Diabetes Og Sex – Problemer Med Kvinner for Seksuell Tilfredsstillelse

 Diabetes Og Sex - Problemer Med Kvinner for Seksuell Tilfredsstillelse

Problemer med kvinner for seksuell tilfredsstillelse kan ha enten fysiske eller psykologiske røtter. Noen ganger kan en liten fysisk problem kan snøball i en stor bekymring for deg. Ikke la ting gå for stilongs. Hvis du har noen problemer knyttet til seksuell tilfredsstillelse, kan du prøve å snakke med din lege om dem, for å utelukke noen fysisk årsak. Hvis du ikke føler deg komfortabel med å snakke med din lege eller andre medlemmer av helsevesenet team, kanskje trenger du å finne en lege eller helsepersonell med hvem du føler deg komfortabel med å diskutere personlige forhold.

Problemer med seksuell tilfredsstillelse er ikke unike for kvinner med diabetes. Kvinner med diabetes ikke synes å ha mer problemer enn de uten diabetes. Men du kan oppleve problemer med vaginal smøring og gjær infeksjoner hvis du har en hard tid å holde ditt blodsukker nivåer i kontroll.

En av de mer vanlige plager for kvinner med diabetes er dårlig vaginal smøring. Lav sex hormon nivåer, slik som de som oppstår etter overgangsalderen, kan føre til at skjeden for å være tørr og lett irritert. Dette i sin tur kan resultere i smerter under samleie. Først, snakk med legen din for å se om dette kan være på grunn av et hormonelt problem. Hvis så, kan du vurdere å østrogenbehandling. Dette ofte forbedrer vaginal smøring. Det kan tas i tablettform eller som en patch, injeksjon, eller vaginal krem eller ring. Jeg

Diabetes sjelden skader av nerver som kontrollerer orgasme. Men lange perioder med høyt blodsukker nivåer kan føre til skade på andre nerver som styrer blodtilførselen til kjønnsorganene. Disse problemene kan forstyrre muligheten av skjeden for å utvide og smør med seksuell opphisselse.

  • Dersom du har alvorlig nerveskade, det er mulig at du har mistet noen følsomhet for berøring rundt kjønnsorganene. Dette i sin tur kan redusere seksuell nytelse. Noen kvinner synes at en lett berøring eller en håndholdt vibrator på eller rundt klitoris kan hjelpe dem med å nå orgasme lettere. Andre er hjulpet av oral stimulering fra sin partner.
  • Noen kvinner er hindret av dårlig blære-kontroll. Dette er også kalt nogenic blæren. For å unngå problemer brakt videre av denne tilstanden, må du sørge for å tømme blæren før og i løpet av 30 minutter etter samleie. Dette kan også bidra til å forhindre blære infeksjon. For å bidra til å hindre eller redusere problemer på grunn av tap av sensasjon og nogenic blæren, kan du prøve å oppnå god blodsukker-kontroll. Tap av følelse og nogenic blæren kan utvikle seg når blodsukkeret er venstre ukontrollert.
  • Kvinner med end-stage nyre sykdom kan ha problemer med seksuell lyst.
  • Noen medikamenter kan forstyrre dine ønsker for sex og evne til å nå orgasme, inkludert antidepressiva, beroligende midler, og opiat smertestillende,