Diabetes og ED – Helse – Sykdommer og Betingelser

 Diabetes og ED - Helse - Sykdommer og Betingelser

Diabetes
Diabetes går ofte udiagnostisert fordi mange av dets symptomer virker så ufarlig. Nyere studier tyder på at tidlig oppdagelse av diabetes symptomer og behandling kan redusere sjansen for å utvikle komplikasjoner av diabetes.

Type 1 Diabetes

Type 1 diabetes er vanligvis diagnostisert hos barn og unge voksne, og var tidligere kjent som j Juvenile diabetes. I type 1-diabetes, kan kroppen ikke produserer hormonet insulin. Insulin er et hormon som trengs for å konvertere sukker, stivelse og annen mat til energi som trengs for dagliglivet. Å finne ut at du har diabetes er skremmende, men bør ikke føre til panikk. Mens Type 1 diabetes er alvorlig, personer med diabetes kan leve lange, sunne, lykkelige liv.

Noen symptomer på Type 1 diabetes er:

Hyppig vannlating
Overdreven tørste
Ekstrem sult
Uvanlig vekttap
Økt tretthet
Irritabilitet
Uskarpt syn
Type 2 Diabetes

Type 2 diabetes er den vanligste formen for diabetes. I type 2 diabetes, enten kroppen ikke produserer nok insulin eller cellene ignorere insulin. Insulin er nødvendig for kroppen å være i stand til å bruke glukose for energi. Når du spiser mat, kroppen bryter ned alt av sukker og stivelse til glukose, som er den grunnleggende drivstoff for cellene i kroppen. Insulin tar sukker fra blodet inn i cellene. Når glukose bygger seg opp i blodet i stedet for å gå inn i cellene, kan det føre til to problemer:

en gang, celler kan være utsultet for energi.
Over tid, høyt blodsukker nivåer kan skade dine øyne, nyrer, nerver og hjerte.
noen Ganger, personer med Type II diabetes ikke merker noen symptomer eller symptomer er erfarne gradvis. De inkluderer:

Uskarpt syn
Kutt eller sår som er trege til å helbrede
Kløende hud, gjær infeksjoner
Økt tørst
Tørr munn
Behovet for å urinere ofte
Smerter
å Leve Med Diabetes

Mens det er lett å bli overveldet av din diabetes og alle som kommer sammen med det, det er mulig å bryte den sinn sett og innse leve godt med diabetes er oppnåelig.

Vanlige Bekymringer

Når Du er Syk: å Være syk kan lage din blod glukose (sukker) nivået går opp veldig høyt. Det kan også føre til alvorlige forhold som kan sette deg i koma. Den beste måten å forhindre en mindre sykdom fra å bli et stort problem er å utarbeide en handlingsplan for syke dager fram i tid.
Influensa Og Lungebetennelse Skudd: å Ha influensa kan være farlig for noen. Men det er ekstra risikofylt for personer med diabetes eller andre kroniske helseproblemer.
Når Du Reiser: å Planlegge en tur? Enten du er på camping eller cruising, kan du gå hvor som helst og gjøre nesten hva som helst. Det tar bare litt planlegging fremover til å behandle din diabetes.
Tips for Beredskap: Siste bekymringer om terrorangrep har bare økt vår bevissthet om behovet for å være forberedt hvis en katastrofe streik. Personer med diabetes må vurdere riktig diabetes care når de gjør beredskapsplaner.
Sinne. Diabetes er den perfekte grobunn for sinne: Sinne kan starte ved diagnose med spørsmålet, " Hvorfor meg?" Du kan bo på hvor urettferdig diabetes, er: " jeg er så sint på denne sykdommen! Jeg ønsker ikke å behandle den. Jeg ønsker ikke å kontrollere det. Jeg hater det!’
Depresjon. Følelsen ned en gang i blant er normal: Det er mange krevende oppgaver involvert i å håndtere diabetes. Noen ganger er det enkle byrden av å følge med på det grunnleggende av omsorg kan være overveldende og deprimerende. Men noen mennesker føler en sorg som bare ikke vil gå bort. Liv virker håpløst. Følelsen denne måten mesteparten av dagen i to uker eller mer er et tegn på alvorlig depresjon.
Fornektelse: Fornektelse er at stemmen inne gjentar: ‘Ikke på meg." De fleste mennesker går gjennom fornektelse når de først diagnostisert med diabetes. "Jeg tror ikke på det. Det må være feil,’ sier de.

Svar – Forandre seg med tiden

Tidene har forandret seg, og så har menn. Vi er nå i den æra av moderne mennesket. Moderne menn har en sterk forståelse av deres sykdom og relaterte forhold, og de jobber aktivt med å engasjere sine helsepersonell, og proaktivt administrere deres helse. The American Diabetes Association er å oppfordre alle mennesker med diabetes til å bli " moderne menn.’ Ta den moderne mann utfordring. Komme seg ut, bli aktiv, og få informert! Det er modifiserbare risikofaktorer og ikke-modifiserbare risikofaktorer. Unngå og redusere modifiserbare risikofaktorer så langt det er mulig av din egen atferd, som det bare er du som har kontroll.

Modifiserbare risikofaktorer

* Overvekt Og Fedme
* Høyt blodsukker
* Høyt blodtrykk
* Fysisk inaktivitet
* Røyking

Ikke-modifiserbare risikofaktorer

* Alder
* Løp
* Kjønn
* Familie historie

Diabetes og Sex (Erektil Dysfunksjon)

Sex er en viktig del av livet og relasjoner, men diabetes kan påvirke en manns sex liv. Noen menn med diabetes har impotens, også kalt erektil dysfunksjon eller ED. ED er når en mann kan ikke lenger har eller beholde en ereksjon. Over tid, blodkar og nerver i penis kan bli skadet. Dette kan føre til ED. Hvis du har ED, at det er håp. Det finnes måter å behandle ED. ED er ikke en normal del av det å bli eldre, og det skjer ikke for alle menn som har diabetes. ED kan også være forårsaket av andre forhold, som for eksempel prostata eller blære-operasjonen. Snakk med din fastlege team om nye behandlingsformer.

Hvis du har ED eller noen andre seksuelle problem, det er normalt å føle seg flau eller opprørt. Du kan skylde deg selv eller din partner. Noen menn føler seg skyldig og sint. Andre føler at det ikke er noe håp. Disse følelsene kan gjøre det vanskelig å snakke åpent med din partner eller din lege. Men å snakke om ED, betyr det at du er et skritt nærmere å få hjelp.

Menn Klinikker i Amerika har hjulpet tusenvis av diabetes pasienter gjenvinne deres evne til å oppnå og opprettholde fullt gjennomtrengelige ereksjoner og å ha tillit til at de er i stand til å engasjere seg i normal seksuell omgang med sine signifikante andre, og å være i stand til å seksuelt tilfredsstille sin partner på den måten at de virkelig ønsker å være i stand til. Søker behandling nå, og du, også, kan ha en fullt ut tilfredsstillende sexliv starter akkurat nå!

Om Forfatteren

Menn Klinikker of America
17W 662 Butterfield Rd Suite 300
Oakbrook Terrace, ILLINOIS, 60181
http://mensclinicsofamerica.com

Use og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2244887/