Diabetes og Seksuelle Problemer Hos Kvinner

 Diabetes og Seksuelle Problemer Med Kvinner

Diabetes og seksuelle problemer er ikke koblet til menn alene, men regnskap for kvinner også. Mange problemer kan være der i slekt å seksuell omgang i grunn-kurs på et senere tidspunkt etter at ekteskapet. Slike problemer må ikke være alene skylden med diabetisk tilstand av hyperglykemi. Hvis det er slik at de ikke påvirker sex rolle direkte, men kontroll insisterte på kosthold gjør diabetisk mindre interessert i sex rolle. Som diabetes påvirker blodsirkulasjonen system, konsekvensen er dermed reflekterer i seksuelle problemer.

Sex problemer med kvinnelige diabetikere:

Problemer i opphisselse av økt libido og seksuell tilfredsstillelse er ikke unike for normal eller kvinner med diabetes. Det er snarere en myte å tabbe kvinner diabetikere å ha mer seksuelle problemer enn vanlig. Det kan være slik med kvinner med diabetes har problemer av gjær infeksjon og dårlig vaginal smøring enn de som er vanlig. Dette skjer enten med lav sex hormon nivåer, slik som de som oppstår etter overgangsalderen, noe som vaginal spor tørr og irriterende eller når det er en vanskelig tid å holde ditt blodsukker nivåer på kontroll.

  1. Diabetes sjelden skader av nerver som kontrollerer orgasme eller blodtilførselen til kjønnsorganene. Disse problemene disenable skjeden under sex, spill å smøre og utvide for seksuell opphisselse.
  2. Hyperglykemi påvirker følelsen i underlivet soner, noe som fører dem til å miste interessen i akten.
  3. Mangel på libido ekstrautstyr og misfornøyd orgasme kan skape psykiske problemer og gjøre press på å holde bridal forhold i live.
  4. Irritasjon og ubehagelig friksjon på grunn av ikke-sekresjon av smøremiddel.
  5. Det kan resultere i smerter enn nytelse under samleie.

Imaginære tanker om sex problemer:

Et viktig poeng med diabetes og seksuelle problemer må være angitt her. Man bør ikke tenke meg noen andre problemer knyttet til sex interesse for å være utelukkende på grunn diabetiker tilstand alene. Det er unødvendig å ha frykt for manglende interesse for sex, manglende evne til å samarbeide med det motsatte partner i sex spill, irritasjon og infeksjon rundt det myke området av genital soner. For disse, noen andre grunner kan også være ansvarlig. Så, diabetes alene ikke kan være den viktigste årsaken til slike problemer.

Behandling:

Ting bør ikke gå uncared for langt. Prøver å finne årsaken er ikke viktig, men for å få umiddelbar behandling med lady legen vil gjøre gode ting for deg. Ærlig talt snakk med legen din om dine problemer og få medisiner for å utelukke en hvilken som helst årsak. Hvis du ikke føler deg komfortabel med å snakke med legen din, kanskje du trenger for å finne helsepersonell med hvem du føler deg komfortabel med å diskutere personlige forhold med din diabetes og seksuelle problemer. Hvis problemene er diagnostisert med diabetes, du er trygg fordi du ikke trenger å forestille seg noe som ikke er sant. Du har naturlige botemidler for diabetes som du kan velge å starte. Sammen med behandling for diabetes, kan du søke etter kvinnelige ekstrautstyr medisiner for å forbedre din orgasme i seksuell affære forutsatt at du tar ekstra næringsstoffer.

http://www.youtube.com/watch?v=UGXtx16iAXQ