Dirty Talk I Ekteskapet – å Innføre Det I 4 Enkle Trinn av Chris J Roberts

 Dirty Talk I Ekteskapet - å Innføre Det I 4 Enkle Trinn av Chris J Roberts

Hvis du har vært gift for lenge og har aldri prøvd skitne snakke med din ektefelle, kan du la deg skremme av tanken på å invitere dem til ditt kjærlighetsliv.

I ekteskapet, for du har en tendens til å falle i satte roller. Når de første par årene av lidenskap har gått, alle distraksjoner og tvangshandlinger av daglige liv kan sap du så mye energi, du knapt har tid til sex igjen alene innovasjoner!

Du kan også føle seg sjenert eller engstelig om plutselig å gå ut av den vanlige formen. Hva vil din mann føler om deg donning en ny, risquщ rolle?

Vil han bli sjokkert? Vil han ønsker velkommen den med åpne armer, eller vil han behandle deg med mistanke?

Dirty Talk Kan Gi Deg Mer Frihet

Komme i gang kan ofte være det største hinderet du vil møte. Men når du er forbi dette starter trøbbel, to av dere vil komme til å virkelig nyte ærlighet og åpenhet for å være i stand til å snakke dirty til hverandre. Du må bare gi deg selv, og hverandre, tillatelse til å starte.

Her er noen måter å gjøre det enklere å innføre skitne snakke til deg ekteskap:

1. Skape en Atmosfære for Kjærlighet

Når du gjør en innsats for å lage en vakker plass, det sender ut sine egne signaler. Lys noen stearinlys dim lysene satt på noen sexy musikk for dans dekorere rommet med eksotiske blomster med duft i rommet med sin favoritt parfyme…

Sette opp en stemning for sex vil gjøre ham føle seg spesiell, ønsket og sexy.

Det vil også sette deg i en spesiell stemning der du ønsker å ta, og er klar til å være fornøyd med deg selv. Dette vil gjøre det enklere for deg å åpne opp.

Når du forbereder deg soverommet, la alt kommer en erotisk melding: sexy dufter sengetøy i sateng lacy undertøy lagt ut en erotisk bok i se… scene vil tale for seg selv og låne til din humør.

2. Erte Ham!

Menn er vanligvis forventes å bo i kontroll av seg selv til alle tider. Å bli ertet til det punktet av å miste kontroll kan være en spennende opplevelse for mannen din.

Menn elsker å være seksuelt ertet, så gå videre og skjemme deg bort med ham. Fortell ham hva du skal gjøre med ham når han ikke kan gjøre noe med det. Få ham slavering over hva du sier til ham, til du faktisk gjøre det skje.

3. Fortell Ham Hva Du Trenger

Eksplisitt og i stor detalj fortelle partneren hva du vil ha ham til å gjøre for deg, eller hva du ønsker å gjøre for ham. Ingenting kan være mer spennende til din mann enn direkte å høre det fra dine lepper.

Når du skitne snakke om dine ønsker og begjær, gjør du et kraftig uttrykk for seksualitet. Det vil gjøre deg til en veritabel sex gudinne i hans øyne!

Husk å holde seg innenfor komfortsonen. Sensuell ord kan brukes svært effektivt i kombinasjon med kroppen snakke uten å gjøre deg til å føle flau.

4. Få Ham til å Avsløre Hva Han vil

Dette er hvordan du kan involvere ham i ditt skitne snakke, og gjøre det mer behagelig og spennende for både deg.

Spør ham ledende spørsmål om hva han ønsker at du skal gjøre, og så handle på hans svar, og deretter spørre ham med en slu, vitende smil, "liker du det?" Garantert å kjøre ham gal!

Få mer eksplisitt som du går sammen. Bruk ulike ord for å beskrive deres legemer og handlinger som gjør deg til ham.

Nå vet du disse 4 trinnene for å introdusere skitne snakke i ekteskapet, kan du begynne å lage din mann komfortabel med det. Etter hvert som du blir flinkere på det, vil du finne din kjærlighet livet tar en helt ny sanselig dimensjon.

http://www.m.webmd.com/a-to-z-guides/treatments-people-diabetes