Don ‘t Tror Skjoldbruskkjertelen Kan Være Påvirket av PCOS? Tro om Igjen… :: Drevet av Subrion 3.1

 Don  't Tror Skjoldbruskkjertelen Kan Være Påvirket av PCOS? Tro om Igjen... :: Drevet av Subrion 3.1

Mange mennesker feilaktig tror at systemer i kroppen er atskilt fra hverandre, at de ikke kan ha en innvirkning på hverandre. Selv om Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er først og fremst ansett for å være en sykdom som er knyttet til den kvinnelige reproduktive system, det er en lidelse som stammer fra en underliggende hormonell ubalanse og, som sådan, har tilgang til alle systemer i kroppen gjennom blodet.

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) og skjoldbrusk lidelser ofte føre til at de samme symptomene, og slik de er ofte både vurdert av helsepersonell når sine pasienter til stede med manglende menstruasjon og håravfall. Fordi disse PCOS symptomer er delt med skjoldbrusk lidelser, spesielt hypertyreose og hypotyreose, disse sykdommene er ofte koblet til. Hypertyreose

En tilstand som oppstår når altfor mange skjoldbrusk hormon (Skjoldbrusk Hormon [TSH], T3 og T4) er produsert, hypertyreose utvikler seg når skjoldbrusk-reseptorer blir stimulert og overprodusere disse hormonene. Dette overproduksjon kan være forårsaket av en rekke problemer, inkludert Graver sykdom, og skjoldbrusk-kreft, økt nivå av TSH, eller en økt risiko for skjoldbrusk lidelser på grunn av Polycystisk ovariesyndrom (PCOS). Symptomene på hypertyreose inkluderer: Amenoré (manglende menstruasjon) Økning i appetitt vekttap Forstørret skjoldbruskkjertel Ekstrem svetting En manglende evne til å tåle varme Midlertidig hårtap Myke, fine hår Utstikket av øyeepler Høy puls Høyt blodtrykk, Søvnløshet Behandling alternativer er det nok for denne tilstanden, og leger kan foreskrive aktuelle medisiner, avhengig av deres pasienter&#39 individuelle symptomer og helse historier. Hypotyreose

Naturlig, gitt sitt navn, hypotyreose oppstår når det er for lite skjoldbrusk hormon som er produsert. Denne sykdommen kan også være forårsaket av en rekke faktorer, blant annet kreft, en mangel på jod, Hashimotos&#39s sykdom, høy litium nivåer, og svikt i hypofysen til å produsere tilstrekkelig nivå av TSH. I tillegg, kvinner med Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en større risiko for å utvikle skjoldbrusk lidelser. Symptomer på hypotyreose inkluderer: En manglende evne til å tolerere den kalde Tretthet Anovulation, noe som resulterer i tapte eller sporadiske menstruasjon Kraftig eller langvarig menstrual blødning, Redusert libido vektøkning, Nedsatt appetitt, Forstoppelse, Tørr hud Hypotyreose er normalt behandlet med hormonbehandling, avhengig av nivået av TSH, T3 og T4 som er til stede. Kvinner som har Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er, dessverre, i større fare for å utvikle skjoldbrusk lidelser fordi deres hormon nivåer er allerede av kilter. Selv om den eksakte sammenhengen mellom disse forholdene ikke har blitt identifisert, deres lignende symptomer vil føre dem til å bli overvåket nøye av kvinner som lider gjennom dem, og legene som behandler dem. Den andre tingen en kvinner som lider Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) kan gjøre er å se inn i Insulite Labs kosttilskudd som er tilgjengelig. Spesielt PCOS System tilbyr hormon-balansering virkninger som har blitt vitenskapelig kalibrert for å snu tilstanden. Det betyr at det er veldig mye håp her, og for kvinner som riktig utdanne seg og ta de forholdsregler som er nødvendig for å avverge virkningene av tilstanden, ingen grunn til at PCOS har tolkes som en skjoldbrusk lidelse diagnose.

for å Lære mer om emnet av skjoldbrusk lidelser og Polycystisk ovariesyndrom (PCOS), og hvordan det kan påvirke din evne til å bli gravid, kan du besøke oss på internett på www.pcos.insulitelabs.com. Insulite Laboratorier, Boulder, Colorado, USA-basert selskap, er forpliktet til å reversere insulinresistens – en potensielt farlig ubalanse i blodsukker og insulin. Vitenskapelig forskning har avdekket at denne lidelsen kan være en primær årsak for overdreven vektøkning og fedme, pluss Pre-Diabetes og Type 2 Diabetes. Insulinresistens kan også ligge til grunn for klyngen av økt risikofaktorer for hjerte-skade som kalles Metabolsk Syndrom (Syndrom X) samt PCOS (Polycystisk Ovarie Syndrom) – en stor kilde til alvorlige sykdommer så vel som hjerteskjærende kvinnelig infertilitet.

Erkjenner at det er millioner av mennesker som trenger denne type systematisk tilnærming til å reversere insulinresistens, Insulite Laboratories har utviklet systemer for å løse de underliggende årsakene til Metabolsk Syndrom, Polycystisk ovariesyndrom (PCOS), overvekt/Fedme, Pre-Diabetes og Type 2 Diabetes.

For mer informasjon om skjoldbrusk lidelser og PCOS behandling vennligst besøk oss på http://pcos.insulitelabs.com/.

http://fi.wikipedia.com/

http://www.youtube.com/watch?v=rg9TXIHmpGA