Donovanosis – Fort Worth STD Testing Klinikk

 Donovanosis - Fort Worth STD Testing Klinikken

Ring i Dag: 1(888)MAX-LABS eller 1(888)629-5227

Donovanosis er en infeksjon på de ytre genitalia, hud på toppen av beina og anal regionen. Det er forårsaket av bakterien Calymmobacterium granulomatis. Det er spredt ved hud-til-hud kontakt, noe som ofte kan være seksuell. Denne infeksjonen kan vise symptomer som humper at skaffe seg en rød omfattende titt og spre til å dekke områder av huden, hvis humper brøt ut, det vil vise stygg lukt og endring i fargen på genitalia. Perioden fra når bakterien kommer på huden før den gir symptomer er om 1-16 weeks.Find mer om Fort Worth STD testing klinikker

Dette er en av de seksuelt overførbare sykdommer som kan kureres, og behandlet. Som den mest vanlige seksuelt overførbare sykdommer som klamydia, syfilis og gonoré, donovanosis kan behandles med antibiotika. En person bør søke legehjelp hvis han eller hun viser symptomer og har hatt sex med en smittet person.

Dette kan ikke være en av de mer populære seksuelt overførbare sykdommer. Imidlertid er informasjon om denne infeksjonen bør fortsatt være spredt ut til folk. Dette er for å unngå videre spredning av smitte. I dag, forskjellige berørte organisasjoner har satt opp flere kilder for informasjon om sex og seksuelt overførbare sykdommer. Denne har som mål å gi folk forskjellige fakta som man trenger å vite om hvordan å være trygg fra alle sykdommer. Informasjon er nå tilgjengelig i sykehus, skoler, skrifter, bøker, lokale helseklinikker og via internett. Så bortsett fra foreldrene, mer fakta kan læres gjennom disse informasjonskilder. Disse kan hjelpe tenåringer får korrekt informasjon om sex og STD. Jo mer informasjon de får mer villige de er til å unngå å bli infisert med STD.

Hvis man er i tvil om at han eller hun kontrakt STD, deretter en STD test kan tas. STD testing er gjort i et sykehus eller helsestasjon utført av en lege eller helse-spesialist. Prøver fra pasienten er tatt som urin, blod eller bomullspinne. Etter laboratorie testing, resultater skal være klar i løpet av et par dager. For raskere resultater, kan man ta en rask STD testing. Resultatene vil være klare i tjue minutter.

for Mer informasjon om STD vil føre til bedre forståelse av sykdommer og hvordan å unngå å bli infisert med det. Siden tenårene har høyere prosentandel av å ha STD tilfeller, internett er nå en stor kilde til STD informasjon. Alle som søker på internett kan ha fakta og dypere kunnskap om disse seksuelt overførbare sykdommer.

Mange bli smittet fordi de ikke vet hvordan de skal håndtere det. Hvis de kan bare ha nok informasjon, så forebygging kan være lett å følge. Når man er diagnostisert til å være positivt infisert med en STD, kan han eller hun vil gjennomgå behandling. Behandlingen vil bestå av medisiner, veiledning og forebygging. Hvis en sykdom er helbredelig, antibiotikum medisiner laget vil være foreskrevet. Veiledning vil bli gitt til pasienten for å forberede ham eller henne om hva behandlingen vil være like. Og pasienten vil også være nødvendig å følge forebyggende tiltak slik at sykdommen ikke vil bli kaster bort til andre folk. Pasienten kan også være nødvendig å ha regelmessige STD testing og følge med på kontroller for å forsikre ingen re-infeksjon vil være forekommende.

STD testing klinikker TX