Din Helse og Erektil Dysfunksjon

 Din Helse og Erektil Dysfunksjon

Pasienter som lider av diabetes er faktisk sies å ha tre ganger større sjanse til å inngå kontrakt erektil dysfunksjon enn en som ikke har diabetes. Menn som er så unge som 20 til 29 år gammel, men lider av diabetes, kan allerede vise erektil dysfunksjon symptomer.

Mange av forholdene som er til stede i diabetes påvirker menns evne til å få ereksjon. Med diabetes, blodårene påvirkes av blodsukker, noe som øker spesielt når sukkernivået i blodet er ikke kontrollert av vanlige insulin skudd. Blodsukkeret så i sin tur føre til skader på blodkar og vev i kroppen, inkludert de som er i penis. Som et resultat, penis så ville det være ute av stand til å opprettholde en ereksjon, til tross for signaler fra kroppen som vanligvis utløser dette. Høyt blodtrykk kan også komme som et resultat av diabetes, og menn med denne tilstanden har en tendens til å ha en lavere testosteron antall, som gjør dem impotent.

Noen av de behandlingene som er administrert til pasienter som lider av diabetes kan også føre til erektil dysfunksjon. Noen av medisin som pasientene tar du kan resultere i ytterligere bivirkninger som for eksempel sår, en økning i blodtrykk og selv psykologisk stress og angst, som er også medvirkende faktorer til impotens.

En riktig vedlikehold av diabetes med insulin skudd, men har blitt sagt å redusere sjansene for pasientene å anskaffe erektil dysfunksjon, selv om muligheten for fortsatt å være påvirket av det fortsatt.

Levitra faktisk, har faktisk vist seg å ha noen potensielle fordeler for mennesker som lider av både diabetes og erektil dysfunksjon. Stoffet er faktisk upåvirket av diabetes, og kan tas trygt i tandem. På grunn av effektiviteten av stoffet, de fleste pasienter som tar stoffet lett oppnå ereksjon og finne styrke selv på de minste dosene som er tilgjengelige, i forhold til andre erektil dysfunksjon medikamenter som de har tatt tidligere at mislyktes. Menn som har vært svarer til disse andre rusmidler har vært i stand til å finne styrke med Levitra, og var i stand til å oppnå samleie med en høyere og lengre pris.

Dette funnet er spesielt viktig for de fleste mennesker som lider av diabetes. Diabetes generelt har en tendens til å ha en lavere sjanse for å lykkes med de fleste andre potens legemidler, selv om den dosen som hadde blitt gitt til dem er på høyest mulig, og mange av disse pasienter opplever betydelige problemer med å finne medisin for å behandle sine erektil dysfunksjon. Gitt mengden av type 1 og type 2 diabetikere i Usa alene, tallene kan være overveldende. Med Levitra, diabetiker pasienter kan oppnå seksuell tilfredsstillelse uten å bekymre deg for om stoffet skulle ha en dårlig effekt på deres helse, gitt deres tilstand. Enda viktigere, Levitra kommer til en ganske rimelig pris, og dette vil ikke være en belastning på de fleste pasientens økonomiske bortsett fra kostnadene av sine medisiner for diabetes

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/15306109/