DIY klamydiatest er Lansert – Helse

 DIY klamydiatest er Lansert - Helse

Tenåringer vil nå være i stand til å unngå forlegenhet av å besøke en STD klinikk ved ganske enkelt å ta en DIY testing for Chlamydia som kan sendes til klinikken gjennom posten.

ordningen vil bli prøvd av Dorset Seksuell Helse team i et forsøk på å kutte økning i Klamydia blant personer i alderen 16 til 24. I løpet av de fire-dagers-ordningen, Dorset unge mennesker vil bli tilbudt gratis DIY Klamydia test-kits, som er kalt, Ikke For Jomfruer. For å starte ordningen, en Dorset seksuell helse team van vil være touring byer som Weymouth, Littlemoor, Portland, Dorchester og Lyme Regis til å øke bevisstheten.

Barry Alborough, som er Weymouth Community Hospital seksuell helse forstander, sa at disse DIY-tester er svært viktig fordi nesten 2,600 unge mennesker i Dorset kunne være uvitende om de for tiden har infeksjon. Han sa: "Dorset er et område kjent for sine livlige, ungdommelig sosiale liv, men den siste tiden har vi sett en alarmerende økning i Soi hos unge mennesker, med Klamydia er den vanligste."

Klamydia er ofte merket stille epidemi fordi det kan ha noen fysiske symptomer. Faktisk, mange tilfeller av Klamydia gå udiagnostisert fordi rundt 50% av smittede menn og 70% av infiserte kvinner ikke har noen symptomer. Til tross for dette, infeksjonen kan ha alvorlige virkninger hvis venstre ubehandlet, inkludert ufruktbarhet i kvinner og smertefull hovne testikler hos menn.

Mr Alborough sa at disse testene kan bidra til å hindre folk fra å tilfeldigvis passerer smitte til fremtidige seksuelle partnere. Han sa at en mann fra Shaftesbury har nylig gjennomført en test, og ble sjokkert over å finne at han hadde infeksjon. Han sa: "Han er en typisk tenåring som har feste i helgene og har en rekke samarbeidspartnere i soverommet. Selv om han praktisert sikker sex mesteparten av tiden, og han innrømmet etter et par drinker han er ikke alltid årvåken om iført kondom. Etter å ha blitt overtalt av en venn til å bli testet, ble han sjokkert over å høre at han hadde Klamydia fordi han ikke hadde noen fysiske problemer. Faktisk, hvis vi ikke hadde identifisert problemet han kan ha gått på å infisere fremtidige samarbeidspartnere."

Siste året, nesten 2000 unge mennesker i alderen 16 – 24 i Dorset ble undersøkt for Chlamydia og en betydelig 7% testet positivt for seksuelt overførbare infeksjoner (STI). Seksuell helse eksperter er håp om at gratis Ikke For Jomfruer test-kits, som innebærer en urinprøve for menn og en selv-vattpinneprøver tatt for kvinner, vil bidra til å diagnostisere og behandle enda flere unge mennesker dette året, samt øke bevisstheten om Kjønnssykdommer og seksuell helse generelt.

Om Forfatteren

Sarah Hyllok er en ekspert på seksuelt overførbare sykdommer. Hun har brukt 15 år som sex terapeut hjelpe lei par.

Bruk og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
http://www.rxlist.com/avanafil_stendra/article.htm