Diabetes og Erektil Dysfunksjon (ED)

 Diabetes og Erektil Dysfunksjon (ED)

Diabetes kan være å klandre for en fallende og tilfredsstillende sexliv, tilsvarer erektil dysfunksjon. Noen ganger, menn føler seg flau eller uvillige til å diskutere mannlige libido problemer eller bekymringer. De ønsker ikke å snakke om eller innrømme at de opplever impotens. Menn holde sin impotens hemmelig låst trygt unna, og vil være den siste til å innrømme at de ikke kan få det opp lenger. Når en mann er libido treff veien, penis blir noe mer enn et apparat for å frigjøre urinen ut av kroppen.

Menn " snakke " mye om sex, og vanligvis ta varsel av en attraktiv og sexy kvinne. Men, ‘snakker’ er om en mann med diabetes kan gjøre. Jeg vet, fordi min partner er diabetiker, og flere ganger enn ikke, sex er bare et minne. Ikke at det ikke er interesse for samleie, det er, men penetrasjon er umulig uten en fast, hard ereksjon. Og, dessverre, diabetes vanligvis zaps som evne.

Mange kronisk sykdom kan føre til angst, som kan føre til erektil dysfunksjon. Men, mer diabetikere rapporten seksuell dysfunksjon enn bestander på frifot. Forskning indikerer at 38 prosent av diabetiker menn har blitt rapportert til å oppleve impotens problemer. I tillegg er det mange fysiske problemer blir forsterket av den følelsesmessige reaksjonen som har erfaring.

Menn med diabetes kan oppleve store depresjoner og angst lidelser, noe som kan føre til eller sammensatte impotens frustrasjoner. Å lære å håndtere en kronisk sykdom som angriper livsstil og redusert seksuelle forestillinger, i relasjoner, er vanskelig. Dette, i sin tur, kan snøball til komplikasjoner, og la problemet begynner å mate på seg selv. Sex i seg selv er en komplisert prosess. En frank diskusjon med en pålitelig lege bør være en topp prioritet.

utbruddet av erektil dysfunksjon er ofte langsom, og tanker om diabetes, som problemet, kan ikke bli vurdert. Impotens problemer kan forsvinne like raskt som de begynte gjennom en manns liv. Det kan begynne med mindre enn fast ereksjon, og videre til ereksjoner å ha kort varighet. En mann kan oppleve tidlig utløsning, mindre enn tilfredsstillende orgasmer, eller ute av stand til å klimaks helt. Dessverre er, er en mann orgasmer gradvis bli få og langt mellom. Når han aksepterer det faktum at hans prestasjoner har gått ned, en mannlig slutt mister interessen i seksuelle aktiviteter. Ofte, masturbering kan gi hjelp denne situasjonen, som under overskriften " bruk det eller mist det". Men selv dette kan være frustrerende hvis en ereksjon kan ikke bli oppnådd.

Impotens kan være en advarsel av udiagnostisert diabetes, og kan avansere raskt. Når en mann merknader problemer med ereksjon og ytelse, frykt blir utbredt. Han vil bekymre deg for å bli impotent, være i stand til å tilfredsstille en kvinne, og hvordan å akseptere sin seksuelle feil, men sjelden tar sine bekymringer til legen sin.

Diabetes skader vev og nerver i penis. Men fremtiden kan skaden bli bremset ned, det er ingen måte å reversere den skaden som allerede har funnet sted.

Laget av impotens påvirker ikke hver mann som har diabetes. Medisiner for andre forhold, å kombinere flere medikamenter, eller som resultater av andre sykdommer, kan føre til impotens problemer. Og, når disse problemene er løst, noen ganger, impotens problemer med å forsvinne, og rette seg selv.

å Snakke om sex, og innrømmer seksuell dysfunksjon er nesten umulig, for mange menn. Men, fornektelse vil bare tillate problem å avansere og bli verre. Vær på vakt mot " mirakelkurer", eller andre gjør skift rettsmidler. Snakk med legen din eller en erektil dysfunksjon spesialist. En nasjonal undersøkelse viste at 64 prosent av mennene aldri diskutere sex med sine leger.

Moderne teknologi har utviklet kirurgiske operasjoner som kan gi impotens lindring (faste og midlertidige). Penile implantater kan være kirurgisk satt inn, men kan ikke angres. En ikke-kirurgisk prosedyre for penis ekstrautstyr er vakuum pumpen. Pumpen skaper et vakuum, mens tvinge penis blir erigert, men ereksjonen forsvinner nesten umiddelbart når pumpen er fjernet. Andre ikke-kirurgiske metoder er tilgjengelige, for eksempel sette inn en tampong i åpningen av penis, eller injisere medisinen i roten av penis.

Den mest populære rette for impotens problemer er den mannlige ekstrautstyr pillen. Ifølge ordboken, "ekstrautstyr" er å øke noe til en høyere grad, foredle, intensivere, eller øke verdien eller prisen. Så, i dette tilfellet, ‘ekstrautstyr’ tilsynelatende betyr å yte bistand for å oppnå en ereksjon.

Det er naturlig penis ekstrautstyr piller på markedet, som faktisk fungerer. Og, mange menn kan, igjen, kunne oppnå orgasme og nyte et tilfredsstillende sexliv. Naturlige mannlige ekstrautstyr piller vil ikke returnere dine evner til en yngre tiden av livet, men de kan forbedre ereksjonen, utholdenhet og ytelse. En uvillig penis, eller en myk halvt erigert penis, mest sannsynlig, ikke er i stand til å trenge inn i skjeden.

Noen menn tror oral sex, vibratorer, eller andre sexleketøy kan gjøre sine partnere fornøyd. Feil! Leker er moro og nyttig, nå og da, men en jevn diett av voksne leker kan bli kjedelig og intensivere ønsker for en naturlig penis.

Naturlig mannlige ekstrautstyr piller kan være et relativt trygt alternativ til kjemisk laden seg. Til tross for mange produsenter hevder det motsatte, mannlige ekstrautstyr piller ikke føre til en mann til å oppnå ereksjon, umiddelbart! Før en ereksjon som skjer, stimulering behov for å være tydelig. Sinnet har kommanderende rolle i seksuelle lyster og ereksjon. Og, noen av de naturlige kosttilskudd faktisk fungerer, sier min mann, snickering og sniffe bak hans hånd.

Bare fordi du er en diabetiker, betyr ikke at du må leve med erektil dysfunksjon og impotens problemer.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/15306109/