Dona€™T La Ereksjon Problemer Ødelegge sexlivet Ditt, Håndtere Dem – Helse – Medisin

 Dona€™T La Ereksjon Problemer Ødelegge sexlivet Ditt, Håndtere Dem - Helse - Medisin

Det kan ikke være lett å hamle opp med situasjonen når du ikke klarer å få ereksjon i de intime øyeblikkene. Tanken på ikke å være i stand til å tilfredsstille din partner i sengen kan være skadelig. Det kan få deg til å trekke seg følelsesmessig og fysisk fra partneren din, forårsaker problemer i dine relasjoner. Ereksjon problemer som impotens og for tidlig sædavgang er vanlig blant menn i 30-årene og 40-årene. Men dessverre, de fleste av dem miste motet, og avstå fra å håndtere problemet.

Snakke åpent om det

I de fleste tilfeller, menn viker unna fra å diskutere disse problemene med sin partner. Faktisk, noen menn er for flau over at de ikke engang se en lege for å diskutere tilstanden. Det er akseptabelt at det kan være litt vanskelig å åpne opp om en slik personlig problem, men ikke snakker om det til hvem som helst kan gjøre ting vanskeligere for deg å håndtere. Det har blitt funnet at støtte og hjelp gjør utvinning fra problemet mindre stressende. Det hjelper også å redusere den tiden av healing. Så, erkjenner problemet og diskutere det med din partner.

Det er viktig å forstå at impotens og andre ereksjon svakheter er problem for forholdet. Hvis en mann nekter å diskutere sine problemer med sin partner, så den resulterende mangel på seksuell intimitet vil bli vurdert som taper av kjærlighet av kvinner. Hennes mangel på seksuell tilfredshet og kjærlighet vil føre til sinne, usikkerhet og selv skylden. Men, hvis par diskutere ting åpent, så kvinner kan støtte og delta i behandling, som kan hjelpe til lindring problemet og spare forhold fra å ødelegge.

Ser ut for behandling valg

Nå som du har besluttet å håndtere din seksuelle problemer, er det på tide å vite om de ulike behandlingstilbud som er tilgjengelig der ute. Det finnes ulike typer behandling som tilbys, avhengig av årsaken til problemet.

 • Psykologiske

Hvis impotens er forårsaket av psykiske problemer som angst eller depresjon, så kan du vurdere psykoseksuell rådgivning eller Kognitiv Atferdsterapi for behandling. I den tidligere, rådgiver snakker til både partnere med sikte på å hjelpe deg å føle deg mindre bekymret eller engstelig. Sex råd som praktisk forspill teknikker er også forklart til å behandle problemet. Sistnevnte tar sikte på å endre måten du tenker på og reagere på problemet. Det innebærer å identifisere faktorer som kan forårsake problemet og jobber for å bli kvitt dem.

 • Fysisk
 • I tilfeller der problemet er på grunn av noen fysiske faktorer som blokkerte arterier, personskade, hormonelle forandringer eller noen langvarige medisinske tilstanden, så behandling av problemet kan bidra til å kurere impotens. Hvis mangel av riktig kosthold og hormonelle endringer er bak problemet da kosttilskudd kan hjelpe behandle problemet. Vanligvis naturlige kosttilskudd er foretrukket av de fleste menn som de er trygge og effektive. Ta ett eller to supplement kapsler daglig med måltid kan bidra til å håndtere problemet. Noen menn, som ikke ønsker å ta en pille hver dag, gå for Gull Maks Kapsler som umiddelbart gi sterkere ereksjon.

  Reseptbelagte medisiner som vanligvis PDE-hemmere er også brukt til behandling av impotens. Disse medikamentene i utgangspunktet øker blodtilførselen til penis, noe som resulterer i en sterkere og mer langvarige ereksjoner. Selv om disse medisinene er effektive, de kommer med mange bivirkninger som ikke kan ignoreres. Bekkenbunnstrenere som vakuumpumper og extender-enheter er en annen mulighet for å forbedre ereksjon styrke. Arbeider i disse enhetene er basert på alder-gamle teknikker med vekt trening og trekkraft. Disse bekkenbunnstrenere ikke hjelper i behandling av seksuelle problemer, men bare hvis den brukes daglig, noe som gjør dem litt upraktisk. Hormonbehandling, penile implantater og akupunktur er noen av de andre behandlingstilbud tilgjengelig for erektil dysfunksjon.

  Om Forfatteren

  Julia Hozart er en sex terapeut, som har kompetanse i behandling av alle typer ereksjon problemer. For quick fix av impotens, anbefaler han menn til å bruke Gull Max som de er naturlig, sikker og effektiv. Du kan kjøpe disse pillene online fra http://www.sexualsupplement.co.uk.

  Use og distribusjon av denne artikkelen er underlagt våre Publisher Retningslinjer
  der den opprinnelige forfatteren informasjon og opphavsrett må inkluderes.
  http://www.webmd.com/search/search_results/web_results.aspx?sourceType=web_search&query=pills-supplier&generic-viagra