mulige komplikasjoner med diabetes, kreft nå en av de potensielle risikoer? Det kan være.

Først, og viktigst av alt, det finnes to typer diabetes:

Type 1 – er vanligvis diagnostisert hos barn og unge voksne. Dette er en autoimmune sykdom hvor kroppen angriper insulin gjør beta-celler ved en feil. Type 1-diabetikere krever insulin tilskudd til kontroll av deres tilstand. Ca 10% av diabetikere har Type 1.

Type 2 – utvikler seg vanligvis i voksen alder, men kan også bli funnet i barn. Denne sykdommen oppstår når ett av to ting skjer – kroppen ikke produserer nok insulin, kroppen ikke bruker insulin riktig (noe som resulterer i høye nivåer av insulin i kroppen). Type 2 diabetes kan kontrolleres ved hjelp av kosthold og livsstil endringer og medisiner om nødvendig.

Akkurat som alarmerende hvis diabetes er dårlig styrt eller venstre ubehandlet, det er alvorlige komplikasjoner som kan oppstå på grunn av høye nivåer av glukose i blodet. Noen av de komplikasjoner som kan oppstå er:

hjertesykdommer – i henhold til den Kanadiske Diabetes opp til 80% av diabetikere vil dø av hjerteinfarkt eller hjerneslag.

-Nyre-sykdom – kronisk høye nivåer av glukose i blodet og høyt blodtrykk kan stress på nyrene og forhindre riktig funksjon. Riktig diabetiker ledelse og nyre screening kan forhindre eller forsinke nyreskader.

-øyesykdommer (diabetisk retinopati) – blindhet forårsaket av diabetes er den ledende årsak til blindhet i Nord-Amerika i personer på 65 år og yngre. I henhold til den Kanadiske Diabetes ca 2 millioner Kanadiere har noen form av diabetisk retinopati.

-Nerve Forhold – diabetes kan skade sensoriske nerver i kroppen, spesielt i hender og føtter (referert til som diabetes nopathy). Den skadede sensoriske nerver av hender og føtter føre til manglende evne til å føle seg i disse områdene. På grunn av dette, skader (kutt, blemmer, etc.) kan bli infisert, og kan muligens føre til amputasjon av de berørte kroppsdelen.

-Impotens – erektil dysfunksjon påvirker mange menn som de gamle, men menn med diabetes er en økt risiko for lider av ED.

– Depresjon – i henhold til den Kanadiske Diabetes ca 25% av diabetikere lider av depresjon.

I tillegg til de kjente komplikasjoner av diabetes, nyere forskning har fokusert på muligheten for at diabetes kan føre til pre-cancerous vekster. På American College of Gastroenterology er 76th årsmøte, ny forskning ble presentert av Francis C. Okeke, MD, stipendiat ved Veterans Affairs Medisinske Senter i Bronx, NEW york, som viste at mennesker som lider med diabetes kan være en økt risiko for å utvikle forstadier vekster som kalles adenomer. Koloskopi resultatene ble sammenlignet mellom personer som hadde diabetes og de som ikke gjorde det. De fleste av de emnene som ble mannlige og over 65 år.

resultatene viste at 29% av diabetikere hadde minst ett leveradenom mens bare 21% av ikke-diabetikere hadde en. I tillegg har forskning vist at personer med diabetes hadde mer adenomer og mer avansert adenomer enn personer som ikke lider av sykdommen. Okeke uttalt at grunnen til at diabetikere har adenomer kan være på grunn av det faktum at de ofte har høye nivåer av insulin i blodet, og dette kan fremme veksten av pre-cancerous og kreft-forårsaker celler. En annen studie publisert i Journal of Gastrointestinal Kreft støtter Okeke s funn. Denne forskningen viste at det er en sammenheng mellom Type 2 diabetes og økt risiko for å utvikle adenomer, så vel.

På denne tiden, det anbefales at personer med diabetes følg generell screening-protokollen for kolorektal kreft, som begynner i en alder av 50. Det er imidlertid behov for ytterligere forskning på dette området. Dersom videre forskning støtter ovennevnte funn så diabetikere kan få behov for å bli inkludert i kategori høy risiko for kolorektal kreft og begynne prosessen på et tidligere alder.

Og husk, du kan alltid få en mer naturlig helse råd, den nyeste alternativ helse gjennombrudd og nyheter, samt informasjon om ernæring, alternative løsninger og kurer og leger helse råd, alle gratis når du registrerer deg for Bel Marrak Nyhetsbrev. Besøk http://belmarrahealth.com nå for å finne ut hvordan å starte din gratis abonnement.