Diabetes og Erektil Dysfunksjon (-Impotens)- – Helse – Sykdommer og Betingelser

 Diabetes og Erektil Dysfunksjon &#40Impotence&#41 - Helse - Sykdommer og Betingelser

Når mannlige pasienter ikke kan kontrollere diabetes, erektil dysfunksjon kan oppstå. Vanligvis, menn med diabetes er i risiko for erektil dysfunksjon eller impotens. Det viser det faktum at ED som skiller menn som har vanskeligheter i ereksjon for å oppnå "grunnleggende menneskelige instinkt". Noen menn opplever en kortvarig episode av ED og én av ti kan fortsette problemet. Det kan skape hjerte-og karsykdommer.

Derfor, ED eller mannlig impotens er et intimt forhold dysfunksjon eller en mal-oppførsel av libido av menneske, og utvikling eller vedlikehold av en ereksjon manglende evne til mannlige organ er knyttet til en tilfredsstillende ytelse av fysisk intimitet.

En hydraulisk effekt tvinger en ereksjon, og det skjer fordi blod inn i svampen type organer i det mannlige kjønnsorgan, og blodet beholder i den mannlige organ. Når hjernen sender signal til nerve, libido oppstår, og til slutt mannlige organ fungerer som et signal mottaksenheten. ED oppstår når en ereksjon er overfor vanskeligheter å produsere.

årsakene til erektil dysfunksjon kan være

1. Angst
2. Nervøsitet
3. Stress
4. Samlivsproblemer
5. Dårlig helse
6. Alkoholisme
7. Røyking
– 8. Medisiner
9. Mannlige hormonet testosteron på lave nivåer

Disse årsakene er basert på fysiske og psykiske faktorer. Fysisk erektil dysfunksjon oppstår i måneder eller år, og det er en gradvis funksjonelle tap, ofte. Problemet kanskje den psykologiske hvis ED skjer impulsivt i natt eller i morgen.

Erektil dysfunksjon er involvert med sykling, en studie i 2002 avdekket det faktum. Salen presset den mannlige organ når en person er sykling for timer oppreist sykkel er forbundet med erektil dysfunksjon straightly.

Diabetes og Erektil Dysfunksjon

grunnen til Det er ikke klart hvorfor menn med diabetes er utsatt for risiko mot erektil impotens. Vi vet at menn med diabetes er i stand til å styre sin diabetes riktig å utvikle impotens erektil. Mangler kontroll av diabetes vel, resultatet er skader på nerver og sirkulasjon. Denne sirkulasjonen kontrollerer blodstrømmen til den mannlige organ. Hvis du kan holde blodsukkernivået er normal, kan du redusere problemene proporsjonalt.

Basert på spesifikk årsak, behandling av erektil dysfunksjon kan gjøres. Testen kan forsikre om blodstrøm i de organ som er påvirket eller ikke. Diagnostisk test som kan definere hormone problemer av erektil dysfunksjon. Den er tilgjengelig, for å finne ut behandlingsalternativer av ED. Det er bedre å konsultere med din lege. Behandlingen avhenger av psykiske, fysiske årsaker. Den psykologiske årsaker hjelpe behandle årsakene til stress. Atferdsterapi og rådgivning kan være vellykket, når din partner er involvert. Hvis det er fysiske årsaker er relatert til nerve skade eller dårlig blodtilførsel, valg kan være medisiner, vakuum enheter eller kirurgi.

Finn Diabetes Naturlig Behandling for å kontrollere blodsukkernivået. Finn kraftig Mannlige Libido Enhancer for å øke din elskov ytelse. Vet hvordan Prematur Ejakulasjon Piller hjelpe kontroll klimaks naturlig.

Om Forfatteren

Ryan Mutt

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://www.medicinenet.com/script/main/mobileart.asp?articlekey=1997&questionid=400