Din One-Stop Guide til å Behandle for Tidlig Utløsning

 Din One-Stop Guide til å Behandle for Tidlig Utløsning

for Tidlig utløsning (PE), også kjent som tidlig utløsning eller rask utløsning, er en mannlig seksuell helse tilstand oppleves av én av fire menn. I denne tilstanden du ejakulere tidligere enn forventet, forlater din partner seksuelt tilfredsstilt. Det er mye mer enn bare ditt problem, det kan alvorlig påvirke din partner og hindre henne fra climaxing. Denne artikkelen gir deg relevant informasjon om årsaker, symptomer, og behandling av PE.

Hva forårsaker prematur ejakulasjon?

Som de fleste andre seksuelle helse problemer, tidlig utløsning kan ikke være forårsaket av en enkelt faktor. De fleste menn vil lære å forsinke orgasme som de få erfaring med alder. Mange unge og uerfarne menn synes det er vanskelig å utsette ejakulasjon fordi de enten ikke har hatt sex på lang tid, eller de lider av prestasjonsangst under samleie. Visse seksuelle vaner som rask masturbering kan også føre til PE senere i en manns liv. Skyldfølelse eller depresjon er de to viktigste psykologiske faktorer bak denne tilstanden.

I noen tilfeller, for tidlig utløsning kan være knyttet til skader, hormonell ubalanse, eller bivirkninger av visse medikamenter.

Hva er symptomene på PE?

bør Du ha en klar idé om når det er PE og når det ikke er. Hvis du får utløsning kort tid etter penetrasjon en gang eller to, er du sannsynligvis ikke lider av PE fordi problemet kan da være knyttet til midlertidige faktorer som stress og tretthet. Men når det blir et vedvarende problem som påvirker forholdet, kan det være tid til å oppsøke lege og oppsøke riktig medisinsk hjelp. Ta en titt på følgende spørreskjema. Hvis svaret er ja på de fleste spørsmål, har du sannsynligvis PE.

  1. finner du utsette ejakulasjon umulig?
  2. har du ofte får utløsning før penetrasjon?
  3. Har bare tenkt på sex gjør deg utløsning for tidlig?
  4. ditt sinn alltid opptatt med de problemene du opplever i senga?

Hvordan kan jeg behandle for tidlig utløsning?

Medisinsk behandling for PE er vanligvis betraktet som den mest effektive. Priligy dapoxetine, en antidepressant medisin som tilhører familien av selektive serotonin reopptakshemmere (Ssri) er for tiden den eneste lisensierte stoffet til å behandle dette problemet. Du kan kjøpe Priligy online fra hvilken som helst registrert online klinikk. Men vokt dere for falske PE legemidler som selges mye gjennom uautorisert nettsteder som hevder å gi ekte PE behandling.

Priligy fungerer ved å forsinke din respons på seksuell stimulering. Dens virkestoffet dapoxetine kan hjelpe deg å styre din ejaculatory reflekser bedre og forlenge samleie med 3-4 ganger. Alt du trenger å gjøre er å ta denne medisinen 1-3 timer før sex, eller som anbefalt av legen din, og det kan hjelpe deg med å bo lenger i senga. En klinisk studie som involverer mer enn 2.500 menn som lider av mild til alvorlig PE viste at dapoxetine tabletter kan utsette ejakulasjon med opptil et minutt eller noen ganger mer.

Du kan også gå for Kegels å styrke din PC muskler og muligens overvinne ejaculatory problemer. Denne øvelsen kan også forbedre din utholdenhet og hjelpe deg å få sterkere ereksjon.

hemmeligheten til en hyggelig sex livet ofte ligger det i ditt sinn. Stay positive og tilbyr rask utløsning som bare et annet helseproblem som du trenger for å behandle etter de generelle fysiske og psykiske velvære for deg og din partner.