Dominerende Personlighetstrekk (Egen Henne Helt ned)

 Dominerende Personlighetstrekk (Egen Henne Helt)

Det er en ting å tiltrekke seg en kvinne og en annen til å eie henne helt. Et viktig element i å eie sin helt er din personlighet. En manns personlighet demonstrere sin status og verdier i foran andre. Spesielt kvinner er mer fokusert på menneskers personlighet når det kommer til dating eller velge livspartner. De er så bevisste på tetting mest viktig del av deres liv. Etter å merke personlighetstrekk av en mann, kvinne naturlige instinkter hjelpe dem å avgjøre om han er deres sjelevenn, eller en gjennomsnittlig løsere person.

Ifølge mot kvinner, "Det er personlighetstrekk og det er " DOMINERENDE PERSONLIGHETSTREKK’."

De alltid bestemme at en partner med dominerende personlighetstrekk. For dem, en dominerende mann er svært seksuell og oppfyller alle deres uskikkelig og seksuelle fantasier. En dominerende mann som ravishes dem seksuelt, holder sin myndighet, lidenskapelig oppnår sine mål og setter excitements i deres liv.

Det spiller ingen rolle om du investerer i en jente (sjel-kompis) eller dating med forskjellige jenter. Den dominerende trekkene vil alltid hjelpe deg å eie sitt sinn. Du trenger bare å jobbe på din egen hemmelighet skjulte egenskaper. Nå, ikke fryse-up lurer på at hva som er skjult hemmelighet trekk en del fra kroppen språk eller humor. Vel, du ville bli overrasket over å vite at det er fortsatt mange hemmelige ting som er skjult under en krage av filmregissører, superstjerner og ledere. De kaste den svært attraktive lys på publikum ved hjelp av sine skjult personlighet.

Her vil jeg gjerne gi deg et godt eksempel som du kanskje aldri har lagt merke til før, men det ekstremt tiltrekker kvinner.

"En attache tilfelle med en dress som tjener respekt og verdier fra folk, spesielt fra kvinner."

Hvis du ønsker å krydre livet ditt, bruke makt attache saken og sort. Disse ting vil ta noen alvorlige moro i livet ditt, så vel som varmt jenter. Videre, denne saken har mange fordeler fordi det ikke bare setter deg på dominerende posisjon, men også markere deg som en elite seksuell mann.

Eksklusive Hemmelig Dominerende Trekk:

Hvis du er en av de mange gutter som tar sikte på å eie sitt helt så her er noen svært viktige tips for deg. Disse tipsene ikke bare gjøre deg svært attraktiv, men også hjelpe deg til å eie kvinner sinn psykisk.

1. BRUKE KRAFTEN AV POSITIVITET.

Først, unngå "Drømmende Setninger" i samtaler. For eksempel,

"Hvis jeg fikk en sjanse til å gjøre dette, ville jeg være rik."
"Du ville være glad hvis du tok dette før."

Denne typen drømmende og usikker samtale gjør deg mindre attraktiv i front av kvinner.

En av de tingene som er arvelig genetisk er behov for motivasjon. En kvinne kan se veldig nydelig eller trygg til deg, men dessverre er hun ikke så glad følelsesmessig som hun ser ut. Hun har alltid ønsker en motiverende mann i livet hennes for å føle kraften av positivitet.

Nå, hvis du legger merke til leder eller superstjerner, de er det viktigste symbolet på positivitet. I valgkamper, de motivere folk til og bruke strøm av positive ord i deres samtaler eller taler. Det er derfor kvinner svært beundre dem og elsker å parre seg med dem. Også, motiverende høyttalere bruke kraften av positivitet for å være vellykket i deres karrierer. Deres positivitet gjør kvinner se dem som svært seksuelle menn.

Når du motivere noen eller spredning positive følelser rundt deg, er det automatisk setter deg i en dominerende posisjon. Din motivasjon gjør at folk følger deg ubevisst. Her er jeg gi deg noen positive ord. Bruk dem i din samtale, og merker at folk følger deg.

POSITIVE ORD: God, Positiv, Utrolig, Harmonisk, Vinne, Erobre, Oppnå, Fantastisk, Føler, Skjebne, Lidenskap, Spenning, Overraskelse, Lidenskap, Kongen og Expert etc.

2. EKSTREME KONSISTENS.

Dette er det viktigste som 99 prosent av menn mangel. Mangel på konsistens ikke bare endringer på soverommet til kjedsomhet, men også for å holde mennesker borte fra deres suksess. Andre kvinner finner dette svært attraktive fordi dette er det eneste som gjør et menneske sine seksuelle fantasi mann. For kvinner, "En mann med ekstreme konsistens gir kraft av den virkelige seksuelle gleder."

Alltid huske på en ting, "Det er ikke bare din personlighet, det er også ekstreme konsistens som gjør deg til en seksuell lion (kongen) i jungelen av kvinnelige lionesses."

I hver fantasy av kvinner, "En mann som er dominerende som ravishes dem seksuelt og følelsesmessig." I henhold til kvinner, en mann med ekstreme konsistens i sitt liv viser seg inn i en seksuell lion og gjør dem tigge for sex. Det er derfor, når kvinner fantaserer om å ha sex med sjefen så at sjefen er ikke en gratis bastard. Han er mannen som har dominerende personlighetstrekk og lidenskapelig oppnår sine mål med konsistens. Han behandler kvinner med myndighet, ravishes dem med sin maskuline dominans og bøyer sine knær med ekstrem seksuell nytelse.