Dirty Talk: En Mann er Forslag For Jenter

 Dirty Talk: En Mann er Forslag For Jenter

Å være en god skitne talker, du trenger for å være slem, åpne og til en viss grad, kunstneriske. Å snakke dirty under sex er noe som ikke hver jente har mestret om noe, vil de fleste gi det en sjanse en gang eller to ganger, og når det ikke går som forventet, kan gi opp å tro at det ikke er deres ‘ting’. I dette innlegget, jeg har samlet noen punkter fra min mann, venner og mannlige medlemmer av bloggen min på hva deres tanker og råd til jenter om å snakke dirty. Om du har prøvd før eller ikke, du trenger å lese disse fantastiske ideer.

Den beste måten å starte skitne snakke, er utenfor soverom – faktisk når du er borte fra hverandre. Hvis du og din mann chat på Facebook eller andre online-klient, eller du exchange vanlige tekstmeldinger, dette er den beste plattformen for å øve skitne snakke, og perfekt den frekkhet. Send sexy sexts, flørte på nettet og forteller ham ting som kommer inn i sinnet ditt. Husk at skitne snakke, er ikke nødvendigvis hurling fornærmelser og noen stygge ord du kan tenke deg selv å fortelle ham hvor mye du savner ham, eller hvor dårlig du er craving for hans touch pasninger som snakker skitne.

Når du perfekt skitne snakke om tekstmeldinger på online chat, kan du fortsette det under forspill. Men, når du er sammen, ta det et hakk høyere og fortelle ham hva du skal gjøre – for eksempel ‘kysse nakken min’, ‘komme på toppen av meg’, ‘fortsette å gjøre det, jeg elsker det og andre ting du vil ha ham til å gjøre for deg. Du skal også svare på hva han gjør, ved å oppmuntre ham og prise hans handlinger. Menn, som du kanskje allerede vet, har store egoer som må bli klappet. Fortelle ham hvor god han er og hvor bra du føler deg vil bringe ut tiger i han – bokstavelig talt.

Tilbakekall og revurdere. Når du er alene, tenker på de tingene du fantaserer om, tenke på ting du hørt gjøre sex gode og tenk hvor flott det ville være å føle dem. Det viktigste tipset jeg kan gi deg for nå skjønt at det er noen store e-bøker på nettet som du kan få – spesielt hvis du har problemer med å starte skitne snakke, eller alt du gjør ser ut til å slå tilbake, og bruke den som en personlig guide. Den beste bøker er beregnet for nybegynnere og inneholder alle trinnene, tips, do ‘ s and don ‘ ts og eksempler på dirty talk uttrykk som kan fungere for deg.