Diagnostisering Og Mestring Med Symptomer På Mannlig Impotens

 Diagnostisering Og Mestring Med Symptomer På Mannlig Impotens

Dessverre, menn som lider av impotens synes ofte det er vanskelig å søke medisinsk råd. Dette er til tross for at erektil dysfunksjon lidelse er faktisk ganske vanlig problem, møter mange menn som de blir eldre. Det er også ganske enkle å diagnostisere. Vanligvis vil legen utføre en fysisk undersøkelse, enkelte laboratorietester, og noen ganger, hvis saken er mer kompleks, noen overvåking kan være nødvendig.

En fysisk undersøkelse er utført for å avgjøre om symptomene er forårsaket av noen type systemisk problem. Det er nødvendig for legen å undersøke penis nøye med å sjekke for å se om den reagerer riktig måte ved berøring. Uregelmessigheter eller problemer med nervesystemet kan noen ganger føre til impotens, og en fysisk undersøkelse er ofte den raskeste måten å finne ut om det er sannsynlig årsak til den nåværende problemet.

legen vil også se etter hva som er kjent som unormal eller uregelmessig sekundære kjønnskarakteristika. Merkelig hår mønstre, eller unormal vekst mønstre kan være en indikator på at impotens problemet er hormonell i naturen. Sirkulasjonssystemet kan også være ansvarlig for impotens, og den fysiske undersøkelsen vil også omfatte sjekker for denne typen problem. For eksempel, en anysm kan eksistere i en del av kroppen, forårsaker et brudd i den normale flyten av blod. Det er også andre, generelt uvanlig, forhold som peyronies sykdom, som kan bli gjenkjent av en særegen bøy i penis.

Danner en riktig diagnose av årsaken til impotens, også er avhengig av en rekke laboratorietester. De fleste leger vil kreve flere tester som skal gjennomføres, slik at de kan undersøke sannsynligheten for en rekke årsaker. Dette er spesielt tilfelle hvis en systemisk sykdom er det mistanke om årsaken til impotens. Tester i laboratorium vil mest sannsynlig inneholde: urin analyse, blodprosent tester, et lipid profil, og måling av leverenzymer og kreatinin. Hvis pasienten har rapportert en betydelig reduksjon i seksuell interesse og lyst, så vel som impotens, da testosteron nivåene vil bli sjekket. Hvis det er et problem med pasientens endokrine system, disse testene vil bidra til å avsløre det.

noen Ganger, imidlertid, både fysisk undersøkelse og laboratorieprøver ikke avsløre noen åpenbare årsaker til impotens. I en slik situasjon, andre tester kan være foreslått av legen. Vanligvis vil legen be om over natten oppfølging av pasienten. Friske menn vanligvis opplever ufrivillig ereksjon mens de sover. Dette er kjent som natt penile tumescence, eller mer vanlig som natt ereksjon. Hvis pasienten ikke opplever noen tegn på natt ereksjon, så er det mest sannsynlig at impotens er forårsaket av fysiske faktorer. Fordelen med denne type test er at det kan utelukke noen mulige psykologiske faktorer som kan være årsaken til impotens. Legen kan også foreslå noen psykososiale testing, for å bestemme om impotens er å være forårsaket av angst, stress, depresjon eller andre miljømessige eller psykologiske faktorer.

http://www.pdrhealth.com/drugs/levitra